Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Sieviešu izlasei trīs uzvaras pārbaudes turnīrā Lietuvā

Jānis Celmiņš

Sieviešu izlasei trīs uzvaras pārbaudes turnīrā Lietuvā
Jānis Leitis un Inese Jursone
Foto: cev.lu

Latvijas sieviešu izlase ar uzvaru atgriezusies no Lietuvas, kur pagājušajā nedēļas nogalē aizvadīja pārbaudes turnīru. Jau 1.oktobrī mūsu dāmas dosies uz Izraēlu, kur aizvadīs pasaules čempionāta 2. kvalifikācijas kārtas cīņas.

Latvijas izlases pretinieces šajā turnīrā bija Jonavas komanda (LTU), Vilnius Tauras (LTU) un MSĢ/Zeltaleja (LAT). "Jonavas komandu uzvarējām ar 3-1, bet Tauras un Zeltaleju ar 3-0. Cerējām, ka būs Polijas komanda, bet, diemžēl, treneres ģimenes apstākļu dēļ dalību šajā turnīrā pēdējā mirklī atsauca," ar nožēlu teic izlases galvenais treneris Jānis Leitis.

Treneris atzīmēja, ka ļoti labi šajā turnīrā sevi parādīja libero spēlētāja Kristīne Lece un pirmā tempa spēlētājas Zane Malaševska un Agnese Caica. Šodien izlasei pievienosies Lana Sorokina, kura sezonu aizvadīs Norvēģijā un Jana Jaudzema, kuras šo sezonu aizvadīs Somijā.

Izlasei palīdzēt nevarēs Ieva Tetere, kura pagājušajā nedēļā guva ceļgala savainojumu. Par traumas nopietnību varēs spriest pēc izmeklēšanas rezultātu saņemšanas.

Izlase pēc nedēļas, 1.oktobrī, dodas uz Izraēlu, kur aizvadīs pasaules čempionāta 2.kvalifikācijas kārtu. Latvijas izlases pretinieces šajā kārtā būs Grieķija, Ungārija, Melnkalne, Šveice un Izraēla.