Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Bērziņam un Tribuncovam piespēles Baltkrievijā

Jānis Pārums

Bērziņam un Tribuncovam piespēles Baltkrievijā
Atvars Tribuncovs

Baltkrievijas atklātā hokeja čempionāta spēlē šodien uzvaras izcīnīja latviešu hokejistu Armanda Bērziņa un Atvara Tribuncova pārstāvētie klubi, bet mūsu hokejisti komandu panākumus kaldināja ar rezultatīvām piespēlēm.

Atvara Tribuncova pārstāvētais "Gomel" viesos ar 5:1 tika galā ar "Mogilev". Vēl spēles vidū gomeļiešiem bija vien minimāls pārsvars (2:1), taču sekmīgi tika aizvadīta gan otrā, gan trešā perioda otrā puse, nodrošinot viesiem pārliecinošu uzvaru. Latviešu aizsargs asistēja pirmo vārtu guvumā, kā arī spēli noslēdza ar pozitīvu lietderības koeficientu (+1). 14 spēlēs Tribuncovs nopelnījis 13 (3+10) rezultativitātes punktus, turklāt bijis rezultatīvs pēdējos četros mačos pēc kārtas.

Armanda Bērziņa Minskas "Yunost" savā laukumā tikai pagarinājumā tika galā ar "Vitebsk" -5:4. Spēles gaitā mājiniekiem bija arī divu vārtu deficīts. Bērziņš asistēja komandas otro vārtu guvumā, nopelnīja četras soda minūtes un negatīvu lietderības koeficientu (-1). 11 spēlēs latviešu uzbrucējs sakrājis septiņus (2+5) rezultativitātes punktus.

Turnīra tabulā līderi ar 42 punktiem šobrīd ir tieši Tribuncova "Gomel", kamēr "Yunost" ar 29 punktiem pagaidām ieņem ceturto vietu.

Izmantotie resursi:
hockey.by

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja