Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

''Klondaikas Streetball'' otrais posms jau 16. jūlijā

Kristaps Desmitnieks

''Klondaikas Streetball'' otrais posms jau 16. jūlijā
Epizode no pirmā posma fināla spēles pieaugušo grupā
Foto: Raivis Drebeiniks

Dienu pēc Jāņu nakts svinībām, Dobelē tika aizvadīts pirmais posms atpūtas un izklaides vietu tīkla ''Klondaika'' rīkotajā strītbola turnīrā. Sacensību otrais posms vairs nav aiz kalniem, jau šo sestdien, 16. jūlijā tam tiks dota zaļā gaisma.

Šajā vasarā ''Klondaikas Streetball'' sacensības piedzīvo debiju, un par turnīra norises vietu ir izraudzīta Dobeles pilsēta. Kā jau iepriekš tika minēts, sacensību rīkotājiem ir vēlme un ambīcijas turnīru popularizēt, lai nākamajā vasarā ''Klondaikas Streetball'' norisinātos arī citās Latvijas pilsētās. Sacensību formāts paredz, ka turnīrs tiek aizvadīts trijos posmos, katrā posmā par izcīnīto vietu piešķir attiecīgu punktu skaitu, punkti par katru posmu summējas kopā, kā rezultātā tiks noteikta tā komanda, kas uzvarējusi sacensību kopvērtējumā.

Pirms turnīra pirmā posma bija grūti prognozēt to, cik cilvēku atsauksies uz šo pasākumu, galvenokārt jau tāpēc, ka šāda veida sacensības tika rīkotas pirmo reizi, un aiz muguras bija tik tikko pavadītas naktis līgo noskaņās. Par laimi, atsaucība un ieinteresētība no spēlēt gribētājiem un skatītājiem bija salīdzinoši liela, kas arī garantēja pozitīvu atmosfēru visas pēcpusdienas garumā.

Aizritot cīņām vaiga sviedros, dienas vakarpusē tika noskaidrotas labākās komandas ''Klondaikas Streetball'' pirmajā posmā. Vīriešu komandām uzvaras laurus plūca komanda ''Grūti gan'', uzņēmēju komandu konkurencē vismeistarīgākie izrādījās ''BAKVA'' spēlētāji, savukārt starp meiteņu komandām visprasmīgākās bija ''Netēlo varoni'' pārstāves. Pēc godam aizvadītām cīņām, sacensību dalībniekiem bija iespēja relaksēties ''Klondaikas'' sarīkotajā afterpārtijā, kur pie reizes tika apbalvotas trīs spēcīgākās komandas no katras grupas.

Jāpiemin, ka aizvadīts ir tikai viens sacensību posms, proti, komandām, kuras nesasniedza vēlamo rezultātu pirmajā etapā, ir lieliska iespēja revanšēties un apliecināt savu meistarību jau šo sestdien, sacensību otrajā posmā. Savukārt, ja bija komandas, kuras vēlējās piedalīties pirmajā posmā, bet dažādu iemeslu dēļ tas nebija iespējams, nekas vēl nav zaudēts, proti, punktu sistēma ir tik parocīga, ka sasniedzot atzīstamus rezultātus atlikušajos divos etapos, ir iespēja pacīnīties par augstvērtīgu vietu arī sacensību kopvērtējumā.

Sacensību norises vieta nav mainījusies, sportisti un skatītāji tiek laipni gaidīti Dobelē, laukumā pie Dobeles Sporta centra, Tērvetes ielā 10. Sacensību sākums paredzēts plkst. 11:00, kad laukumā dosies komandas, kas startē jaunākajā grupā (vecumā līdz 18 gadiem), savukārt plkst. 14:00 starts tiks dots vecākās grupas dalībniekiem (vecumā virs 18 gadiem) un uzņēmēju grupas komandām.

Piereģistrēt savu komandu ir iespējams Dobelē, Viestura ielā 6. Dalības maksa piesakoties iepriekš - 1Ls no cilvēka, startējot uzņēmēju grupā - 2Ls no cilvēka. Sacensību dienā reģistrācijas maksa būs dārgāka.

Sīkāka informācija pa tālruni - 26209997 vai 27452360.

''Klondaikas Streetball'' turnīra afiša

  -4 [+] [-]

, 2011-07-13 21:48, pirms 13 gadiem
nu nedomāju,ka tālāk par Dobeli tāds turnīrs vajadzīgs,ar Ghetto jau pilnīgi pietiek!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2011-07-14 17:07, pirms 13 gadiem
Nu šai posmā, diemžēl, finansiālu apstākļu dēļ, nepiedalīsies šī turnīra Favorīti Purva Bridēji, kas varētu padarīt šo posmu nedaudz garlaicīgāku skatītājiem, bet solās būt un priecēt visus 3. posmā!

  +1 [+] [-]

, 2011-07-14 17:14, pirms 13 gadiem
Eu,kads nezin,kura vieta palika Purva Brideji?