Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Eiropas līgas izloze saved ''Roma'' un ''Brighton'', Liverpūle un Milāna pret čehiem

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Eiropas līgas izloze saved ''Roma'' un ''Brighton'', Liverpūle un Milāna pret čehiem
Paulo Dibala. Foto: EPA/Scanpix

Šodien norisinājās UEFA Eiropas līgas astotdaļfināla pāru izloze. Vienā no dueļiem Itālijas A sērijas klubs ''Roma'' spēlēs pret Anglijas Premjerlīgas vienību ''Brighton''.

Pirmās astotdaļfināla spēles norisināses 7. martā, bet atbildes cīņa paredzēta nedēļu vēlāk – 14. martā.

Vienā no potenciāli intriģējošākajiem dueļiem pagājušās sezonas Eiropas līgas vicečempione ''Roma'' spēkosies pret Anglijas klubu ''Brighton'', kas aizvada debijas sezonu Eirokausos.

Citos astotdaļfināla pāros Premjerlīgas līdervienība ''Liverpool'' sacentīsies pret Čehijas klubu Prāgas ''Sparta'', bet otra Prāgas vienība ''Slavia'' cīnīsies pret Itālijas čempionāta grandu ''Milan''.

Tāpat izloze astotdaļfinālā savedusi Lisabonas ''Sporting'' un Bergamo ''Atalanta'', Marseļas ''Olympique'' un spāņu ''Villarreal'', vācu ''Freiburg'' un ''West Ham United'', kā arī Lisabonas ''Benfica'' un Glāzgovas ''Rangers''. Vācijas Bundeslīgas līderei Leverkūzenes ''Bayer'' pretī stāsies Azerbaidžānas ''Qarabag''.

UEFA Eiropas līga, astotdaļfināls

Pāris
Sparta – Liverpool
Olympique M – Villarreal
Roma – Brighton
Benfica – Rangers
Freiburg – West Ham
Sporting – Atalanta
Milan – Slavia
Qarabag – Bayer

Izmantotie resursi:
https://www.uefa.com/uefaeuropaleag...

     [+] [-]

, 2024-02-23 15:29, pirms 3 mēnešiem
Klops sāka Eirokausu karjeru Liverpūlē ar Eiropas ligas finalu. Vai noslēgs arī ar Eiropas līgas finālu? Labi, ka Milan neielozeja ne Liverpūli, ne Leverkūzeni. Par ātru tas būtu. Vispār daudz foršu klubu palicis. Tas priecē! Vienīgi nepatīk, ka 3 dueli jau bija Eiropas līgas grupu turnīrā.