Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

B grupa: "Inter" Trabzonā nodrošina 1. vietu, Cauņas CSKA cerības mazas

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

B grupa: "Inter" Trabzonā nodrošina 1. vietu, Cauņas CSKA cerības mazas
Buraks Jilmazs gaisa divcīņā ar Dejanu Stankoviču
Foto: AFP/Scanpix

Šodien UEFA Čempionu līgas B grupas vēlajā spēlē Turcijā vietējais "Trabzonspor" nospēlēja neizšķirti 1:1 ar Milānas "Inter". Abi vārti tika gūti pirmajās 25 minūtēs, bet pie 1:1 lielāku vēlmi uzvarēt rādīja turki, reizi trāpot arī pa milāniešu vārtu stabu. Šāds iznākums garantējis 1. vietu grupā "Inter", kamēr Aleksandra Cauņas CSKA būs nepieciešams brīnums, lai izrautu 2. vietu.

Lai Aleksandra Cauņas Maskavas CSKA saglabātu cerības uz 1/8 finālu pirms pēdējās kārtas, vajadzēja, lai vēlajā mačā šodien "Trabzonspor" nepaņem trīs punktus pret Milānas "Inter". Interesanti, ka "Inter" pamatsastāvā izgāja uzreiz seši(!) argentīnieši, vēl divi brazīlieši, japānis, serbs un rumānis - neviena itāļa.

"Trabzonspor" spēli uzsāka apņēmīgi, vairāk kontrolēja bumbu, taču uzbrukumos izteikti trūka asuma. "Inter" mierīgi aizsargājās un pēc 10 minūtēm pamazām pārgāja prettriecienā. Par prieku elles faniem, 12. minūtē Kivu nopelnīja dzelteno kartīti par simulāciju ārpus(!) soda laukuma, taču 18. minūtē stadions apklusa - vadībā izvirzījās "Inter". Argentīniešu pussargs Alvaress šķietami viegli izspēlēja sieniņu ar tautieti Milito un atklāja rezultātu (0:1). Trabzonas futbolisti gandrīz uzreiz varēja atspēlēties - pēc tālas piespēles pa apakšu viens pats vārtu priekšā nonāca Jilmazs, tiesa, tikai ar pūlēm aizsniedzoties līdz bumbai, kura lēnām noripoja gar pašu stabu. Tomēr 23. minūtē mājinieki atspēlējas - Halils Altintops ar tālsitienu un lielu rikošeta palīdzību izlīdzināja, bumbai skaisti ielidojot vārtos (1:1). Turki turpināja ar iedvesmu, uzbruka, vislabākajam momentam rodoties 35. minūtē, kad uzsita Alanzinju - Sēzars ar pūlēm novirzīja bumbu uz stūri. Līdzīgi pretuzbrukumā atbildēja Zarate - arī turku vārtsargs atsita ar grūtībām.

Pēc pārtraukuma "Trabzonspor" uzbruka vēl niknāk, turku komentētājam nepārtraukti emocionāli kliedzot. Tas nelīdzēja, mājinieki tikai reizi spēja tā pa īstam uzsist pa Sēzara vārtiem, Jilmazam nepārspējot vārtsargu. Pamazām Trabzonas spiediens noplaka, un turpinājumā bija vērojama atklāta spēle - vidusdaļā bumba bija rets viesis. 76. minūtē "Trabzonspor" bija ļoti tuvu, lai iegūtu vadību - pēc centrējuma uz maiņu uznākušais polis Mežejevskis sita ar galvu, un Sēzars vien noraudzījās, kā bumba trāpa pa stabu. Turki centās, bet "Inter" tomēr punktu no Trabzonas aizveda (1:1), nodrošinot sev 1. vietu grupā. "Trabzonspor" izvirzījusies 2. vietā, taču to nosargāt būs grūti - pēdējā kārtā Lillē visdrīzāk pietiks ar neizšķirtu (ja CSKA uzvar Milānā "Inter", tad turkiem vajadzēs uzvaru), kas būs ļoti sarežģīti paveicams uzdevums. Attiecīgi Cauņas CSKA vajag uzvaru Itālijā, kā arī neizšķirtu Lillē - cerību maz...

UEFA Čempionu līga, B grupa

SpēleRezultātsVārtu guvēji
CSKA – "Lille"0:2 (0:0)Berezuckis 49' (s.v.); Sovs 64'
"Trabzonspor" - "Inter"1:1 (1:1)Altintops 23' - Alvaress 18'
VKlubsSUNZV.A.P
1.Inter53117:510
2.Trabzonspor51313:56
3.Lille51226:65
4.CSKA51227:75

  -2 [+] [-]

, 2011-11-22 23:47, pirms 12 gadiem
CSKA jau var domāt par Eiorpaslīgu,protams, nevar neiepriecināt, tas ka Cauņam tiek dots arvien lielāks spēles laiks, beidzot saša varēs realizēt potenciālu.

     [+] [-]

, 2011-11-22 23:47, pirms 12 gadiem
bla nu kapec Inter nevareja uzvaret

  +2 [+] [-]

, 2011-11-22 23:49, pirms 12 gadiem
Assasinss' rakstīja: CSKA jau var domāt par Eiorpaslīgu,protams, nevar neiepriecināt, tas ka Cauņam tiek dots arvien lielāks spēles laiks, beidzot saša varēs realizēt potenciālu.
CSKA ne par ko vēl var nedomāt,jo zaudējuma gadījumā pret Inter un Trabzanspor uzvaras gadījumā...var palikt Bez nekā.!!!

  +1 [+] [-]

, 2011-11-23 01:23, pirms 12 gadiem
Zaudējuma gadījumā pret Inter CSKA jebkurā variantā būs pēdējie. Bet gūt punktus pat pret nemotivētu Inter būs grūti.

  +1 [+] [-]

, 2011-11-23 02:45, pirms 12 gadiem
Lai ari gribetos brinumu un redzet Caunu talak, tomer domaju,ka Lille ies talak!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja