Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"Schenker" līgas "Final 4" vietu nodrošina arī Pērnavas volejbolisti

Jānis Celmiņš

Jau vēstīts, ka vakar tika noskaidrotas pirmās trīs „Schenker” volejbola līgas „Final 4” turnīra dalībnieces. Šodien „Lāsei”, TTU un „Selver” pievienojās regulārā čempionāta uzvarētāja „Parnu” komanda, kas ceturtdaļfināla atbildes mačā atkārtoti apspēlēja „Poliurs / Ozolnieki” volejbolistus (3:0), divu spēļu summā svinot panākumu ar 6:0.

Pirmajā ceturtdaļfināla pārī starp „Parnu” un „Poliurs/Ozolnieki” komandām pārliecinoši (3:0) triumfēja pērnavieši, ieliekot stabilus pamatus uzvarai arī divu spēļu summā. Šodien atbildes mačā „Parnu” visas formalitātes nokārtoja jau pirmajā setā, uzvarot to ar 25:16, un nodrošinot uzvaru divu spēļu summā. Otrais sets jau bija krietni līdzīgāks, taču arī tā galotnē veiksmīgāki bija „Final 4” turnīra saimnieki – 25:23. Trešo setu „Parnu” sāka krietni pārliecinošāk (8:3), neļaujot ne mirkli „ozīšiem” aizdomāties par uzvaru kaut setā – 10:4, 16:9. Rezultātā uzvara arī trešajā setā (25:17) un visā spēlē ar 3:0.

Interesanti, ka mača gaitā Ozolnieku komandas galvenais treneris Vitālijs Birjukovs izmantoja divus libero spēlētājus. Laukumā šajā pozīcijā devās gan ierastais komandas šīs pozīcijas spēlētājs Uģis Puķītis, gan Toms Benjavs, kurš līdz šim vairāk spēlējis otrā tempa uzbrucēja pozīcijā.

"Poliurs" rindās rezultatīvākais ar 10 punktiem šovakar bija Armands Āboliņš, bet septiņi punkti Gata Garklāva kontā. "Parnu" rindās ražīgākais ar 18 bija Sīms Poluārs.

Līgas „Final 4” jau nākamajā nedēļas nogalē

Līgas „Final 4” turnīrā nākamnedēļ tādejādi pusfinālos (sestdien) spēkus mēros „Parnu” un „Lāse-R / Rīga”, kā arī Tallinas „Selver” un TTU volejbolisti. Pirmais no pusfināliem jau pulksten 16.00, otrais 18.30. Maču ar Rīgas komandas līdzdalību tiešraidē demonstrēs LTV7 kanāls.

Svētdien pusfinālu uzvarētāji cīnīsies par līgas čempionu titulu (plkst. 16.00), bet zaudētāji dalīs bronzas godalgas (plkst. 13.30).

     [+] [-]

, 2013-02-24 18:39, pirms 11 gadiem
Ozolniekos arī bija 2 libero. Viens uzņēma servi , bet otrs spēlēja aizsardzībā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-02-24 21:34, pirms 11 gadiem
Interesanti, ka pēc pirmā seta, igauņi laida laukumā sporta skolas vidējās vecuma grupas zēnus. Tie arī uzvarēja abus setus, kaut gan Poliurs sīvi pretojās. Malači, puiki!

     [+] [-]

, 2013-02-25 14:38, pirms 11 gadiem
sasperjods rakstīja: 2 libero - tā tiešām drīkst?
Ja nedrīkstētu,tad vai tad ļautu? Bet ja nopietni,tad no pērnā gada jūnija mēneša ir atļauts mainīties libero neierobežotu skaitu reižu.