Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

BFC "Daugavpils" vārtu autors: "Līdz šim svarīgākie vārti karjerā"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

BFC "Daugavpils" vārtu autors: "Līdz šim svarīgākie vārti karjerā"
Vladislavs Fjodorovs
Foto: bfcdaugava.lv

Vladislavs Fjodorovs kļuva par pirmo BFC "Daugavpils" komandas vārtu guvēju Virslīgā komandas vēsturē. Sarunā ar portālu Sportacentrs.com gados jaunais uzbrucējs vairāk pastāstīja par vārtu guvumu, kā arī pauda prieku par izcīnītajiem trīs punktiem.

Lielāko Smscredit.lv futbola Virslīgas 1. kārtas pārsteigumu sagādāja BFC "Daugavpils" futbolisti, kuri izbraukumā ar 1:0 pārspēja Jūrmalas "Spartaks". Vienīgos vārtus šajā spēlē ar skaistu šāvienu tālajā stūrī guva Vladislavs Fjodorovs. Šis 17 gadus vecais Latvijas U19 izlases uzbrucējs laukumā devās tikai 74. minūtē un jau pēc septiņām minūtēm kļuva par galveno varoni.

"Domāju, ka manā karjerā tie ir līdz šim svarīgākie vārti, bet galvenais, ka komandai izdevās uzvarēt. Tas man ir svarīgāk. Trīs punkti ir kabatā un arī prieks, ka pašam izdevās iesist. Atkārtošos, galvenais, ka uzvarējām. Ceru, ka arī turpinājums būs sekmīgs. Nav jāskatās, kas nāk pretī. Mums jāpierāda savs raksturs, spēle mums padodas, kaut kas sāk sanākt. Cīnīsimies tālāk!

Ko domāju pirms sitiena? Īstenībā es biju drošs, ka iesitīšu [smaida] – uzsitu un veiksmīgi izdevās. Bija arī otra līdzīga situācija, kad praktiski no tās pašas pozīcijas situ. Domāju, ka, ja būtu spēlējuši uz dabīgā seguma, būtu trāpījis devītniekā [smejas]. Kopumā ir liels prieks un emocijas ir neaizmirstamas.

Ticēju, ka uzvaru izdosies noturēt, jo puiši bija uz emocionāla pacēluma viļņa. Bija sajūta, ka uz mājām aizvedīsim trīs punktus. Domāju, ka mums ir reālas iespējas arī uzvarēt "Liepāju", tādēļ aicinu visus mūsu atbalstītājus ierasties uz mājas stadionu "Celtnieks", lai klātienē mums palīdzētu," noslēdza Fjodorovs.

Nākamo spēli BFC "Daugavpils" aizvadīs 29. martā plkst. 15:00 savā laukumā pret FK "Liepāja".

  -3 [+] [-]

, 2014-03-24 05:15, pirms 10 gadiem
Nopietni?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-03-24 09:36, pirms 10 gadiem
Vins gadijuma nebija spelejies FK Ventspils2 ?

  +1 [+] [-]

, 2014-03-24 10:05, pirms 10 gadiem
kriiultra rakstīja: Vins gadijuma nebija spelejies FK Ventspils2 ?
Bija. Kā jau daudzie daugavpilieši , kurus ir paņēmis Kohans.