Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

G grupa: "Barcelona" izrauj uzvaru kompensācijas laikā

Gundars Zaburdajevs
Gundars Zaburdajevs

G grupa: "Barcelona" izrauj uzvaru kompensācijas laikā
Foto: AFP/Scanpix

Šovakar UEFA Čempionu līgas G grupas mačā "Barcelona" ar 2:1 pieveica Glāzgovas "Celtic", lai arī 18. minūtē nonāca zaudētājas lomā. Uzvaras vārtus pašās kompensācijas laika beigās iesita Džordi Alba. Citā mačā Maskavas "Spartak", spēlējot savā laukumā ar 2:1 pieveica Lisabonas "Benfica".

"Barcelona" beigās izrauj uzvaru pret "Celtic"

Grupas favorīte "Barcelona" uzņēma Glāzgovas "Celtic". Mājiniekiem bija jāiztiek bez diskvalificētā Serhio Busketa, traumu dēļ nebija arī Herarda Pikē, Karlesa Pujola un Dani Alveša. Tas ļāva pamatsastāvā iziet jaunajam Bartram, tāpat vieta starta virknējumā atradās vieta arī Aleksam Songam.

"Barcelona" jau no pirmajām minūtēm ieguva teritoriālo pārsvaru un jau trešajā minūtē varēja izvirzīties vadībā – Sančess nonāca labā pozīcijā, taču izdarīja neveiksmīgu sitienu. Mājinieki vēl pāris situācijās varēja atklāt rezultātu, taču 18. minūtē ielaida. Samarass sita ar galvu, bumba skāra Maskerano un aizlidoja garām Valdesam vārtos – 1:0. Barselonai bija vairākas lieliskas iespējas izlīdzināt rezultātu, taču nedaudz pietrūka līdz pat puslaika beigām, kad pēc saspēles ar Čavi vārtus guva Injesta, noslēdzot labi izspēlētu kombināciju – 1:1 pēc pirmā puslaika.

Neilgi pēc pārtraukuma "Celtic" bija tuvu otrajam vārtu guvumam, bet vēlāk turpinājās "Barcelona" dominance. Vairākas reizes mājinieki bija tuvu vārtu guvumam, taču lieliski spēlēja "Celtic" vārtsargs Forsters, atvairot bumbu pēc vairākiem bīstamiem Mesi sitieniem. Barselona pāris reizes varēja iekrist uz pretuzbrukumiem, taču tik un tā bez variantiem kontrolēja notikumus laukumā. Kompensācijas laika ceturtajā minūtē Alba tomēr izrāva uzvaru mājiniekiem. Saņēmis bumbu vārtu priekšā, viņš otro reizi pārspēja Forsteru – 2:1, "Barcelona" trešā uzvara.

"Spartak" tiek pie pirmās uzvaras

Līdz šim vēl nevienā mačā neuzvarējusī Maskavas "Spartak" savā laukumā uzņēma Lisabonas "Benfica". Abas komandas G grupā ieņēma pēdējās divas vietas, līdz ar to šovakar bija vajadzīga uzvara, lai pārāk neatpaliktu no izslēgšanas kārtu garantējošās otrās pozīcijas. "Benfica" pirmajos divos mačos bija ieguvusi vienu punktu (0:0 pret "Celtic"), toties vēl ne reizi nebija izdevies gūt vārtus.

Mājiniekiem jau trešajā minūtē izdevās izvirzīties vadībā – pretuzbrukumā pēc Hurado piespēles 1:0 panāca Rafaels Kariuka. "Spartak" padevās ļoti labs spēles sākums, kamēr "Benfica" momentu radīšana radīja ļoti labas grūtības. Lai arī viesi ar laiku nedaudz ieskrējās, mājiniekiem joprojām bija redzams pārsvars. Ari palaida garām vairākas iespējas panākt 2:0, vienā no situācijām arī trāpot pa vārtu pārliktni. 33. minūtē Lisabonai izdevās rezultātu izlīdzināt – pēc Salviu centrējuma Lima no vārtu priekšas ievirzīja bumbu vārtos. Pašās puslaika beigās Žardels neveiksmīgi ievirzīja bumbu savos vārtos pēc Makejeva centrējuma, ļaujot "Spartak" atkal pārņemt vadību.

