Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1600, Did:0, useCase: 3

Klinsmans: "Vāciešiem sagādāsim pamatīgu cīņu"

Klinsmans: "Vāciešiem sagādāsim pamatīgu cīņu"
Jirgens Klinsmans
Foto: AP/Scanpix

Portugāles izlase, pateicoties vārtiem kompensācijas laika beigās, cīnījās neizšķirti ar ASV – 2:2. Portugāļi pēcspēles komentāros neslēpa sarūgtinājumu par mača iznākumu, kas viņus nostāda ārkārtīgi sarežģītā situācijā pirms pēdējās kārtas, tikmēr ASV izlase uz turnīru raudzījās ar optimismu.

Portugāles izlases galvenais treneris Paulu Bentu: "Mūsu skatījumā tas noteikti nav labs rezultāts. 2:2 vēl neizslēdz mūs no vietas nākamajā kārtā, taču situācija mums nav no tām vieglākajām. Ne tikai tāpēc, ka pašiem ir jāuzveic Gana, bet arī tāpēc, ka mums ir jāsagaida labvēlīgs rezultāts Vācijas un ASV spēlē. Pirmajā puslaikā mums nepaveicās, bet spēles beigās lieliskā stilā pratām izlīdzināt rezultātu. Viss, ko varam darīt, ir ieguldīt maksimālas pūles pēdējā mačā un censties gūt lielāko labumu no šī brīža situācijas."

Bentu arī noliedza, ka komandas līderis Ronaldu būtu viens no iemesliem neveiksmīgajā iznākumā: "Viņš bija gatavs mačam un pavadīja laukumā visas 90 minūtes. Nedomāju, ka viņā bija lielākā problēma. Notikušais ir jāsaista ar citiem spēlētājiem. Par individuālo sniegumu gan nevēlos runāt, tagad tam nav īstais laiks. Spēlētāji tāpat jau ir noskumuši, nav īstais brīdis viņus arī kritizēt."

ASV izlases galvenais treneris Jirgens Klinsmans: "Protams, tā ir neveiksme – ielaist vārtus pēdējā sekundē. Mūsu puiši rādīja fantastisku sniegumu. Cīņa par nākamo kārtu mums nedaudz ievilksies, taču mēs gribam uzvarēt Vāciju, lai nodrošinātu vietu 16 labāko pulkā. Esmu mazliet neapmierināts ar šo neizšķirtu, tomēr mēs smagi strādāsim, lai tas vairs neatkārtotos."

"Mēs neesam radīti neizšķirtiem, ja vien tie nerodas dabiskā ceļā. Gan Vācija, gan ASV vēlas uzvarētu grupā, tāpēc mēs centīsimies pēc iespējas ātrāk iejusties spēlē un tikt pie trim punktiem. Mūsu mērķis ir nākamā kārta, un darīsim visu, kas ir mūsu spēkos, lai to sasniegtu. Pret Vāciju demonstrēsim savu spēli un sagādāsim viņiem pamatīgu cīņu. Šajā turnīrā esam spējīgi pārsteigt vēl vairākas komandas," piebilda Klinsmans.

Klinsmans arī izrādīja neapmierinātību ar dažiem turnīra organizācijas aspektiem: "Mums atpūtai ir par vienu dienu mazāk nekā Vācijai. Mēs spēlējām "Arena Amazonia", kamēr viņiem bija ceļošanas ziņā ērtāka vieta. Viss tiek darīts, lai palīdzētu lielajiem favorītiem, tāpēc mums pēc panākumiem jātiecas pa grūtāko ceļu. Mēs to paveiksim."

ASV izlases vārtsargs Tims Hovards: "Mēs esam nedaudz sarūgtināti, taču saglabājam optimismu. Likās, ka ar vienu kāju jau esam nākamajā kārtā. Tā vietā tagad esam tur, kur bijām plānojuši būt pirms turnīra – pēdējā mačā dosimies laukumā ar labām izredzēm cīnīties tālāk. Treneri bija izveidojuši lielisku spēles plānu. Portugāle mums nesagādāja daudz problēmu – no abiem zaudētajiem vārtiem mēs varējām izvairīties. Mums bija labāka bumbas kustība un acīmredzami labākas iespējas gūt vārtus. Nepieļausim, lai pēdējā mirklī zaudētie vārti mūs satriec."

Portugāles izlases pirmo vārtu guvējs Nani: "Mēs esam vīlušies. Gribējām uzvarēt šo spēli, lai palielinātu mūsu izredzes Pasaules kausā. Tagad situācija ir kļuvusi krietni smagāka, un komandā ir daudz skumju emociju. Mēs ASV sagādājam grūtu spēli. Tagad ir jāatpūšas un jāskatās, ko varam darīt tālāk. Mēs saprotam, ka būs ļoti grūti. Ieradāmies Manausā, lai uzvarētu, tomēr otrajā puslaikā tikām pārspēti."

Izmantotie resursi:
The Official Website of the FIFA World Cup™ -...
France Football , toute l'actualité du football
Goal.com
rtp.pt

     [+] [-]

, 2014-06-23 11:09, pirms 10 gadiem
Patīk šī trenera pārliecība. Par skaistu futbolu. VACIJA - ASV

     [+] [-]

, 2014-06-23 11:45, pirms 10 gadiem
Kreipāns teica, ka vienādu punktu gadījumā skatās vārtu attiecību, tad, kurš vairāk iesitis vārtus un tad savstarpējo spēli.
Jo, ja ASV zaudē Vācijai 0:3, bet Portugāle uzvar Ganu 2:0, tad abām komandām vārtu attiecība ir 4:6.
Kāds ir nākamais kritērijs?

     [+] [-]

, 2014-06-23 11:59, pirms 10 gadiem
Magic rakstīja: Kreipāns teica, ka vienādu punktu gadījumā skatās vārtu attiecību, tad, kurš vairāk iesitis vārtus un tad savstarpējo spēli.
Jo, ja ASV zaudē Vācijai 0:3, bet Portugāle uzvar Ganu 2:0, tad abām komandām vārtu attiecība ir 4:6.
Kāds ir nākamais kritērijs?
Izloze. uefa.com 42.5 punkts.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2014-06-23 13:03, pirms 10 gadiem
Portugālei jau "ierādija vietu"
Yankees go home!!!!!

     [+] [-]

, 2014-06-23 22:21, pirms 10 gadiem
Ja jūs nenospēlēsiet neizšķirti,es būšu ļoti pārsteigts.