Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

''Barcelona'' ar rezultatīvu spēli uzvar ''Napoli'', ''Zenit'' VAR neieskaita vārtus

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Barcelona'' ar rezultatīvu spēli uzvar ''Napoli'', ''Zenit'' VAR neieskaita vārtus
''Barcelona'' futbolisti. Foto: AFP/Scanpix

Šodien UEFA Eiropas līgā astodaļfinālā kā pirmās iekļuva ''Leipzig'', ''Atalanta'', ''Sevilla'' un Portugāles ''Porto'', kuras divu spēļu summā uzvarēja attiecīgi ''Real Sociedad'', ''Olympiacos'', Zagrebas ''Dinamo'' un Romas ''Lazio''. Tāpat nākamajā kārtā iekļuva ''Barcelona'', ''Rangers'' un ''Real Betis''.

• UEFA Eiropas līgas astotdaļfinālā šodien iekļuva Vācijas ‘’Leipzig’’, kas atbildes mačā izbraukumā ar 3:1 apspēlēja ‘’Real Sociedad’’, tādējādi uzvarot divu spēļu summā ar 5:3. Pirmajā spēlē tika fiksēts neizšķirts 2:2.

• Leipciga uzvaru izcīnīja otrajā puslaikā. Līdz 59. minūtei tā izvirzījās vadībā ar 2:0. Vispirms ‘’Leipzig’’ vadībā izvirzīja Vilijs Orbans, bet vēlāk rezultātu dubultoja Andrē Silva.

• Kopumā Vācijas komanda spēlēja agresīvāk uzbrukumā, sitot 16 reizes uz vārtiem, no kuriem astoņi nonāca līdz taisnstūrim. ‘’Real Sociedad’’ uz vārtiem sita desmit reizes.

• Astotdaļfinālā vietu nodrošināja šodien cita Spānijas komanda ‘’Sevilla’’, Itālijas ‘’Atalanta’’ un Portugāles ‘’Porto’’. Sevilja uzvarēja divu spēļu summā Zagrebas ‘’Dinamo’’ ar 3:2, lai arī šodien piekāpās ar 0:1.

• ‘’Atalanta’’ divu spēļu summā ar 5:1 pārspēja ‘’Olympiacos’’. Šodien tā uzvarēja ar 3:0, divus no vārtiem gūstot otrajā puslaikā. Tos iesita Ruslans Maļinovskis.

• Minimālo pārsvaru noturēja ‘’Porto’’, kas no turnīra tālākās cīņas izsita Romas ‘’Lazio’’. Iekļūšanu astotdaļfinālā nodrošināja uzvara ar 2:1 pirmajā spēlē, kamēr šodien tika fiksēts kaujiniecisks neizšķirts 2:2. ‘’Lazio’’ izlīdzinājumu panāca kompensācijas laika ceturtajā minūtē.

• Par Eiropas līgas trofeju turpina cīnīties ‘’Barcelona’’, kas divu spēļu summā ar 5:3 uzvarēja ‘’Napoli’’. Šodien sešu vārtu spēlē Barselona uzvarēja pretinieci ar 4:2.

• Trīs no četriem vārtiem ‘’Barcelona’’ guva jau pirmajā puslaikā, izceļoties Žordi Albam, Frenkijam de Jongam un Žerāram Pikē. ‘’Napoli’’ spēja atbildēt ar realizētu 11 metru soda sitienu.

• Kopumā ‘’Barcelona’’ izdarīja par divām reizēm vairāk sitienus nekā pretinieks. Arī bumbu tā kontrolēja vairāk (56% pret 44%). Otrajā puslaikā komandas apmainījās ar vārtu guvumiem – vispirms ‘’Barcelona’’ panāca 4:1, bet mača izskaņā mājinieki vienus vārtus atguva.

• UEFA Eiropas līga tikmēr noslēgusies ir Dortmundes ‘’Borussia’’, kura divu spēļu summā ar 4:6 zaudēja Glāzgovas ‘’Rangers’’, šodien komandām cīnoties neizšķirti 2:2.

