Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Balcera "Sharks" pirmās mājas spēles oficiāli aizvadīs 1000 kilometru attālumā no Sanhosē

Agris Suveizda

Balcera "Sharks" pirmās mājas spēles oficiāli aizvadīs 1000 kilometru attālumā no Sanhosē
Logans Kutūrs un Tomāšs Hertls.Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas komanda Sanhosē "Sharks", kuru pārstāv latviešu uzbrucējs Rūdolfs Balcers, oficiāli pavēstījusi par pirmo divu mājas spēļu pret Vegasas "Golden Knights" aizvadīšanu Arizonas "Coyotes" mājvietā Glendeilā.

Santa Klaras apgabalā joprojām ir spēkā kontakta sporta veidu aizliegums, tādēļ Sanhosē "Sharks" no Kalifornijas nācies pārcelties uz Arizonas štatu un Vegasas "Golden Knights" uzņemt Glendeilā, kas no Sanhosē gaisa līnijā atrodas gandrīz 1000 kilometru attālumā, bet braucienā ar mašīnu – vairāk nekā 1100 kilometru attālumā. Šajā arēnā "Sharks" arī uzsāka sezonu, viesojoties pie Arizonas "Coyotes" (4:3 bullišos un zaudējums ar 3:5).

"Uzskatām, ka esam ieviesuši pietiekami daudz piesardzības pasākumu, ieskaitot sportistu un apkalpojošā personāla ikdienas Covid-19 pārbaudes, lai varētu droši atgriezties savā arēnā, vienlaikus neradot sabiedrībai pārāk lielu veselības risku. Ceram, ka jau drīz varēsim rast risinājumu šai sarežģītajai situācijai," Sanhosē komandas mājaslapā citēts organizācijas prezidents Džonatans Bekers. Pagaidām vēl nav zināms, vai šīs spēles notiks skatītāju klātbūtnē.

Sanhosē "Sharks" sezonu sāk ar astoņām izbraukuma spēlēm pēc kārtas, no kurām jau ir aizvadītas piecas (vēl arī 4:5 un 2:1 bullīšos pret Sentluisas "Blues" un 1:4 pret Minesotas "Wild"). Naktī uz pirmdienu "Sharks" atkārtoti viesosies pie "Wild", tad dosies pie Kolorādo "Avalanche", bet Vegasas vienību Arizonā uzņems 2. un 4. februāra rītos. Pēc tam gaidāmas vēl četras izbraukuma spēles pret Anaheimas "Ducks" un Losandželosas "Kings", bet trešā un ceturtā mājas spēle pret "Ducks" plānotas 14. un 16. februāra rītos. Par šo mājas spēļu norises vietu lēmums vēl nav pieņemts.

Latviešu uzbrucējs Balcers ir atgriezies Sanhosē "Sharks", kas viņu izraudzījās atteikumu draftā, taču fiziski pirmajai komandai vēl nav pievienojies. "Sharks" galvenais treneris Bobs Būgners pirms dažām dienām teica, ka Balcers ir tuvu tam, lai atgrieztos ierindā, tomēr vispirms dosies uz Arizonu un trenēsies ar fārmklubu, tādējādi nelidojot uz izbraukuma spēlēm un gatavojoties pirmajām mājas spēlēm. Rezultatīvākais "Sharks" spēlētājs sezonas sākumā ir čehu uzbrucējs Tomāšs Hertls, kura rēķinā ir seši punkti (3+3).

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/sharks/news/sha...

     [+] [-]

, 2021-01-25 00:47, pirms 3 gadiem
1000 km tādam džekam kā Rūdis ir Nieks!
Galvenais, - lai tiek spēlēt!!!