Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Juškam un Pavlovam veiksmīgs turnīra sākums Polijā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Juškam un Pavlovam veiksmīgs turnīra sākums Polijā
Andis Juška un Deniss Pavlovs
Foto: Jānis Cīrulis, Sportacentrs.com

Ar uzvarām kā vienspēlēs, tā dubultspēlēs Poznaņas „Future” tenisa turnīra cīņas uzsākuši Latvijas tenisisti Andis Juška un Deniss Pavlovs. Pirmajās spēlēs abi latvieši nav zaudējuši ne seta.

Uz Polijas pilsētas Poznaņas „Future” tenisa turnīru ar balvu fondu 15 000 ASV dolāru šonedēļ devušies divi Latvijas tenisisti – Deniss Pavlovs un Andis Juška. Lai gan šonedēļ ATP rangā augstāka vieta Denisam (attiecīgi 520. pret 526.), tomēr ar augstāku numuru vienspēļu turnīrā izlikts Andis (4. pret 6.), jo viņam bija labāks reitings pagājušajā nedēļā.

Pirmajā cīņā Anda pretinieks bija 17 gadus vecais kvalifikāciju pārvarējušais vācietis Batians Vagners, kurš ATP rangā pagaidām vēl neatrodas. Viņu Juškam izdevās apspēlēt pārliecinoši – 6:1, 6:4. 2.kārtā viņam pretiniekos būs austrālietis Džeisons Kublers (ATP 677.), šī spēle gaidāma ceturtdien. Tikmēr Deniss pirmo maču aizvadīja pret japāni Bumpei Sato (ATP 751.), pārspējot viņu ar 6:3, 6:3. Viņam 2.kārtas cīņa jau rīt pret mājinieku Mikolaju Šmirgalu (ATP 1530.). Katrs no mūsu sportistiem nopelnījis pa vienam vienspēļu reitinga punktam.

Dubultspēļu turnīrā abi latvieši spēlē vienā duetā un ir izlikti ar 1.numuru. Šodien pirmās kārtas mačā viņiem neradās problēmas ar portugāļa Manuela Kavako un spāņa Žeremiasa Lima-Peresa pārspēšanu – 6:2, 6:2. Reitinga punkti par šo uzvaru gan vēl nepienākas – lai tiktu pie tiem rīt ceturtdaļfinālā jāuzvar mājinieku duets Bartošs Savickis un Mateušs Šmigiels.

Izmantotie resursi:
Tennis - ATP World Tour - Home