Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

PSG pamatsastāva aizsargs pirms spēles pret "Arsenal" netiek ielaists Lielbritānijā

Agris Suveizda

PSG pamatsastāva aizsargs pirms spēles pret "Arsenal" netiek ielaists Lielbritānijā
Seržs Orjē un Anhels Di Marija svin vārtu guvumu pret "Nantes" (2:0)
Foto: AFP/Scanpix

Francijas čempionvienībai PSG rītvakar UEFA Čempionu līgas izbraukuma spēlē pret Londonas "Arsenal", kurā notiks cīņa par pirmo vietu grupā, nevarēs palīdzēt potenciālais pamatsastāva labās malas aizsargs Seržs Orjē. Iemesls – kotdivuārietim tika liegta ieceļošana Lielbritānijā.

"Esam šokēti par šo neizprotamo situāciju, kas apdraud Čempionu līgas godīgumu," teikts kluba paziņojumā. "Pēc tam, kad 18. oktobrī iesniedzām visus dokumentus, britu varas iestādes 21. oktobrī oficiāli izsniedza vīzu iebraukšanai Lielbritānijā. Tomēr 16. novembrī Lielbritānijas Iekšlietu ministrija to atsauca, lēmuma maiņu pamatojot ar Orjē notiesāšanu šā gada 30. septembrī [Orjē saņēma divu mēnešu nosacītu cietumsodu – A.S.]. Mēs jau no paša sākuma bijām informējuši britu varas iestādes par Orjē sodu, kā arī iesniegto apelāciju."

"Klubs vairākas reizes argumentēja, ka spēlētājs kopš piespriestā lēmuma ir iesniedzis apelāciju, tādējādi viņa gadījumā stājas spēkā nevainības prezumpcija – gluži kā pret jebkuru personu, kura izmantojusi savas tiesības apelēt lēmumu," paziņojumā turpināts. "PSG dziļi nožēlo, ka nevainības prezumpcija nav ietekmējusi britu varasiestāžu lēmumu. Arī UEFA jau vairākkārt ir izteikusi pilnību atbalstu mūsu klubam šā strīda sakarā."

"Tāpat vēlamies vērst uzmanību, ka britu varasiestāžu galīgais lēmums tika paziņots tikai otrdienas plkst. 14:00 pēc Centrāleiropas laika, kaut arī klubs jau sešas dienas bija centies atrast risinājumu, lai spēlētājs kopā ar komandas biedriem drīkstētu doties uz Londonu. Uzskatām to par ļoti kliedzošu necieņas izrādīšanu pret mūsu klubu," sacīts kluba mājaslapā.

Parīzes futbola klubam rītvakar gaidāmajā spēlē nāksies iztikt bez abiem potenciālajiem pamatsastāva malējiem aizsargiem, un paredzams, ka Orjē un savainoto Levenu Kurzavā aizsardzības malās aizstās attiecīgi Tomā Menjē un Maksvels. Vidējā līnijā nebūs savainoto Adrjēna Rabio un Havjera Pastores.

A grupa

VKomandaSUNZVārtiP
1.Arsenal431012:310
2.PSG43109:310
3.Ludogorets40134:131
4.Basel40132:71

Izmantotie resursi:
Aurier has not been allowed to travel - Press...
Paris squad for Arsenal clash - Arsenal - Paris...

  -1 [+] [-]

, 2016-11-22 17:29, pirms 7 gadiem
Loti labi

  +2 [+] [-]

, 2016-11-22 18:22, pirms 7 gadiem
Arsenal vainīgi.

     [+] [-]

, 2016-11-23 02:05, pirms 7 gadiem
Iekšlietu ministrijas paziņojums šāds

The Home Office said in a statement: "The immigration rules clearly state that non-EU nationals who have received a custodial sentence of less than 12 months within the last five years will be refused on criminality grounds."