Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

papildināts "Metalurgiem" zaudējums viesos; citās spēlēs rezultatīvi Bērziņš, Saulietis un Tribuncovs

Jānis Celmiņš

"Metalurgiem" zaudējums viesos; citās spēlēs rezultatīvi Bērziņš, Saulietis un Tribuncovs
Armands Bērziņš

„Liepājas Metalurgs” hokejisti piedzīvojuši sesto zaudējumu līdzšinējās astoņās Baltkrievijas Atklātā čempionāta spēlēs. Liepājnieki viesos ar 2:6 šodien bija spiesti atzīt Soļigorskas HK ,,Šahtjor'' pārākumu. Tikmēr citas turnīra spēles sestdien rezultatīvi aizvadījuši Latvijas hokejisti Atvars Tribuncovs, Kaspars Saulietis un Armands Bērziņš.

„Liepājas Metalurgs” hokejisti zaudētāju lomā nonāca jau mača desmitajā minūtē, kad vārtus guva Igors Švedovs un vairākumu realizēja „Šahtjor” komanda, atklājot mača rezultātu. Mača 13. minūtē mājinieki panāca jau divu vārtu pārsvaru, bet līdz otrā perioda vidum panāca jau graujošo 5:0. Spēles 34. minūtē metalurgi vienus vārtus atguva, kad spēlējot skaitliskajā vairākumā vārtus guva Neriuss Ališauskas. Mājiniekiem gan nevajadzēja pat minūti, kad Dmitrijs Šuļga atjaunoja „Šahtjor” piecu vārtu pārsvaru – 6:1. Trešajā periodā Jānis Straupe liepājniekiem vienus vārtus atguva, taču visā spēlē nācās samierināties ar zaudējumu – 2:6.

Tikmēr citā spēlē pie panākuma tika Latvijas izlases uzbrucēja Armanda Bērziņa pārstāvētā Minskas „Junost” komanda, kas savā laukumā pēcspēles metienos prata pieveikt Žlobina „Metalurg” vienību – 2:1. Tieši Armands realizēja uzvaru nesošo bullīti, taču spēli pabeidza ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

Atvara Tribuncova pārstāvētā "Gomeļ" komanda ar 5:2 uzvarēja "Brest" vienību, bet Latvijas hokejists iekrāja trīs rezultatīvas piespēles, kā arī spēli noslēdza ar labāko lietderības koeficientu komandā (+3).

Citā mačā pie rezultatīvas piespēles tika Kaspars Saulietis, bet viņa pārstāvētā "Neman" ar 3:2 pārspēja "Himik-SKA". Saulietis asistēja savas komandas pirmo vārtu guvumā, cīņu noslēdzot ar neitrālu lietderības koeficientu.

Izmantotie resursi:
pointstreak.com

  -4 [+] [-]

, 2011-09-24 19:21, pirms 13 gadiem
Nu baigi švaki.
Jāsagaida smalkāka statistika,un tad jau ko vairāk varēs ko spriest.
Šķiet,ka Žurkovs uz ilgāku laiku iesēdīsies rezervē.

  +3 [+] [-]

, 2011-09-24 20:00, pirms 13 gadiem
''Pamatīgs'' zāģis !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2011-09-24 20:35, pirms 13 gadiem
arhivs X rakstīja: Večuk, nesāksi drīz rakstīt vācieša stilā? Pēdējam teikumam gan laikam jāpiekrīt
Man jau šķiet, ka lietas jasauc īstos vārdos,lai arī kā komanda nesimpatizētu.
Papētīju smalkāk šodienas spēles statistiku,un jāsecina,ka podus ir gāzuši gandrīz visi, jo daudziem parādījušies ,,-'' koeficienti.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2011-09-24 21:20, pirms 13 gadiem
arhivs X rakstīja: Bet ko Tu domāji, ka tikai tāpēc, ka pirms tam izdevās izrādīt visai veiksmīgu pretestību BAČ stiprākajām komandām, tad tūlīt "viss notiks"? Gadījumā ar neesi aizmirsis LM vidējo vecumu? Tāda komanda nekad nerādīs stabilu sniegumu visas sezonas garumā, būs ik pa laikam negaidīti rezultāti un šad tad arī dabūs kārtīgi "pa snuķi". Esmu pārliecināts, ka šis nav pēdējais smagais zaudējums čempionātā, visticamāk būs arī kādi smagāki. Tai pašai Soļigorskai, piemēram, spēlē Čupris, kam, ja nemaldos, kādreiz pat paredzēja NHL karjeru. Tāpat arī "švakajās" belaru komandās spēlē daudzi naturalizēti krievi, tāpēc iesaku LM sniegumu uztvert adekvāti.
Zināmā mērā piekrītu, bet tikai zināmā, jo tie tomēr nav galīgi zaļi gurķi 16-18 gados. Kaut vai tas pats Skvorcovs BAČ jau ir apēdis pudu sāls. Nemaz nerunājot par to pašu Bajarunu,Zeltiņu,Voroņinu un Branci.Arī Straupe,Upītis un Indrašis veselu sezonu RDJ sastāvā BAČ nokapāja.
Takā,manuprāt,galīgi visu uz jaunību un pieredzes trūkumu nevar novelt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2011-09-24 22:12, pirms 13 gadiem
arhivs X rakstīja: Tu apskaties kā tiem 16 gadīgajiem iet Latvijas čampī, tāpat neko nevar izdarīt "vecajiem bukiem" , bet baltkrievu čempis ir pilnīgi cits līmenis, kur 16,17 gadīgajiem tā īsti vēl nav ko darīt (ar retiem izņēmumiem) Un arī lielākai daļai no LM līdzšinējā sastāva nekad nav bijusi komandas vilcēja loma BAČ. Īstenībā pie tādiem var pieskaitīt tikai Feldmani, bet viņam paši labākie gadi ir aiz muguras. Vārtsargu līnija arī... cik mēs tādus zinām tādus, kas 19.gadu vecumā varētu vilkt komandu? No latviešiem zinu tikai Irbi
Nu nezinu gan,vai šeit velkamas jebkādas paralēles ar LAČ,jo tajā startējošās jauniešu komandas tiešām tādas arī ir, bet LM jau ir dažādu vecuma un pieredzes asorti.
Tas vien ka viņi reāli rādija zobus BAČ potenciāliem līderiem vien liecina,ka šai komandai iekšā ir, bet vai LM treneri ir spējīgi dabūt no šiem spēlētājiem visu ārā pastāvīgi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2011-09-24 23:08, pirms 13 gadiem
arhivs X rakstīja: Iekšā ir, bet kā ar visiem mazpieredzējušiem kadriem vienmēr notiek- kā nokļūdās, tā tas var aiziet lavīnveidīgi, bet atjēgties ir psiholoģiski ļoti grūti
Un šeit jau ir akmens LM treneru dārziņā.
Nez kāpēc, bet jau divus gadus atpakaļ pieķēru sevi pie domas,ka Voroņins nav tas treneris,kas var trenēt salīdzinoši jaunu spēlētāju komandas.
Ceru,ka es kļūdos.

