Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Muižnieks slavē maiņas partnerus, Austrums priecīgs par realizāciju

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Muižnieks slavē maiņas partnerus, Austrums priecīgs par realizāciju
Mārtiņš Muižnieks (#68)
Foto: Floorball.lv

Sestdien savā starpā Elvi vīriešu florbola līgā savā starpā sacentīsies "Irlava" un "Rubene". Aizvadītajā nedēļā labākas sekmes bija "Rubenei", kas tika pie divām uzvarām, kamēr irlavniekiem viens panākums. Pēc spēlēm viedokļus Sportacentrs.com sniedza "Irlavas" uzbrucējs Renārs Austrums un "Rubenes" pārstāvis Mārtiņš Muižnieks.

“Spēle pret “Lielvārde/FatPipe” noteikti bija līdz šim labākā mūsu komandai,” pēc cīņas atzina “Irlava” komandas labākais spēlētājs mačā Renārs Austrums, kurš atzīmējās ar četriem vārtu guvumiem. “Pirmajās divās spēlēs nespējām realizēt daudzus savus labi izveidotos vārtu momentus.” Mačā pret pēdējo gadu vieniem no favorītiem irlavnieki sāka lieliski, mača pirmajā pusē iekrājot 7:1 pārsvaru: “Piekrītu, ka ātri guvām lielu pārsvaru rezultātā, lielā mērā pateicoties labai realizācijai. Trešajā periodā noteikti bijām nedaudz atslābuši, jo bija liels pārsvars. Protams, arī pretinieks vairāk bija tendēts uz vārtu gūšanu. Prieks, ka spēlē guvām desmit vārtus, jo iepriekšējos mačos bija vāja precizitāte. Tagad mums priekšā spēle ar “Rubeni”, cīņa noteikti būs ļoti nepiekāpīga. Protams, iesim pēc uzvaras, jo pēc panākuma pār “Lielvārdi” mūsu komandai ir augusi pārliecība par saviem spēkiem.”

Ja “Irlava” aizvadītajā nedēļas nogalē izcīnīja vienu uzvaru divās spēlēs, kas komandai kopumā ar trim punktiem tikpat spēlēs dod astoto vietu tabulā, tad viņu nākamie pretinieki “Rubene” prata nopelnīt sešus punktus – pēc grūtās uzvaras Bauskā, sekoja pārliecinošs panākums pār “Oxdog Ulbroka LU”. Ar sešiem punktiem trijās spēlēs aktuālie čempioni tabulā atrodas piektajā vietā. Bauskā par labāko Kocēnu komandā atzina Mārtiņu Muižnieku, kuram divi vārtu guvumi un tikpat rezultatīvu piespēļu. Sezonā kopumā viņš ar 8 (4+4) punktiem pašlaik ir komandas rezultatīvākais florbolists: “Pats galvenais irt tas, ka nedēļas nogale tika aizvadīta veiksmīgi un tika iegūti seši punkti tabulā. Par savu sniegumu varu piebilst, ka, kaut arī vasaras treniņprocess nav bijis tik intensīvs kā citus gadus, ņemot vērā ievilkto pagājušo sezonu, tomēr nepamet vēlme un ir pat papildus gribasspēks sevi pierādīt no labākās puses, atgriežoties “Rubenes” sastāvā. Tāpat noteikti jāizceļ savi maiņas biedri pie manas lielās rezultativitātes.” Par spēli Bauskā Muižnieks informēja, ka komanda tradicionāli nav pienācīgi novērtējusi potenciāli vājākos pretiniekus. Pret Ulbroku tā vis nebija: “Kaut arī spēli pret “Oxdog Ulbroka LU” uzsākām visai lēni, laukumā gājām ar vienu domu – uzvaru. Treneris pirms spēles piekodināja izmantot savas vārtu gūšanas iespējas, ko lieliski arī realizējām.”

Jau sestdien Irlavas un Kocēnu komandas krustos nūjas savā starpā Irlavas sporta namā.

     [+] [-]

, 2021-09-25 08:49, pirms 3 gadiem
Austrums standartiņā, Muižnieks pretendēs uz Progresējošāko spēlētāju izskatās.