Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Treimaņa brigāde šodien tiesās PSV un "Basel" spēli Eindhovenā

Ints Megnis
Ints Megnis

Treimaņa brigāde šodien tiesās PSV un "Basel" spēli Eindhovenā
Aleksandrs Lakazets un Andris Treimanis. Foto: Reuters / Scanpix

Latvieša Andra Treimaņa vadītā tiesnešu brigāde šovakar tiesās UEFA Čempionu līgas kvalifikācijas turnīra otrās kārtas spēli, kurā Nīderlandes komanda Eindhovenas PSV uzņems "Basel" futbolistus no Šveices.

Kuldīdzniekam Treimanis tradicionāli palīdzēs asistenti Haralds Gudermanis un Aleksejs Spasjoņņikovs, kā arī ceturtais tiesnesis Aleksandrs Golubevs.

Pagājušajā sezonā viņš arvien vairāk nostiprinājās Eirokausu apritē, tiesājot astoņas Eirokausu spēles. Pērn oktobrī Treimaņa brigāde debitēja Čempionu līgas grupu turnīrā, aiz slēgtām durvīm tiesājot Lionas "Olympique" un Doneckas "Shakhtar" (2:2) spēli, bet šogad pavasarī viņam bija iespēja apkalpot pa vienai spēlei Eiropas līgas 1/16 finālā un astotdaļfinālā.

Latvijas klubi šosezon Eirokausos palikuši tikai UEFA Eiropas līgas kvalifikācijā, līdz ar to nākamos mačus aizvadīs ceturtdien, kad "Ventspils" uzņems Maltas "Gzira", "Riga" viesosies pie Polijas čempiones "Piast", bet "Liepāja" viesos spēlēs ar "Norrkoping" komandu no Zviedrijas. Gatavojoties spēlēm pret poļiem, "Riga" komanda Eirokausu pieteikumā iekļāvusi Grieķijas izlases aizsargu Jorgosu Valerjanosu, bet tur joprojām nav Igora Lukjanova, kurš pavisam nesen atgriezās laukumā pēc ilgstošas traumas ārstēšanas un japānis Minori Sato. Tāpat traumu turpina ārstēt Latvijas izlases uzbrucējs Artūrs Karašausks.

     [+] [-]

, 2019-07-23 12:14, pirms 5 gadiem
Nīderlandes spēcīgākā komanda Eindhovenas PSV uzņems...
No kurienes šāda info?

  +1 [+] [-]

, 2019-07-23 13:56, pirms 5 gadiem
maxim113 rakstīja: Nīderlandes spēcīgākā komanda Eindhovenas PSV uzņems...
No kurienes šāda info?
Ja vēl par "spēcīgākā komanda" kaut kā var diskutēt, jo nez kā tas spēks ir izmērīts... Kaut gan šīs sezonas čempionāts nav sācies, un čempioni ir Ajax, tad "...uzņems Šveices čempioni "Basel"" ir pilnīgas muļķības, jo Šveices čempioni ir Young Boys.