Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Ķuzulis: "Otrajā periodā izdarījām tieši to, ko nevajadzēja"

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Ķuzulis: "Otrajā periodā izdarījām tieši to, ko nevajadzēja"
Niks Ķuzulis (#94)
Foto: liepajniekiem.lv

"Oxdog Ulbroka LU" Elvi florbola līgas otrās kārtas spēlē viesos ar rezultātu 6:14 cieta smagu sakāvi Kocēnos pret valsts čempioniem "Rubeni", lai gan pēc pirmā perioda rezultāts bija neizšķirts. Zaudētāju komandā par labāko atzina Niku Ķuzuli, kurš pēc cīņas sniedzis interviju Sportacentrs.com.

“Spēli pret “Rubeni” iesākām salīdzinoši labi,” sarunā ar Sportacentrs.com atzina “Oxdog Ulbroka LU” komandas labākais spēlētājs šajā cīņā Niks Ķuzulis. Un viņam nevar nepiekrist, jo neilgi pirms pārtraukuma komanda atradās vadībā, bet atpūtā devās pie neizšķirta 2:2 rezultāta. Turpinājumā gan viena liela bēdu ieleja un spēli nācās zaudēt ar 6:14. “Manuprāt, labi izpildījām trenera dotos norādījumus, lai gan momentu realizācija varēja būt labāka. Jau pirmajā periodā abus vārtus ielaidām mazākumā, kas norāda uz to, ka “Rubenes” vairākus var rast problēmas turpmākajā spēles gaitā, līdz ar to nedrīkstējām noraidīties. Diemžēl otrajā trešdaļā izdarījām tieši pretējo – dabūjām muļķīgus noraidījumus paši uz savām kļūdām, kas, manuprāt, lauza spēles gaitu. Daudz bija jāspēlē skaitliskajā mazākumā, kas paņēma papildus spēkus un izsita no spēles ritma. Pēc tam ar presingu centāmies dzīties pakaļ, bet to nespējām paveikt un “Rubene” labi izmantoja iespējas pretuzbrukumos. Tas arī bija iemesls tik daudz ielaistajiem vārtiem.”

Jāpiezīmē, ka sekretariāts trešajā trešdaļā saskaitījis 24 metienus pa Ulbrokas komandas vārtiem: “Par izdarīto metienu skaitu gan šķiet nedaudz savādi, varbūt skaitīja arī metienus garām vārtu rāmim, taču negrasos šo faktu apstrīdēt, iespējams, tā arī bija. Taču kopumā mēs atdevām spēli un ļāvām pretiniekam izpausties. Protams, jāuzteic, ka atsevišķi spēlētāji “Rubenes” komandai tiešām spēja labi realizēt mūsu dotās iespējas.”

Sezonas sākumā “Oxdog Ulbroka LU” jaunā galvenā trenera vadībā spēlē neveiksmīgi, ciešot neveiksmes abās cīņās: “Gribam spēlēt aktīvu florbolu un paši veidot savu spēli, cenšoties neatdot pretiniekam iniciatīvu. Protams, būs spēles, kad striktāk nāksies pielāgot savu spēli pretinieku taktikai, bet kopumā centīsimies spēlēt jaunā trenera vēlamajā rokrakstā. Fundamentāli gan mūsu komandas spēlētais florbols diži neatšķiras no tā, kā spēlējām Andra Pīlupa vadībā. Ņemot vērā sastāva izmaiņas, domāju, ka īstais komandas spēles rokraksts attīstīsies un izveidosies sezonas laikā.”

Nākamo maču Nika Ķuzuļa pārstāvētā komanda aizvadīs trešdien, kad izbraukumā jātiekas ar Cēsu “Lekrings”, kas iesākuši turnīru ar divām uzvarām: “Lai uzvarētu Cēsīs, svarīgākā būs disciplīna un savu momentu realizācija. Domāju, ka abas šīs lietas realizēsim labāk nekā iepriekšējās spēlēs, tad gaidām nopietna cīņa. Punktus negrasāmies atdot bez cīņas un komandas sezonas galvenais mērķis, salīdzinot ar iepriekšējām sezonām, nav mainījies. Būs labi!”

Komandu rādītāji skaitliskajā vairākumā

VietaKomandaVairākumiVārtiRealizācijas %
1.Lielvārde/FatPipe6466.67
2.Irlava6350.00
3.Ķekava2150.00
4.Talsu NSS/Krauzers10440.00
5.Rubene10440.00
6.FBK Valmiera8337.50
7.FBK SĀC8225.00
8.FK Kurši6116.67
9.RTU/Rockets8112.50
10.Bauska300.00
11.Lekrings400.00
12.Oxdog Ulbroka LU500.00

     [+] [-]

, 2021-09-22 15:24, pirms 3 gadiem
3:9 ģēre pret Lekringu šovakar!

     [+] [-]

, 2021-09-22 21:50, pirms 3 gadiem
Tava prognoze galīgi garām...