Otrais puslaikā "Spartak" joprojām bija pārsvars. Ari turpināja būt aktīvs, taču līdz vārtu guvumam netika. Vairākas reizes spēlē nācās iesaistīties arī "Benfica" vārtsargam Arturam. Viesu rindās lieliska iespēja izlīdzināt rezultātu bija pirmajā vārtu guvumā piespēli atdevušajam Salviu, sitot garām no lieliskas pozīcijas. Tuvojoties mača beigām, "Benfica" sāka kontrolēt bumbu arvien vairāk, taču izraut neizšķirtu tā arī nespēja, piedzīvojot otro zaudējumu turnīrā. Savukārt "Spartak" izcīnīja pirmo uzvaru un ieguva pirmos punktus.

UEFA Čempionu līga, G grupa

SpēleRezultātsVārtu guvēji
Maskavas "Spartak" – Lisabonas "Benfica"2:1 (2:1)Kariura 4'; Žardels 43'(s.v.) – Lima 33'
"Barcelona" – Glāzgovas "Celtic"2:1 (1:1)Injesta 45; Alba 90'+4 – Samarass 18'

Grupas tabula

VKomandaSUNZGV:ZVP
1.Barcelona33007:39
2.Celtic31114:44
3.Spartak31026:73
4.Benfica30121:41
1 2 41 komentārs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-10-23 21:18, pirms 12 gadiem
Spartakam viss tikai priekša, jācenšas nakošaja spele benficai nezaudet, tad uzvarēt Celtic un mājās pacīnīties uz niču ar Barcu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2012-10-23 22:09, pirms 12 gadiem
Samaras izvirza vadibā CELTIC!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2012-10-23 23:27, pirms 12 gadiem
''Spartakam'' pirmā uzvara UEFA Čempionu līgas grupu turnīrā kopš 2000.g 22.novembra?

  +1 [+] [-]

, 2012-10-23 23:46, pirms 12 gadiem
celtic bija pelnijuši niču !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2012-10-23 23:49, pirms 12 gadiem
Pirms speles rakstiju ka Barsa paries pari Celticam,bet neka!

Kka vairs nav tas parliecibas Barselonai,lai ari pagaidam uzvar,bet loti,loti samociti,ja ta turpinas tad noteikti lidz finala netiks!

  +6 [+] [-]

, 2012-10-23 23:49, pirms 12 gadiem
Barca vienmēr cīnās līdz pēdējai sekundei..
Lai nu kādā veidā, bet Barca turpina nevainojami.

  -4 [+] [-]

, 2012-10-23 23:51, pirms 12 gadiem
1 rakstīja: ''Spartakam'' pirmā uzvara UEFA Čempionu līgas grupu turnīrā kopš 2000.g 22.novembra?
Joccigs neesi ?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2012-10-23 23:53, pirms 12 gadiem
sakiet ko gribat,varbūt Barca nespēlē tik skaisti un baudāmi,kā Gvardiolas pirmajos vadīšanas gados,bet komandas gars apbrīnojams, jau kurā spēle šosezon,kad uzvara izrauta ar gribasspēku nevis tehniku

  +1 [+] [-]

, 2012-10-23 23:56, pirms 12 gadiem
Modritis rakstīja: Pirms speles rakstiju ka Barsa paries pari Celticam,bet neka!

Kka vairs nav tas parliecibas Barselonai,lai ari pagaidam uzvar,bet loti,loti samociti,ja ta turpinas tad noteikti lidz finala netiks!
pēc kā mēri pārliecību?Ja pārbrauc pāri tad pārliecība ir,bet ja izrauj uzvaru tad nav?Un ne jau pirmā spēle,kad Barca ir spējusi saņemties (Osasuna,Sevilja un tagad ar)

  -3 [+] [-]

, 2012-10-23 23:58, pirms 12 gadiem
sasperjods rakstīja: koaaa
kādas pārliecības nav
tik ātri maini škuru (speciāli lietoju kreivu vārdu, jo tas tāds krievu tikums)
Es nemainu shkuru! Es nefanoju par Barselonu,vnk esmu objektivs un saku ka ir! Ja Barselona ta turpinas,talu netiks(par ko bushu loti priecigs),jo no Barselonas visi gaida ka minimums 1/2!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2012-10-24 00:01, pirms 12 gadiem
NilsK rakstīja: pēc kā mēri pārliecību?Ja pārbrauc pāri tad pārliecība ir,bet ja izrauj uzvaru tad nav?Un ne jau pirmā spēle,kad Barca ir spējusi saņemties (Osasuna,Sevilja un tagad ar)
Meru pec pretinieku speka samera,ja Barsa ta uzvaretu Real,Bayern,MU tad varetu teikt ka ja cinas lidz galam,uzvareja pelniti u.t.t. Bet ar grutibam uzvara par Spartak,tagad par Celtic,nu tu saproti par ko es runaju!

