Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

CSKA nopietns zaudējums - Ercegs nespēlēs vismaz četrus mēnešus

Agris Suveizda

CSKA nopietns zaudējums - Ercegs nespēlēs vismaz četrus mēnešus
Zorans Ercegs
Foto: AFP/Scanpix

Serbu spēka uzbrucējam Zoranam Ercegam savainojuma dēļ bez basketbola spēlēšanas nāksies iztikt vismaz četrus mēnešus, vēsta Maskavas CSKA oficiālā mājaslapa. Ercegs savainojumā iedzīvojās sestdienas treniņā pirms došanās uz VTB līgas spēli Rīgā.

"Papildus medicīniskajā izmeklēšanā un pēc konsultācijām ar Izraēlas klīnikas speciālistiem bez labā ceļgala muskuļa savainojuma atklāts arī Ahileja cīpslas plīsums. Ārsti esot rekomendējuši veikt operāciju, kas Izraēlā tiks veikta nākampirmdien. Ārstēšanās plāns kļūs zināms pēc ķirurģiskās iejaukšanās iznākuma novērtēšanas, bet ārstēšanās process aizņems vismaz četrus mēnešus," teikts CSKA paziņojumā.

"Galvenais treneris plānoja, ka Ercegs komandā kļūs par ļoti svarīgu sastāvdaļu, un viņa pēdējās spēles CSKA rindās apliecināja, ka viņš ir spējīgs tikt galā ar šo lomu un uzņem nepieciešamo sportisko formu. Neapšaubāmi tas ir nopietns zaudējums. Ar Ercega piesaistīšanu saistījām lielas cerības, pirmām kārtām jau uzbrukumā. Vēl neesmu gatavs teikt, vai meklēsim viņam aizvietotāju. Pētām tirgu un skatāmies, kā sevi pierāda Andrejs Voroncevičs. Šajā sezonas posmā ātrs lēmums nemaz nav iespējams," teica CSKA prezidents Andrejs Vatutins.

Ercegs pirmajās divās Eirolīgas spēlēs pret Viļņas "Lietuvos Rytas" (75:73) un Belgradas "Partizan" (76:71) vidēji spēlē aizvadīja nepilnas 20 minūtes, guva desmit punktus un savāca 5.5 atlēkušās bumbas. CSKA VTB spēlē Rīgā bez Ercega VEF uzvarēja ar 75:67.

Izmantotie resursi:
ПБК ЦСКА Москва | Официальный сайт клуба

     [+] [-]

, 2012-10-24 17:34, pirms 12 gadiem
nav tas nopietns zaudējums

  -1 [+] [-]

, 2012-10-24 17:45, pirms 12 gadiem
Da labi zaudējums!

  -1 [+] [-]

, 2012-10-24 17:46, pirms 12 gadiem
Vēl neesmu gatavs teikt, vai meklēsim viņam aizvietotāju.

Teodosičam pļutka būtu, uzreiz ogle vietā būtu!