Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Artūrs Strēlnieks: "Mans brālis būs par VEF"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Artūrs Strēlnieks: "Mans brālis būs par VEF"
Artūrs Strēlnieks
Foto: vefriga.com

Sestdien, 24.novembrī, Latvijas Basketbola līgas (LBL) spēlē ”VEF Rīga” pirmo reizi šosezon tiksies ar BK "Ventspils” komandu. Visas sēdvietas uz šo spēli ir izpārdotas, informē "VEF Rīga" mājas lapa. Savu komentāru pirms gaidāmā mača sniedz Artūrs Strēlnieks.

Sestdienas spēle pret basketbola klubu "Ventspils” īpaša būs "VEF Rīga” spēlētājam Artūram Strēlniekam, un viņš to atzīst: "Protams, man tā nebūs parasta spēle, jo Ventspilī tomēr esmu nospēlējis trīs gadus. Tāpat tajā komandā palikuši vairāki draugi, lai gan laukumā tas tiek aizmirsts un katrs darīsim to, lai uzvarētu. Jānoskaņojas nopietni, lai parādītu labāko sniegumu, uz kādu esmu spējīgs, kā arī komanda izcīnītu uzvaru.”

Lūgts salīdzināt šīs sezonas Ventspils komandu ar to, kāda tā bija pagājušajā sezonā, Strēlnieks sacīja: „Cik esmu redzējis, tad salīdzinājumā ar pagājušo sezonu, kad pats tur vēl biju, viņu spēles sistēma ir pamainījusies, kas ir arī pašsaprotami, jo nomainījies ir treneris. Tagad tur vairāk tiek strādāts uz jauno spēlētāju pilnveidošanu un attīstīšanu, kas, manuprāt, viņiem ir ļoti piemēroti. Jebkurā gadījumā viņi paliek ļoti bīstams pretinieks ikvienai komandai.”

"VEF Rīga” un "Ventspils” pēdējā laikā pierādījušas sevi kā labākās divas komandas Latvijā, tāpēc šie dueļi ir īpaši. Tam piekrīt arī Artūrs: „Rīga pret Ventspili – tas Latvijas basketbolā jau gadiem ir izveidojies kā sava veida derbijs. Lietuvā ir "Žalgiris” un "Lietuvos Rytas”, bet mums tas ir VEF pret Ventspili. Tie ir nopietni mači un lielas emocijas.”

Artūra Strēlnieka pavadītajā laikā Ventspils komandā lielāko daļu no trīs sezonām viņam līdzās bija arī jaunākais brālis Jānis, kurš šobrīd pārstāv Krievijas klubu Sanktpēterburgas "Spartak” un, starp citu, gatavojas svētdienas spēlei ar vieniem no mūsu komandas pretiniekiem Ļubercu "Triumph”.

Vaicāts par to, kuru komandu sestdienas spēlē atbalstīs Jānis, vecākais brālis nešauboties apgalvoja: "Brālis būs par to komandu, kurā esmu es, tātad viņš būs par VEF.”

Izmantotie resursi:
www.vefriga.com

     [+] [-]

, 2012-11-24 15:09, pirms 11 gadiem
Loģiski!

     [+] [-]

, 2012-11-24 15:17, pirms 11 gadiem
Vismaz beidzot A. Strēlnieks dabūs uzspēlēt basīti! Ventspils jau viņu pagāšgad arī uz soliņa turēja. Un Blauss arī pret savu bijušo komandu varēs uzspēlēt.

  +2 [+] [-]

, 2012-11-24 15:17, pirms 11 gadiem
isas sēdvietas uz šo spēli ir izpārdotas,..... pag a sanak ka biļešu vairs nav lai skatītos klātienē??

  -2 [+] [-]

, 2012-11-24 15:25, pirms 11 gadiem
Es gan nesen lasīju, ka Janka fano par Dinamo nevis VEF.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2012-11-24 15:37, pirms 11 gadiem
cancel rakstīja: isas sēdvietas uz šo spēli ir izpārdotas,..... pag a sanak ka biļešu vairs nav lai skatītos klātienē??
dunduk,spēle tak būs Saldū..cik tur tā zāle liela ir tik ir..tas ka raksta autors neuzraksta kur spēlēs,tas liecina par neprofesionālu pieeju

     [+] [-]

, 2012-11-24 15:37, pirms 11 gadiem
kur lojalitāte klubam, kas viņu izveidoja par tādu spēlētāju kāds viņš tagad ir? ok, fano par brāli, lai viņam laba spēle un statistika, bet ir jāgrib, lai uzvar dzimtais klubs.

  -1 [+] [-]

, 2012-11-24 16:02, pirms 11 gadiem
tommy90 rakstīja: kur lojalitāte klubam, kas viņu izveidoja par tādu spēlētāju kāds viņš tagad ir? ok, fano par brāli, lai viņam laba spēle un statistika, bet ir jāgrib, lai uzvar dzimtais klubs.
Tas nu gluži nav viņa dzimtais klubs. Basketbolista gaitas Janka nesāka BKV. BKV bija tikai viens posms viņa karjerā.

  +3 [+] [-]

, 2012-11-24 17:01, pirms 11 gadiem
One Man Show! rakstīja: Tas nu gluži nav viņa dzimtais klubs. Basketbolista gaitas Janka nesāka BKV. BKV bija tikai viens posms viņa karjerā.
''Basketbolista gaitas sācis Talsos trenera Arkādija Bajāra vadībā, bet vidusskolas vecumā pārcēlies uz Ventspili, kur turpinājis trenēties un spēlēt LJBL.Pašlaik (2012) pārstāv Krievijas Profesionālās līgas klubu Sanktpēterburgas "Spartak". Pirms tam pārstāvēja BK Ventspils, kas bija vienīgā profesionālā komanda viņa spēlētāja karjerā.'' (wikipedia)
Cik pats atceros, tad viņš tieši caur Ventspils augstskolu izcīnījās līdz lielajai Ventspils komandai.

  -1 [+] [-]

, 2012-11-24 19:08, pirms 11 gadiem
One Man Show! rakstīja: Tas nu gluži nav viņa dzimtais klubs. Basketbolista gaitas Janka nesāka BKV. BKV bija tikai viens posms viņa karjerā.
ir atšķirība starp klubu un sporta skolu... tā kā palieku pie sava.