Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Ržīha: "Pirms spēles pret "Dinamo" neticējām, ka varam uzvarēt"

Rolands Eliņš

Ržīha: "Pirms spēles pret "Dinamo" neticējām, ka varam uzvarēt"
Milošs Ržīha
Foto: www.hokej.cz

Kontinentālajā hokeja līgā pēc astoņām uzvarām pēc kārtas Rīgas „Dinamo” šodien piedzīvoja sakāvi Omskā, ar 2:5 atzīstot „Avangard” pārākumu. Pēc mača „Dinamo” galvenais treneris Artis Ābols atzina, ka iegāzis sniegums pirmajā periodā, savukārt „Avangard” treneris Milošs Ržīha atklājis, ka pirms spēles hokejisti neesot ticējuši uzvarai.

„Milošam beidzot ir iespēja pasmaidīt,” pēc spēles sacīja Artis Ābols. „Pirmo periodu mēs aizvadījām diezgan bezzobaini, stāvējām un skatījāmies, kā „Avangard” spēlē. Ielaidām divus vārtus, lai arī līdz tam mums bija momenti, kuros paši varējām iemest ne vienu vien ripu pretinieku vārtos.”

„Otro periodu jau sākām aktīvāk un labāk, guvām vārtus un bijām ļoti tuvu, lai izlīdzinātu rezultātu,” Ābols turpināja. ”Taču atkal pievīla mūsu kļūdas, un omskieši iemeta trešo ripu. To pašu var teikt arī par trešo periodu – paši guvām vārtus, bet izgāzām lielisku iespēju, un „Avangard” nedaudz vēlāk iemeta ceturto ripu mūsu vārtos. Vēl centāmies izvilkt maču, nomainot vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju. Vispār par otro un trešo periodu neko sliktu pateikt nevaru. Taču pirmais gan bija neglīts.”

Savukārt šodienas uzvarētāju treneris Milošs Ržīha noteica, ka viņam ir ļoti liels prieks gūt panākumu šajā spēlē: „Šodienas mačam piegājām ar citu attieksmi. Puiši centās darboties citādi nekās ierasti, izpildīja savus uzdevumus laukumā un kopumā ļoti nopietni attiecās pret spēli. Trešā maiņa izskatījās vienkārši lieliski. Paldies hokejistiem! Pirms spēles mums bija milzīgs skatītāju un preses spiediens, un mēs nejutām, ka spējam uzvarēt šajā mačā. Šobrīd mūsu pašpārliecinātība ir nedaudz pieaugusi.”

Izmantotie resursi:
СПОРТ-ЭКСПРЕСС: Ежедневная спортивная газета....

     [+] [-]

, 2013-11-24 16:30, pirms 10 gadiem
es gan ticeju

  +1 [+] [-]

, 2013-11-24 16:32, pirms 10 gadiem
Skaidrs,visulaiku uzvarēt nav iespējams.Ir taču labi,puišiem nebūs deguni debesīs un varēs ar jaunu sparu mesties nākamajās spēlēs.Nedrīkst stāvēt un skatīties,kā pretinieki slido un rada bīstamos momentus.Vajag cīnīties un at atdot visus spēkus.Ja nevaram iemest,tad guļam visām mestām ripām.Par mūsējiem!

  +7 [+] [-]

, 2013-11-24 16:34, pirms 10 gadiem
Kad vēl kāda komanda nav ticējusi, ka var uzvarēt Rīgas Dinamo?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-11-24 18:05, pirms 10 gadiem
Ja zaudētu tad teiktu, ka bija stiprāki...