Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2943, Did:0, useCase: 3

Ovečkins izlasei šoreiz atsaka, krievi gaida trīs citus NHL spēlētājus

Rolands Eliņš

Ovečkins izlasei šoreiz atsaka, krievi gaida trīs citus NHL spēlētājus
Aleksandrs Ovečkins, Krievijai 2019. gada čempionātā izcīnot bronzu. Foto: imago images/Bildbyran/Scanpix

Šonakt no Stenlija kausa izcīņas izstājās "Capitals" un "Blues" vienības, attiecīgi to spēlētāji teorētiski kļuvuši pieejami dalībai pasaules čempionātā Rīgā. Krievijas Olimpiskās komitejas izlasei (ROC izlase) gatavojas pievienoties trīs hokejisti, taču ne Aleksandrs Ovečkins.

Krievijas Hokeja federācija informē, ka Aleksandrs Ovečkins šoreiz izlasei pasaules čempionātā palīdzēt nevarēs. Tas tiek pamatots ar daudzajām traumām, kas sakrājušās NHL sezonas gaitā. Tāpat gan jāatzīmē, ka Ovečkinam pēc šīs sezonas beidzas līgums ar "Capitals", attiecīgi arī viņam var sanākt nonākt brīvā aģenta statusā.

ROC izlase toties gaida vairākus citus NHL spēlētājus. Tiek ziņots, ka piekrišanu devuši Ovečkina komandas biedri Iļja Samsonovs un Dmitrijs Orlovs, tāpat to darījis arī "Blues" uzbrucējs Vladimirs Tarasenko. Attiecīgi ROC izlase gaida papildinājumu katrā pozīcijā un šobrīd strādā, lai noorganizētu viņu ierašanos Rīgā un parūpētos par pievienošanos izlasei saskaņā ar Covid-19 protokolu.

ROC izlase PČ oficiālajā pieteikumā pagaidām iekļāvusi divus vārtsargus un 22 laukuma spēlētājus, attiecīgi brīva vieta ir vēl vienam vārtsargam un trim laukuma spēlētājiem.

ROC izlases treneru štābs bija cerējis arī uz iespējamo Kirila Kaprizova pievienošanos no Minesotas "Wild", taču šī cerība atmesta, jo Kaprizovam būtu pārāk sarežģīti nokārtot formalitātes saistībā ar ierašanos Rīgā pat tādā gadījumā, ja "Wild" drīz izstātos no Stenlija kausa.

ROC izlase čempionātu sākusi ar divām uzvarām divās spēlēs, pieveicot Čehiju un Lielbritāniju, kamēr šodien gaidāms mačs pret Slovākiju.

Tarasenko šosezon "Blues" rindās atzīmējās ar 14 punktiem 24 spēlēs, kamēr 29 gadus vecais aizsargs Orlovs 51 mačā guva 22 punktus. Samsonovs "Capitals" vārtos stājās 19 spēlēs, tika pie 13 uzvarām, vidēji ielaižot 2.69 vārtus un atvairot 90.2% pretinieku metienu.

Izmantotie resursi:
https://www.championat.com/hockey/n...
https://www.championat.com/hockey/n...

     [+] [-]

, 2021-05-24 10:29, pirms 3 gadiem
Ja laicīgi ieradīsies,tad var uzspēt uz pēdējo grupas spēli ar Zviedriju,pat pavadot karantīnā noteikto laiku.Krievijas sastāvs kļūst visspēcīgākais uz papīra.Sliktākais ir tas,ka pagaidām pārējās hokeja lielvalstis neizskatās nopietni pretendenti uz titulu šogad,kaut gan īstie mači sākās tikai ar izslēgšanas spēlēm.Tur gan zviedriem čehiem un kanādiešiem būs kārtīgi jāpacenšās,lai nokļūtu.Zviedriem tā situācija ir visdraņķīgākā.Un tas pēc divām spēļu kārtāmKanādai jau šovakar būs jāsniedz atbilde,vai viņi kaut ko var.

