Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Dacjuks: "Par lokautu nepārdzīvoju, gribu uzspēlēt mājās"

Jānis Pārums

Dacjuks: "Par lokautu nepārdzīvoju, gribu uzspēlēt mājās"
Pāvels Dacjuks
Foto: AFP/Scanpix

Uzbrucējs Pāvels Dacjuks, kurš Nacionālās Hokeja līgas (NHL) lokauta laikā pārstāvēs Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) klubu Maskavas "CSKA", nepārdzīvo par lokautu, jo vēlas paspēlēt arī savu līdzjutēju priekšā.

"Lokauts mani nesarūgtināja. Ļoti gribu pabūt mājās, uzspēlēt saviem līdzjutējiem. Esmu sailgojies pēc Krievijas, pēc krievu valodas un gara, pēc radiem un draugiem," norādīja Dacjuks. "Iepriekšējais lokauts bija kā svaiga gaisa ieelpošana. Pēc septiņu gadu pauzes ceru atkal to saņemt. Tāpēc uz notikušo raugos pat ar prieku. Esmu parakstījis līgumu [ar CSKA] un esmu mierīgs. No otras puses, cik hokejistu, palikuši, tā teikt, uz ielas... Man hokejā ir daudz draugu, es par viņiem pārdzīvoju."

"Labu piedāvājumu man izteica "Avtomobilist". Paldies kluba vadībai, ka tā iejutās manā ādā un saprata, ka objektīvu iemeslu dēļ nevaru tur spēlēt. Principā, kaut kad "Avtomobilist" rindās gribētos uzspēlēt. Ceru, ka mums paliks draudzīgas attiecības un pienāks laiks, kad es uzprasīšos pie viņiem spēlēt un viņi atsauksies un pieņems manai komandā," piebilda hokejists.

"Sev uzstādu visaugstākos mērķus, kas izriet arī no komandas mērķiem," atzina Jāņa Sprukta komandas biedrs. "CSKA mērķus ir definējusi. Visiem skaidri pateikts, kas ir paveicams. Kad komanda spēlē labi – guli mierīgi. Ja slikti, bet personiskā statistika ir kārtībā – rādās murgi."

Pirmo spēli "CSKA" rindās Dacjuks aizvadīs pirmdien, kad viņa pārstāvētā komanda savā laukumā uzņems Omskas "Avangard".

Izmantotie resursi:
Чемпионат.com: новости спорта - Чемпионат.com

     [+] [-]

, 2012-09-23 15:27, pirms 12 gadiem
Lokauts diezgan izmaina kopējo situāciju - daži paliek veselu gadu bez darba, citi pēc spēlēšanas zemākās līgās vairs netiek NHL.
Man šķiet, ka šajā gadījuma situācija varētu būt par labu Daugaviņam, Kuldam, Bārtulim, kuri iegūst labu spēļu praksi, kamēr citi ne vienmēr.

  +6 [+] [-]

, 2012-09-23 15:31, pirms 12 gadiem
Izklausās pēc lāga zeļļa...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2012-09-23 15:59, pirms 12 gadiem
izklausās pēc diletanta
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-09-23 21:28, pirms 12 gadiem
kas tad ir tie objektīvie iemesli kāpēc viņš nespēlēs Avtomobilist?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-09-23 23:55, pirms 12 gadiem
nu protams ka viņš īpaši nesatraucas par lokautu,viņš tak jau sen kā nopelnījis visam mūžam,vot komandu trešās,ceturtās maiņas spēlētāji, kas sezonā pelna divas,trīs reizes mazāk,vot tiem gan tā čābīgāk