Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

''Klondaikas Streetball'' pirmais posms jau 2. jūnijā

Kristaps Desmitnieks

''Klondaikas Streetball'' pirmais posms jau 2. jūnijā
Epizode no ''Klondaikas Streetball'' 2011. gadā
Foto: Raivis Drebeiniks

Vasara nāk aizvien tuvāk un tuvāk. Cilvēki aizvien vairāk pavada brīvo laiku, nodarbojoties ar sportiskām aktivitātēm ārpus telpām. Viena no populārākajām nodarbēm ir strītbols, un reizēm vajag kaut ko vairāk par vienkāršu uzspēlēšanu, teiksim, piedalīšanos kādā turnīrā. Runa ir par ''Klondaikas Streetball'', kas jau otro gadu pēc kārtas norisināsies Latvijas saulainākajā pilsētā Dobelē.

Pagājušā gada vasarā ''Klondaikas Streetball'' sacensību seriāls piedzīvoja debiju. Ritot saspringtām un ne tik saspringtām spēlēm, pastāvot pozitīvai atmosfērai, tika aizvadīti trīs aizraujoši posmi, pēc kuriem tika noskaidroti trīs čempioni. Vīriešu komandām uzvaras laurus plūca ''Grūti gan'', sievietēm - ''Dāmas'', bet uzņēmumu konkurencē triumfēja ''Alus sēta''.

Arī šogad Dobelē vasara aizritēs ''Klondaikas Streetball'' zīmē. Tāpat kā pērn, tiks organizēti trīs posmi, kas norisināsies attiecīgi 2. jūnijā, 28. jūlijā un 11. augustā. Sacensību norises vieta - Dobelē, pie Sporta centra, Tērvetes ielā 10.

Protams, aicināts piedalīties ikkatrs sportot gribētājs. Jānoorganizē komanda un uz priekšu! Katras komandas sastāvā laukumā drīkstēs atrasties trīs spēlētāji. Atšķirībā no pagājušās vasaras, šovasar bez jau nosauktajām kategorijām (vīrieši, sievietes, uzņēmēji), spēkus pārbaudīt būs iespēja arī jauktajām komandām, kuru sastāvā būs jābūt vismaz vienai daiļā dzimuma pārstāvei.

Vēlams piedalīties katrā posmā, izbaudīt sportisku atmosfēru, pabūšanu kopā ar draugiem un paziņām. Jāpiebilst, ka ''Klondaikas Streetball'' sacensību seriālā uzvarēs tā komanda, kas savā kategorijā izrādīsies pārāka visu trīs posmu kopvērtējumā.

Tātad pirmais posms jau 2. jūnijā. Sacensību sākums - plkst. 14:00. Iespēja pieteikt savu komandu: ŠEIT vai Dobelē, Viestura ielā 6. Dalības maksa no katra dalībnieka - 1Ls.

Video: Klondaika aicina piedalīties

''Klondaikas Streetball' pirmā posma afiša: