Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Ķekavas un Lielvārdes komandas gatavas uzlabot pozīcijas tabulā

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Ķekavas un Lielvārdes komandas gatavas uzlabot pozīcijas tabulā
Klāvs Jansons (#13)
Foto: Floorball.lv

Elvi vīriešu florbola virslīgā arī šovakar paredzēta viena spēle, kurā sestās vietas īpašniece "Ķekava" uzņems "Lielvārde/Fatpipe", kas pašlaik atrodas vien desmitajā pozīcijā.

Jāņa Bramaņa pārstāvētā "Ķekava" gana sekmīgi uzsākusi šo sezonu, vispirms savās mājās ar rezultātu 8:4 pieveicot "Irlavu", bet pēc tam izbraukumā izdevās vispirms izglābties no zaudējuma pēdējās sekundēs, lai vēlāk papildlaikā tiktu pie uzvaras Valmierā. Līdz ar to komanda iekrājusi piecus no sešiem punktiem. Pašlaik tas tabulā dod vien sesto pozīciju, bet tas lielā mērā saistīts ar faktu, ka lielākā daļa komandu aizvadījušas jau pa trim spēlēm. Jāatceras, ka arī pērn "Ķekava" sāka vareni, uzvarot pirmajās četrās spēlēs, tādējādi ieliekot labu pamatu sezonai kopumā. Jauno sezonu fantastiski iesācis Klāvs Jansons, kurš divās spēlēs ticis jau pie 10 (7+3) rezultativitātes punktiem. Salīdzinot – tuvākajam sekotājam komandā ir vien trīs punkti. Noteikti jāizceļ, ka šosezon vēl nevienu spēli nav aizvadījuši vairāki pieredzējušie florbolisti – Toms Mežotnis, Gints Klēģers, Edgars Freimanis, arī jaunais Edgars Ošis, līdz ar to komandai vēl ir kur pielikt. Ieskaitot pagājušo sezonu, Klāvs Jansons vārtus guvis jau 11 spēlēs pēc kārtas, pašlaik sasniedzot pārliecinoši labāko rādītāju šajā ziņā. Pie punktiem Jansons ticis jau 13 spēlēs pēc kārtas.

Ne tuvu tik labi sniegumu demonstrējuši "Lielvārde/FatPipe", kas diezgan bezcerīgi piedzīvoja zaudējumu Irlavā, kam sekoja muļķīgi izlaista uzvara pamatlaikā Talsos. Labi, ka papildlaikā panākums tika iegūts, taču tabulā ar diviem punktiem Kaspara Kreimaņa komanda atrodas tikai desmitajā vietā. Lieliski jauno sezonu iesācis izlases kandidāts Oskars Tūtāns, kurš iekrājis jau 5 (2+3) punktus, vismaz vienu rezultatīvu piespēli izdarot pēdējās četrās Latvijas čempionāta spēlēs. Pieci punkti (visi ar piespēlēm) ir Jurim Sandim Jēgeram, kurš četras no tām savāca mačā Irlavā. Jāpiezīmē gan, ka uz pirmo spēli komanda devās ļoti eksperimentālā sastāvā, tādēļ par komandas patieso spēku varēs pārliecināties pēc šīs nedēļas izbraucieniem uz Ķekavu un Cēsīm. Komandai noteikti jāpiedomā pie spēles sākuma rādītājiem, jo abās pirmajās spēlēs mača pirmais nogrieznis ir zaudēts ar traģisku vārtu attiecību (1:8).

Spēlētāji ar garāko aktīvo sēriju ar gūtajiem vārtiem

VietaSpēlētājsKomandaSpēļu sk.
1.Klāvs JansonsĶekava11
2.Pavel SemenovFBK Valmiera6
3.Toms BitmanisTalsu NSS/Krauzers4
3.Alvis DāleFBK SĀC4

Kura komanda šovakar izcīnīs uzvaru?

  • 37

  • 13


     [+] [-]

, 2021-09-24 11:22, pirms 3 gadiem
Ja atradīsies kāds, kurš paņems jaunos lielvārdiešus aiz *autiem, tad šodien būs skatāma spēle. Vai Kusiņš to var izdarīt? Varbūt jā, bet skaidrs, ka tas nebūs treneris, kas to izdarīs.

Nav informācija, kuras komandas spēlētājiem vairāk patīk iedzert, bet noskaņošanās spēlei piektdienas vakarā dažiem varētu sagādāt grūtības.

Iespējams, spēle varētu aiziet līdz pagarinājumam, tāpēc saku 6:6 un 7:6 Ķekavas uzvaru, līdzīgi kā to nesen izdarīja Valmierā.

     [+] [-]

, 2021-09-24 11:44, pirms 3 gadiem
Lielvārde uz individuālās spēlētāju meistarības rēķina nedaudz paspirināsies pretī, taču Lielvārdes komandas spēles un trenera impotences dēļ, Ķekava izcīnīs uzvaru.

     [+] [-]

, 2021-09-24 14:31, pirms 3 gadiem
Nepiekritīšu kungi, prognozēju šodien diezgan pārliecinošu uzvaru Lielvārdei. Ja protams nebūs atkal kkādi mistiskie nabagmājas sastāvi. Lielvārdes vārtsargu pozīcija drusku gan biedē bet šī ir komanda kas var apturēt Klāviņu un to šovakararī izdarīs.

Blumfelds tak ir normāls lauznis savāks komandu 🐸🐸🐸

Kāds sakars 5dienai ar noskaņošanos - tieši labāk - kārtīgi nokapā un pēc tam iekapā 😂😂😂 tad jau drīzāk 6d un 7d agrās soēles kādai daļai var gadīties tādas grūtākas kādu reizi 😈🏴‍☠️😈🏴‍☠️😈🏴‍☠️

     [+] [-]

, 2021-09-24 15:36, pirms 3 gadiem
FlorbolaVelniņš rakstīja: Nepiekritīšu kungi, prognozēju šodien diezgan pārliecinošu uzvaru Lielvārdei. Ja protams nebūs atkal kkādi mistiskie nabagmājas sastāvi. Lielvārdes vārtsargu pozīcija drusku gan biedē bet šī ir komanda kas var apturēt Klāviņu un to šovakararī izdarīs.

Blumfelds tak ir normāls lauznis savāks komandu 🐸🐸🐸

Kāds sakars 5dienai ar noskaņošanos - tieši labāk - kārtīgi nokapā un pēc tam iekapā 😂😂😂 tad jau drīzāk 6d un 7d agrās soēles kādai daļai var gadīties tādas grūtākas kādu reizi 😈🏴‍☠️😈🏴‍☠️😈🏴‍☠️
Pēc redzētajiem video var spriest, ka Blumfelds parasti ir tieši tas, kurš pats ir jāsavāc.