Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Ābola vadītā "Lada" ielaiž vairākumā un zaudē Ufā, Sotnieks izlaiž ceturto spēli pēc kārtas

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Ābola vadītā "Lada" ielaiž vairākumā un zaudē Ufā, Sotnieks izlaiž ceturto spēli pēc kārtas
Artis Ābols
Foto: Andrejs Holmovs, hclada.ru

Latviešu trenera Arta Ābola vadītais Kontinentālās hokeja līgas klubs Toljati "Lada" piedzīvojis otro zaudējumu pēc kārtas un 19. neveiksmi sezonā, izbraukumā ar 1:4 piekāpjoties Ufas "Salavat Yulaev".

Laukuma saimnieki rezultātu atklāja jau trešajā minūtē, taču Toljati "Lada" pirmās trešdaļas beigās izdevās realizēt vairākumu un panākt izlīdzinājumu. Staņislavs Bočarovs atradās laukuma stūrī un bija ar muguru pret laukumu, bet tas netraucēja izdarīt lielisku piespēli, un Deniss Zernovs no labās malas iemeta tālajā devītniekā – 1:1.

Piecas sekundes pēc gūtajiem vārtiem viesi tika pie vēl viena vairākuma, taču tā laikā ielaida vārtus. Maksims Majorovs pretuzbrukumā tika garām Bočarovam, nonāca vienatnē pret vārtsargu un izslidināja ripu starp kājsargiem. Gan otrajā, gan noslēdzošajā trešdaļā Ufas "Salavat Yulaev" guva vēl vienus vārtus, tiekot pie uzvaras ar 4:1.

Arta Ābola vadītā komanda, kas pirms tam bija uzvarējusi trīs no pieciem mačiem, piedzīvoja otro zaudējumu pēc kārtas, jo pirms divām dienām ar 1:2 pagarinājumā piekāpās Sočiem. Ar 20 punktiem komanda atrodas Austrumu konferences pēdējā vietā, bet līgas kopvērtējumā apsteidz tikai Rīgas "Dinamo", kam ir 11 punkti.

Kristaps Sotnieks, kurš ir ievietots savainoto spēlētāju sarakstā, joprojām nespēlē. Aizsargs pēdējo maču aizvadīja 12. oktobrī. Šosezon Sotnieks piedalījies 14 spēlēs, izceļoties ar diviem rezultatīviem metieniem un laukumā pavadot 18 ar pusi minūtes.