Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Mālmanis kopā ar komandu dosies izbraukumā, bet laukumā vēl neatgriezīsies

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Mālmanis kopā ar komandu dosies izbraukumā, bet laukumā vēl neatgriezīsies
Rinalds Mālmanis
Foto: Sputnik/Scanpix

ULEB Eirolīgas kluba Vitorijas "Baskonia" spēlētājs Rinalds Mālmanis atlabis pēc savainojuma un kopā ar komandu dosies nākamajā izbraukumā, taču laukumā vēl neatgriezīsies.

Ar astoņām uzvarām un 11 zaudējumiem Vitorijas "Baskonia" ieņem devīto vietu Eirolīgā. Nākamā spēle paredzēta rītvakar, izbraukumā tiekoties ar Malagas "Unicaja", kas ar identisku bilanci atrodas aiz muguras. Komandu pirmajā tikšanās reizē "Baskonia" bija pārāka ar 88:82, un uzvarētāju rindās rezultatīvākais ar 24 punktiem bija Jānis Timma.

Tikmēr otrs komandas latvietis Rinalds Mālmanis, kuru no ierindas izsita savainojums, atgriezies pie lielās komandas un kopā ar to dosies uz Malagu, lai gatavotos gaidāmajam mačam. Eirolīgas ietvaros 21 gadu vecais latvietis laukumā iepriekšējoreiz devās 30. novembrī, kad iemeta piecus punktus Stambulas "Fenerbahce" grozā.

Tomēr viņa atgriešanās laukumā rīt vēl nav paredzēta. "Viņš aizvadījis pirmo pilno treniņu ar komandu, taču spēlē vēl nepiedalīsies, jo nepieciešams vēl mazliet pastrādāt. Tomēr Rinalds kopā ar komandu dosies izbraukumā, lai atgūtu vecās sajūtas," sacīja komandas galvenais treneris Pedro Martiness. Mālmanis Eirolīgā piedalījies sešās spēlēs, piecas sākot starta pieciniekā. Viņa kontā ir 3,8 punkti un 2,3 atlēkušās bumbas.

Izmantotie resursi:
Pedro Martínez: "Lo importante es mantener...