  +2 [+] [-]

, 2012-10-24 00:02, pirms 12 gadiem
Modrītis vienkārši ir mūsu portāla "ekspertu ģēnijs", kurš kā Dieva dēls paredz, kurš kuram "pārbrauks ar ceļa rulli" un kurās spēlēs nebūs intrigas. Jo vairāk viņu klausīsim, jo gudrāki kļūsim. Tagad zināsim, kura viedoklī ieklausīties, kad liksim likmes totjikā

     [+] [-]

, 2012-10-24 00:03, pirms 12 gadiem
sasperjods rakstīja: tas pats depora 5-4 tak mums ir pārliecinoša uzvara
nu sorry,kaut viens fakts,Barca gandrīz visu otro puslaiku spēlēja mazākumā,plus vēl Depors pēc 0-3 atspēlējoties līdz viena vārta starpībai,bija ieguvis pārliecību,ka var cīnīties

  +1 [+] [-]

, 2012-10-24 00:05, pirms 12 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Modrītis vienkārši ir mūsu portāla "ekspertu ģēnijs", kurš kā Dieva dēls paredz, kurš kuram "pārbrauks ar ceļa rulli" un kurās spēlēs nebūs intrigas. Jo vairāk viņu klausīsim, jo gudrāki kļūsim. Tagad zināsim, kura viedoklī ieklausīties, kad liksim likmes totjikā
Klau au*u piere,lielaka dala paredzeja ka Barselona majas uzvares Celtic bez problemam un tikai dazi rakstija ka bus aizraujosh macs!
Un ja nem vera ka spele Barselona CL un Celtic tad domajams ka tu ar biji parliecinats par vieglu pastaigu Barselonai un nevajag plutit ka tu ta nebija

     [+] [-]

, 2012-10-24 00:08, pirms 12 gadiem
Modritis rakstīja: Meru pec pretinieku speka samera,ja Barsa ta uzvaretu Real,Bayern,MU tad varetu teikt ka ja cinas lidz galam,uzvareja pelniti u.t.t. Bet ar grutibam uzvara par Spartak,tagad par Celtic,nu tu saproti par ko es runaju!
kāda starpība ar ko spēlē un kāds ir spēku samērs,tas nemazina faktu,ka Barca jau kuro reizi šosezon izvelk uzvaru un nu sorry,pret stiprākām komandām Barca ar spēlētu ar pavisam citu attieksmi,tas pats Real pret Barcu un CL ir kā diena pret nakti salīdzinot ar to kādi viņi ir iekš La Liga pret citām komandām

  +1 [+] [-]

, 2012-10-24 00:12, pirms 12 gadiem
Barcas uzvara varēja arī izpalikt, ja ne tiesneša laža. Bet Celtic visu cieņu, tā turēties pret Barcu @ Nou Camp.

Doņecka turpina plosīties savā laukumā, jau 19 laikam uzvara pēc kārtas. Woow.

Juventus - gaidīju vairāk.

  +1 [+] [-]

, 2012-10-24 00:12, pirms 12 gadiem
ja kas ļoti patika kā Barta šodien nospēlēja,varētu teikt ka pat pārliecinošāk par Masherano,bet nu Songam vēl jāatrod sava vieta komandā un jāsaspēlējas ar partneriem,acīmredzami pietrūka Busketsa

  +2 [+] [-]

, 2012-10-24 00:13, pirms 12 gadiem
One Man Show! rakstīja: Barcas uzvara varēja arī izpalikt, ja ne tiesneša laža. Bet Celtic visu cieņu, tā turēties pret Barcu @ Nou Camp.

Doņecka turpina plosīties savā laukumā, jau 19 laikam uzvara pēc kārtas. Woow.

