Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: NAMEJS 9999

Liepājas ledushallē notiks labdarības spēle hokejā

Piektdien, 27.maijā, pulksten 19 Liepājas ledushallē norisināsies labdarības spēle "Vasiļonoks VS Cicurskis". Tiksies komandas, kuras vadīs Liepājas hokeja pamata licēji.

Kā informē viens no pasākuma organizētājiem Dāvis Paipa, Mihails Vasiļonoks ir bijušais Latvijas hokejists un hokeja tradīciju aizsācējs Liepājā, kā arī ilggadīgs komandas "Liepājas metalurgs" ģenerālmenedžeris.

Savukārt Aleksandrs Cicurskis Liepāju par savu pilsētu treneris sauc kopš laika, kad deviņdesmito gadu otrajā pusē Liepājā tika izveidota hokeja skola, kurā vēl šodien Aleksandrs Cicurskis turpina strādāt par treneri.

Abi komandu treneri pulcēs Latvijas Hokeja izlases spēlētājus un Liepājas hokeja audzēkņus. Komandu sastāvus pārstāvēs tādi hokejisti kā Edgars Siksna, Māris Jučers, Mārtiņš Gipters, Bruno Zabis, Artūrs Kuzmenkovs un citi.

Pasākuma ietvaros norisināsies arī vairākas papildus aktivitātes skatītājiem, kas saistītas ar hokeju un konkursiem. Piedalīties tiek aicināti visi hokeja fani, sporta entuziasti un aizraujošu sporta pasākumu interesenti.

Ieeja uz spēli notiks par ziedojumiem un visi pasākuma savāktie līdzekļi tiks novirzīti labdarībai – atbalstot ar hokeja ekipējumu, bērnus no Liepājas maznodrošinātajām ģimenēm.

Izmantotais resurss: irLiepāja


Hanness Bjerninens. Foto: IIHF

Somijai trešajā trešdaļā svarīga uzvara, ceļazīmes liktenis izšķirsies pēdējā dienā

Pasaules hokeja čempionātā divu zaudējumu sēriju pārtraukusi Somija, kas Prāgā ar rezultātu 3:1 pārspēja Dāniju, atņemot tai pēdējās matemātiskās cerības uz ceturtdaļfinālu un pašai pakāpjoties uz ceturto vietu grupā.
Ņikitas Mihaiļisa vārtu guvuma mirklis. Foto: Matt Zambonin/IIHF
5

Kazahstāna uzvar ar pieredzi, noslēdzot Polijas viesošanos augstākajā līgā

Ceturtajās pasaules hokeja meistarsacīkstēs pēc kārtas no palikšanas pēdējā vietā grupā izvairījās Kazahstānas valstsvienība, atspēlējoties un ar 3:1 pieveicot Poliju, kurai elite jāpamet.
Norvēģijas valstsvienības "vecā gvarde". No kreisās: Matss Dzukarello, Andreass Martinsens un Patriks Tūresens. Foto: IIHF
1

Norvēģi pārliecinoši apliecina piederību augstākajai divīzijai, briti atkal kāpj zemāk

Pasaules hokeja meistarsacīkšu elites divīzijas sacensībās nākamgad 19. reizi pēc kārtas piedalīsies Norvēģijas valstsvienība, kura šodien ar 5:2 pārspēja Lielbritānijas komandu, kurai otro reizi pēdējo triju gadu laikā nāksies šo komandu sabiedrību pamest.