Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Vecvagars un "Žalgiris" Krasnodarā pēc pirmās "Top16" uzvaras

Vecvagars un "Žalgiris" Krasnodarā pēc pirmās "Top16" uzvaras
Kaspars Vecvagars
Foto: zalgiris.lt

ULEB Eirolīgas "Top16" posmā ceturto spēli aizvadīs Kaspars Vecvagars un Kauņas "Žalgiris", kas izbraukumā sacentīsies ar pagājušās sezonas Eiropas kausa ieguvēju "Lokomotiv-Kuban". Spēles sākums 18:00, tiešraide "Viasat Sport Baltic" kanālā.

Lietuvas basketbola čempionvienība Kauņas "Žalgiris" ar aizsargu Kasparu Vecvagaru ierindā šovakar Krasnodarā centīsies tikt pie pirmās uzvaras Eirolīgas "Top16" posmā. Uzdevums gan nebūs no vieglajiem – izbraukumā jāspēkojas ar "Lokomotiv-Kuban".

Lietuviešiem "Top16" posms ir sācies ar trim zaudējumiem trīs spēlēs – tādi pati bilance F grupā ir tikai "Galatasaray". Lai iekļūtu grupas četru labāko komandu vidū, Kauņai derētu sākt krāt uzvaras, un "Lokomotiv-Kuban" būtu lielisks sākums.

Lai gan "Žalgirim" diez ko nesokas, Latvijas aizsargs sezonas otrajā pusē ticis pie lielākas teikšanas. Iepriekšējā mačā (78:87 pret Telavivas "Maccabi") Vecvagars uzrādīja karjeras labākos rādītājus nospēlētajās minūtēs (22) un rezultatīvajās piespēlēs (5).

Kauņai šovakar pretī stāsies "Lokomotiv-Kuban", kas "Top16" posmu sāka ar vienu uzvaru trīs mačos. Pie vienīgā panākuma Krasnodaras basketbolisti tika pagājušajā nedēļā, ar 63:62 pārspējot "Galatasaray".

Viens no pagājušās sezonas Eiropas kausa izcīņas uzvarētāja līderiem ir bijušais "Žalgiris" aizsargs Mants Kalnietis, kura kontā uzvaras metiens pret "Galatasaray". Vidēji Eirolīgas spēlē Kalnietis izceļas ar deviņiem punktiem, 4,5 rezultatīvām piespēlēm un 3,4 atlēkušajām bumbām.

Kalnietim šī spēle solās būt ļoti īpaša – viņš pirmo reizi spēlēs pret savu bijušo klubu, kura pieaugušo komandas rindās aizvadījis septiņas sezonas. Kalnietis un vēl viens Krasnodaras kluba lietuvietis Sims Jasaitis šovakar laukumā spēkosies ar vairākiem komandas biedriem Lietuvas valstsvienības rindās.

Izmantotie resursi:
Turkish Airlines Euroleague - Welcome to...

Kura komanda gūs uzvaru?

  • 14

  • 31


  +2 [+] [-]

, 2014-01-24 11:44, pirms 10 gadiem
nekas patīkams Žalgiri nesagaida...

  -1 [+] [-]

, 2014-01-24 13:02, pirms 10 gadiem
LOKO!

  +1 [+] [-]

, 2014-01-24 13:19, pirms 10 gadiem
Labs koeficents uz Žalgiri. Veiksmi jums un mums