Juventus - gaidīju vairāk.
kur tu Barcas Celtic mačā ieraudzīji tiesneša lažu?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-10-24 00:25, pirms 12 gadiem
Modritis rakstīja: Klau au*u piere,lielaka dala paredzeja ka Barselona majas uzvares Celtic bez problemam un tikai dazi rakstija ka bus aizraujosh macs!
Un ja nem vera ka spele Barselona CL un Celtic tad domajams ka tu ar biji parliecinats par vieglu pastaigu Barselonai un nevajag plutit ka tu ta nebija
Nē, Tu vienkārši strēbi karstu un aplauzies pēc pilnas programmas. Tā ir Čempionu līga, nevis šosejas būvniecība, kurā kāds braukā ar ceļa rulli

  -2 [+] [-]

, 2012-10-24 00:33, pirms 12 gadiem
Modritis, 2012-10-23 23:49, pirms 41 minūtes
Pirms speles rakstiju ka Barsa paries pari Celticam,bet neka!

Hose Girtinho, 00:02, pirms 30 minūtēm, ignorēt, atbildēt
Modrītis vienkārši ir mūsu portāla "ekspertu ģēnijs", kurš kā Dieva dēls paredz, kurš kuram "pārbrauks ar ceļa rulli" un kurās spēlēs nebūs intrigas.

Kurš runā par ceļu būvi?

  +2 [+] [-]

, 2012-10-24 00:38, pirms 12 gadiem
rai4us#1 rakstīja: Kurš runā par ceļu būvi?
Modrītis

Modritis, 2012-10-23 18:26, vakar
"Loti aizraujosha spele,visa pasaule gaida sho dueli!
Beidz vienreiz murgot,Barsa parbrauks pari Celticam ka cela rullis!
Ja Barsas faniem ir ok,bet ja gribas intrigu tad labak vaidzeja radit Shaktar-Chelsia vai ari Bate-Valencia!"

  +1 [+] [-]

, 2012-10-24 00:42, pirms 12 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Modrītis

Modritis, 2012-10-23 18:26, vakar
"Loti aizraujosha spele,visa pasaule gaida sho dueli!
Beidz vienreiz murgot,Barsa parbrauks pari Celticam ka cela rullis!
Ja Barsas faniem ir ok,bet ja gribas intrigu tad labak vaidzeja radit Shaktar-Chelsia vai ari Bate-Valencia!"
Nu pārbrauks AR ceļa rulli un pārbrauks KĀ ceļa rullis nav viens un tas pats

     [+] [-]

, 2012-10-24 00:45, pirms 12 gadiem
rai4us#1 rakstīja: Nu pārbrauks AR ceļa rulli un pārbrauks KĀ ceļa rullis nav viens un tas pats
Nu labi, PĀRBRAUKS KĀ AR CEĻARULLI Nu, bet vai bija tur saistība ar ceļu būvi. [rai4us#1 piekrītoši pamāj ar galvu un cirka izrāde beidzas. visi iet čučēt]

P.S.- Ja reiz māci man latviešu valodu, tad vari pameklēt vārdnīcā tādu terminu kā Metonīmija

  +1 [+] [-]

, 2012-10-24 00:56, pirms 12 gadiem
Barsa, kas notiek?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-10-24 01:08, pirms 12 gadiem
jajankins rakstīja: Barsa, kas notiek?
kas ta notiek,visas sezonas laikā tikai viens zaudējums un viens neizšķirts,La Liga dalīta pirmā vieta,8punktus priekšā galvenajam konkurentam Real,CL 3spēlēs 9punkti,gandrīz nodrošināta izkļūšana no grupas,vis ir vislabākajā kārtībā,ja neskaita traumu epidēmiju aizsardzībā

  +1 [+] [-]

, 2012-10-24 01:45, pirms 12 gadiem
NilsK rakstīja: pēc kā mēri pārliecību?Ja pārbrauc pāri tad pārliecība ir,bet ja izrauj uzvaru tad nav?Un ne jau pirmā spēle,kad Barca ir spējusi saņemties (Osasuna,Sevilja un tagad ar)
piekritu
un tak tikko ar Deportivo principa ari tas pats

     [+] [-]

, 2012-10-24 02:02, pirms 12 gadiem
timoty rakstīja: piekritu
un tak tikko ar Deportivo principa ari tas pats
nu ar Deporu tomēr cits stāsts,noturēt pārsvaru ir vieglāk nekā izraut uzvaru,lai gan tajā spēlē Deporam veicās pēc visām notīm,Valdes pendele,kur nu pretinieks ļoti meklēja kontaktu,lai ar Masherano viņa priekšā jau labu laiku gulēja,būtu gribējis,bez problēmām pārlektu, Valdesa kļūda vārtos,izcils sodasitiens,plus vēl Alba savējos iesit, dažiem klubiem tādas lietas visas sezonas laikā reti gadās,a te vienā spēlē
1 2 41 komentārs