Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Jakovičam septiņi punkti un piecas piespēles, "Nizhny Novgorod" atkal zaudē

Rolands Eliņš

Jakovičam septiņi punkti un piecas piespēles, "Nizhny Novgorod" atkal zaudē
Ingus Jakovičs "Nizhny Novgorod" sastāvā turnīrā Liepājā
Foto: Ģirts Gertsons, loc.lv

VTB Vienotās līgas ievadā neveiksmīgi turpina spēlēt Artūra Štālberga trenētā “Nizhy Novgorod”, kas ar 93:99 piekāpās “Enisey”.

“Nizhny Novgorod” pirmajās divās spēlēs bija ar 23 punktu starpību zaudējusi “Unics” un ar trīs punktu starpību zaudējusi “Avtodor”. Šodien komanda aizvadīja jau trešo izbraukuma spēli, bet arī tajā neizdevās uzvarēt, un “Enisey” guva savu otro uzvaru četrās spēlēs.

Ingus Jakovičs “Nizhny Novgorod” rindās šodien nospēlēja 21:49 minūtes un guva septiņus punktus (1p. 3/5. 2p. 2/2. 3p. 0/1). Viņam arī piecas rezultatīvas piespēles, kas bija labākais rādītājs komandā. Jakovičam gan bija sliktākais +/- rādītājs komandā – viņam esot laukumā, pretinieki guva par 17 punktiem vairāk nekā “Nizhny Novgorod”.

Rezultatīvākais Štālberga komandā bija Deandrē Keins ar 21 punktu, bet 18 pievienoja Kenijs Bointons. “Enisey” rindās savukārt ar 18 punktiem izcēlās Tonijs Teilors.

VTB līgā palikušas vairs tikai četras komandas, kuras vēl nav guvušas nevienu uzvaru, bet “Nizhny Novgorod” ir vienīgā, kura jau paspējusi piedzīvot trīs zaudējumus.

Izmantotie resursi:
VTB United League

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-10-22 21:35, pirms 8 gadiem
Stalberg, ir verts sakt skatit avioreisu sarakstu... Odesa, Hamburga, Riga...