Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Kulda pēc piecu uzvaru sērijas: "Nedrīkst atslābināties, jāturpina uzvarēt"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Kulda pēc piecu uzvaru sērijas: "Nedrīkst atslābināties, jāturpina uzvarēt"
Artūrs Kulda
Foto: hcsalavat.ru

Latvijas aizsarga Artūra Kuldas pārstāvētais Ufas "Salavat Julajev" uzvarējis jau piecos mačos pēc kārtas. Pēc otrdienas panākuma (3:1 pret Mitišču "Atlant") mūsu aizsargs atzina, ka komanda maču sāka bez emocijām, bet trešajā periodā uzlaboja savu spēl. Turpinājumā nedrīkst atslābināties.

Pirms noslēguma perioda ufieši bija iedzinējos, tomēr pēdējā trešdaļā tika rādīts pavisam cits sniegums. "Daudz emociju atdevām spēlē ar SKA [4:2], tāpēc šajā mačā izgājām bez entuziasma," skaidro viesspēlētājs. "Pēc pirmajiem diviem periodiem bijā iedzinējos ar 0:1, bet, iznākot uz noslēguma periodu, izlēmām pielikt. Visi sapratām, ka nerādījām to hokeju, ko no mums gaida treneri un līdzjutēji. Atradām sevī spēkus, pievienojām emocijas un tāpēc arī uzvarējām."

Ufas vienība uzvarējusi jau piecos mačos pēc kārtas, tomēr tas nav nācis viegli. "Katra spēle iznāk asa, ir daudz spēka cīņas, jo visi grib parādīt maksimumu un uzvarēt," atzīst Kulda. "Tagad galvenais ir neatslābināties un turpināt uzvarēt."

Kulda šajā klubā aizvadījis jau astoņas spēles, kurās izdarījis vienu rezultatīvu piespēli un nopelnījis lietderības koeficientu +4, viņam komandā ir lielākais spēles laiks (vidēji 22.8 minūtes mačā).

Ufas "Salavat Julajev" klubam deviņpadsmit mačos ir 39 punkti, kas dod 3. vietu līgas Austrumu konferencē. Kuldam būs vajadzīgs jauns pārinieks, jo viņa līdzšinējais biedrs pirmās maiņas aizsargu parī Brents Sopels pēdējā mačā guva savainojumu un nevarēs spēlēt vismaz līdz 13. novembrim. Nākamais mačs būs 26. oktobrī izbraukumā pret Jekaterinburgas "Avotmobilst".

Izmantotie resursi:
itar-tass.com
khl.ru

  +1 [+] [-]

, 2013-10-23 15:26, pirms 10 gadiem
Visas iespéjas turpinat uzvaru seriju.

     [+] [-]

, 2013-10-23 15:34, pirms 10 gadiem
Urāli jāņem, pēc tam tad redzēs