     [+] [-]

, 2011-09-25 00:09, pirms 13 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Un šeit jau ir akmens LM treneru dārziņā.
Nez kāpēc, bet jau divus gadus atpakaļ pieķēru sevi pie domas,ka Voroņins nav tas treneris,kas var trenēt salīdzinoši jaunu spēlētāju komandas.
Ceru,ka es kļūdos.
nevajag cerēt

  -3 [+] [-]

, 2011-09-25 00:13, pirms 13 gadiem
LM galvenā trenera V,Voroņina pēspēles komentāri:
Новости ОЧБ: Валерий Воронин: Результат матча с...

  +3 [+] [-]

, 2011-09-25 00:27, pirms 13 gadiem
plikadīda rakstīja: psc pamet zem tanka žurkovu, tad izrausta un grib vēl lai brīnumus rāda...phe, ar tādu attieksmi pret vārtsargu nekas labs LM sezonā nesagaida...
Spriežot pēc taviem komentāriem Žurkovs ir tavs draugs, bet nu samierinies, katrs pats savas laimes kalējs..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2011-09-25 10:47, pirms 13 gadiem
arhivs X rakstīja: Un ja Tu māki krieviski lasīt, tad principā tur ir tas pats ko es pieminēju. Protams, ka es neapgalvoju, ka Voroņins ir pasaulē labākais treneris bet nevajag gaidīt no šīs komandas kautkādus brīnumus
Nu,bet viņš arī atzīst,ka LM nav galīgi 100% jauniešu komanda.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2011-09-25 12:00, pirms 13 gadiem
arhivs X rakstīja: Nu to mēs paši ļoti labi zinām kāda ir šī komanda. Vai pats neesi palasijies belaru komentārus pirms sezonas, kad starp viņiem valdīja baigā skepse- ķipa, priekš kam mums te tāda jaunatnes komanda vajadzīga. Tomēr pēc pirmajām spēlēm šie pieklusa...
Es jau te SC nesen rakstīju,ka izdevās nedaudz aprunāties ar vienu no Ņeman treneriem,kad šī komanda bija Liepājā.
Arī viņi nav sevišķi droši par savas komandas nākotni,jo BLR ekonomiskā situācija ir tāda kāda tā ir. HK Lida jau pārskatīja savu spēlētāju līgumus, un vel vairākas komandas par to domā. Arī vadošās.
Takā belariem vismaz šobrīd nav īsti pamata celt degunu debesīs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2011-09-25 14:19, pirms 13 gadiem
arhivs X rakstīja: Uz tā fona, kādā belaru komandas dzīvoja līdz šim, viņu bažas ir saprotamas, bet, salīdzinot ar mums, viņi joprojām atrodas labākā situācijā
Ceru,ka tā tiešām ir un būs,jo baigi negribētos,lai BAČ sezonas laikā sāktos jukas.
Piemēram,par HK Brest ir vairāk jautājumu nekā atbilžu. Viņiem nav naudas pat inventāra iegādei. It kā priekš HK Brest tas nav nekas jauns,jo jau iepriekšējās sezonās šis klubs mocījās ar hroniku naudas trūkumu, bet šosezon esot īpaši smagi.