• Dortmunde, kurai bija ievērojams teritoriālais pārsvars (bumbas kontrole 66% pret 34%), pirmajā puslaikā izvirzījās vadībā ar 2:1. Lai arī ‘’Rangers’’ futbolisti mazāk kontrolēja bumbu, tie bīstamāk uzbruka, vārtu taisnstūrī sitot septiņas reizes, kas bija vairāk par Dortmundes futbolistiem.

• 57. minūtē ‘’Rangers’’ izdevās izlīdzināt spēli, kas ļāva uzvarēt arī divu spēļu summā un turpināt cīņu par Eiropas līgas kausu.

• Par spīti iebrukumam Ukrainā, Spānijā spēli aizvadīja Sanktpēterburgas ‘’Zenit’’, kas gan no turnīra izstājās, divu spēļu summā ar 2:3 zaudējot Spānijas ‘’Real Betis’’.

• Kompensācijas laika pirmajā minūtē ‘’Zenit’’ izdevās panākt izlīdzinājumu divu spēļu summā un izvirzīties vadībā spēlē, taču ‘’Real Betis’’ talkā nāca VAR video atkārtojuma sistēma. Tā, pārskatot vēlreiz epizodi, konstatēja noteikumu pārkāpumu kādam no ‘’Zenit’’ futbolistam, tādējādi vārtu guvumu neieskaitot.

Eiropas līgas pārspēles

SpēleRezultātsDivu spēļu summa
Olympiacos - Atalanta0:3 (0:1)1:5
Lazio - Porto2:2 (1:1)3:4
Dinamo Zagreb - Sevilla1:0 (0:0)2:3
Real Sociedad - Leipzig1:3 (0:1)3:5
Real Betis - Zenit0:0 (0:0)3:2
Napoli - Barcelona2:4 (1:3)3:5
Rangers - Borussia2:2 (1:2)6:4

  +3 [+] [-]

, 2022-02-24 22:36, pirms 2 gadiem
Reāli tracina, ka Zenit šobrīd Spānijā spēlē futbolu, it kā nekas nebūtu noticis. Es šo vienkārši nespēju saprast.

  +2 [+] [-]

, 2022-02-24 22:47, pirms 2 gadiem
eziitis rakstīja: Reāli tracina, ka Zenit šobrīd Spānijā spēlē futbolu, it kā nekas nebūtu noticis. Es šo vienkārši nespēju saprast.
ja vērtības ir alkatība, pelnīšanas kāre...

  +1 [+] [-]

, 2022-02-24 23:40, pirms 2 gadiem
Paskatījos spēli Romā, Lacio pēdējās 15 minūtēs vismaz viens stabs un viens pārliknis, kā arī divi ļoti labi sitieni, kur ļoti maz trūka vai veiksme glāba. Bet, ja jau nevar tādus iesist, tad nav pelnījuši tikt tālāk.

     [+] [-]

, 2022-02-24 23:56, pirms 2 gadiem
Zenit ārā. Spartak palicis par vienīgo klubu Krievijai Eirokausos. Cerams, netiks ļauts šiem aizvadīt EL 1/8 spēles.

  +1 [+] [-]

, 2022-02-25 00:07, pirms 2 gadiem
Barca šodien izdarīja to,ko neprata mājās,realizēja savus momentus.Pārliecinoša spēle,kas dos vēl vairāk pārliecības par saviem spēkiem,tā tik turpināt.
P.S.Ter Stegens gan vēl joprojām izskatās maigi sakot nepārliecinoši.

     [+] [-]

, 2022-02-25 00:17, pirms 2 gadiem
eziitis rakstīja: Reāli tracina, ka Zenit šobrīd Spānijā spēlē futbolu, it kā nekas nebūtu noticis. Es šo vienkārši nespēju saprast.
Barca un Napoli iznesa baneri pret karu, translaacijaa neparaadiija, lai "neaizvainotu krievu tiesnesi"
https://as.com/futbol/2022/02/24/ue...