Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Unibet.com: Rīga pret Maskavu, "Dinamo" pret "Dynamo"

Unibet.com
Unibet.com

Unibet.com: Rīga pret Maskavu, "Dinamo" pret "Dynamo"
Kails Vilsons
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Kontinentālajā hokeja līgā savu izbraukumu turpina Rīgas „Dinamo”, kuru sagaida mačs Maskavā pret līgas līdervienību „Dynamo”, kuru pārstāv Latvijas hokejā ļoti labi pazīstamas personas – Mārtiņš Karsums, Harijs Vītoliņš, Oļegs Znaroks.

Pēdējo izbraukumu pirms olimpiādes uzsākt ar zaudējumu un sešiem ielaistiem vārtiem pret „Vitjaz” pilnīgi droši nebija neviena „Dinamo” pārstāvja plānos. Rēķinot teorētiski, Rīgas komandai pēc tāda zaudējuma (2:6) līgas 24. spēcīgākajai pārstāvei pret KHL līderi vispār nebūtu ko darīt, taču hokejs šādā veidā, par laimi, netiek spēlēts.

„Dinamo” hokejs gan joprojām tiks spēlēts bez Marsela Hosas un Sanda Ozoliņa ierindā, kamēr pretinieku rindās lieliski turpina darboties Mārtiņš Karsums, kurš pēc atgriešanās no traumas guvis jau trīs vārtus, bet visā sezonā kopā 17 (labākais rādītājs komandā). No šodien spēlējošajiem rīdziniekiem tik daudz spējis gūt viens Kails Vilsons, kurš gan pēdējā laikā nedaudz pieklusis.

„Dynamo” ar 102 punktiem šobrīd ir pārliecinoši pirmā līgā un kopumā sezonā piedzīvojusi tikai deviņus zaudējumus pamatlaikā. Viens no tiem gan pavisam nesen, proti, principiālajā cīņā ar SKA (3:6). Šodien pašreizējo čempionu „Dynamo” izredzes uzvarēt novērtētas ar koeficentu 1,45, kamēr Rīgas komandai atvēlēts augstais koeficents 5,75.

Taisnība, ka pēdējā laikā Rīgas „Dinamo” sniegums nepārliecina, taču spēles ar Znaroka un Vītoliņa vadīto komandu parasti izvērtušās līdzīgas. Sezonas pirmajā spēlē tika uzvarēts pēcspēles metienos ar 3:2, bet iepriekšējos gados tika izspēlēti samērā sīvi mači – 1:3, 1:3, 3:4, 1:0. Ņemot to vērā un cerot uz komandas saņemšanos pēc pēriena pret „Vitjaz”, vērts pievērst uzmanību „Dinamo Double Chance” ar koeficentu 2,65, proti, iespējai, ka vismaz punktu rīdzinieki Maskavai atņems.

Tāpat izmantojams ir „Dinamo Over 1,5”, kurš novērtēts ar 1,80, jo Rīgas komanda, lai arī ne vienmēr uzvar, vismaz divus vārtus ir guvusi septiņās spēlēs pēc kārtas.

„Dynamo” tikmēr uzvaras svinējusi pēdējos trīs mačos, tiesa, ne tajā vispārliecinošākajā veidā (2:1 pēcspēles metienos pār CSKA, 4:3 pār „Lokomotiv” un 3:1 pār „Atlant”), savukārt pirms sakāves pret SKA sekoja pārsteigums no „Yugra”, kurai mājās tika zaudēts ar 2:3. Līdz ar to skaidrs, ka neievainojama „Dynamo” nav, un pietiekami labs ir arī koeficents uz Rīgas handikapu +1,5, proti, ja „Dinamo” nezaudēs ar vairāk nekā vienu vārtu starpību, iespējams likmi pareizināt ar koeficentu 1,87.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-01-24 12:19, pirms 10 gadiem
Edza007 rakstīja: Da nu nah to totalizatoru! Ka tik no cilvēkiem naudu nokāst! Dinamo uzvarēs! Kurš? To redzēsim pec spēles....
tpt parsvara kompuma lielaku summu zaude neka uzvin taja totalizatora tpt ka spelju automatos, parsvara cilveki tik zaude
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2014-01-24 14:09, pirms 10 gadiem
vienalga jāliek vai nu uz znaroku vai ari ja domajat, ka nav jeega likt uz tik mazu kofu, ta labak nelikt vispaar.

  -1 [+] [-]

, 2014-01-24 14:43, pirms 10 gadiem
atvaino rakstīja: vienalga jāliek vai nu uz znaroku vai ari ja domajat, ka nav jeega likt uz tik mazu kofu, ta labak nelikt vispaar.
labak to naudu pietaupit Spartakam,varbut rit pret Ska nebutu tas labakais variants,bet pec tam gan zaudejumu serijai vajadzetu partrukt,tapat Vacijas Del2 liga viena komanda jau 24 speles bez niča,tiri statistiski nemot,tadas serijas nevelkas ilgak par 20 spelem,taka varbutiba nokert uz nicu ir diezgan augsta,neiziet saja spele,nakama liec dubulta,kamer Bingo.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja