Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Karijs astes kaula sasituma dēļ izlaidīs vēl vismaz nedēļu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Karijs astes kaula sasituma dēļ izlaidīs vēl vismaz nedēļu
Stefens Karijs. Foto: Ezra Shaw/AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas kluba Goldensteitas “Warriors” līderim Stefenam Karijam astes kaula sasituma dēļ nāksies izlaist vēl vismaz nedēļu. Savainojumā saspēles vadītājs iedzīvojās pagājušās trešdienas uzvarā pret Hjūstonas “Rockets”.

Pirms nedēļas Goldensteitas “Warriors” ar 108:94 pieveica Hjūstonas “Rockets”. Stefens Karijs trešās ceturtdaļas beigās realizēja sarežģītu tālmetienu, taču piedzīvoja sāpīgu kritienu un sadauzīja asteskaulu. Komanda sākotnēji cerēja, ka Karijs varēs atgriezties ierindā ātrā tempā, tomēr veiktās pārbaudes nav nesušas iepriecinošu rezultātu, tādēļ viņš izlaidīs vēl vismaz nedēļu, kuras laikā “Warriors” paredzētas trīs spēles.

“Situācijas novērtēšana vēlreiz notiks pēc nedēļas,” pirms spēles pret Filadelfijas “76ers” teica “Warriors” galvenais treneris Stīvs Kers. Goldensteita savā laukumā piedzīvoja zaudējumu ar desmit punktu starpību. “Tika veikta magnētiskā rezonanse, un astes kaulā bija redzams iekaisums. Pirmajās dienās viņš atpūtās, un tas nāca par labu. Tad viņš mazliet patrenējās, bet sajuta sāpes. Nācās secināt, ka atveseļošanās paņems mazliet ilgāku laiku, nekā bijām iedomājušies.”

“Warriors” ar bilanci 22-22 ieņem devīto vietu Rietumu konferencē, tieši priekšā atrodas Dalasas “Mavericks”. Karijs vidēji spēlē izcēlies ar 29,0 punktiem, 6,2 rezultatīvām piespēlēm un 5,3 atlēkušajām bumbām. Viņš realizējis 40,8% tālmetienu.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...