     [+] [-]

, 2021-05-24 10:52, pirms 3 gadiem
A ar ko Kaprizovs tik īpašs, ka citiem nav pārāk sarežgīt ierasties, bet Šim ir?

     [+] [-]

, 2021-05-24 11:05, pirms 3 gadiem
Raitcha rakstīja: A ar ko Kaprizovs tik īpašs, ka citiem nav pārāk sarežgīt ierasties, bet Šim ir?
negrib lai nebrauc!nevienam nav jātēlo patriots!

  -1 [+] [-]

, 2021-05-24 12:04, pirms 3 gadiem
Vai tad Ovečkinam nav liegums iebraukt Latvijā par mutes palaišanu? Tas tak Putina baļķa nesējs, pie tam vēl kopā ar Malkinu un citiem topošajiem Nakts līgas ''piespēļu dalītājiem''.

  +3 [+] [-]

, 2021-05-24 12:24, pirms 3 gadiem
norcha 172 rakstīja: Vai tad Ovečkinam nav liegums iebraukt Latvijā par mutes palaišanu? Tas tak Putina baļķa nesējs, pie tam vēl kopā ar Malkinu un citiem topošajiem Nakts līgas ''piespēļu dalītājiem''.
Esmu atpalicis,kas ir nakts līga? Bomži kuri Centrāltirgū ap galdiem dzenā ābolu serdes un miskastes?

  +2 [+] [-]

, 2021-05-24 12:24, pirms 3 gadiem
salming18 rakstīja: negrib lai nebrauc!nevienam nav jātēlo patriots!
Es ne par patriotismu, manis pēc viņš var arī nebraukt...
Es vienkārši no raksat nesaprotu, kapēc tieši par viņu ir uzsvērts, ka formalitāšu kārtošana parāk sarežģīta... Ne jau viņš vienīgais no ASV uz LV lidotu...

  +1 [+] [-]

, 2021-05-24 13:27, pirms 3 gadiem
sportists-amatieris rakstīja: Esmu atpalicis,kas ir nakts līga? Bomži kuri Centrāltirgū ap galdiem dzenā ābolu serdes un miskastes?
Nakts Līga - ir slavenais Krievijas Amatieru Hokeja čempionats, kur 1-2 reizes sezonā uzspēlē arī Putins un vēl daži Krievijas Padomju hokeja zvaigznes brīvajā laikā.

  +4 [+] [-]

, 2021-05-24 13:35, pirms 3 gadiem
sportists-amatieris rakstīja: Esmu atpalicis,kas ir nakts līga? Bomži kuri Centrāltirgū ap galdiem dzenā ābolu serdes un miskastes?
tā ir līga, kurā puķins apslido esošos un bijušos pro hokejistus, iemet 8 no komandas 12 vārtiem un visas vatesgalvas sajūsmā elso, cik kruts viņu cars.

     [+] [-]

, 2021-05-24 14:58, pirms 3 gadiem
Tas nozīmē mums ir jāizdara viss, lai iekļūtu labākajā 3 grupā, 4 vietas ieguvējai noteikti pretī nāks ROC, kas pēc šiem papildinājumiem ir ļoti spēcīgs pretendents uz medaļām. Orlovs ļoti labs gan aizsardzībā, gan pieslēdzoties uzbrukumam, ne velti LV izlasei nesenajā čempī arī golu iemeta! https://www.youtube.com/watch?v=yEQ...

Tas pats Tarasenko jau 6 gadus nav izlasē spēlējis, tāpēc būs motivēts pierādīt sevi, bet pēdējā čempī 4+3, kas ļoti labs rādītājs tādā momentālā turnīrā!

     [+] [-]

, 2021-05-24 15:46, pirms 3 gadiem
Tad tikai Krievija vel gaida kaut ko no NHL?

     [+] [-]

, 2021-05-24 17:44, pirms 3 gadiem
Pandēmija. Labi.