Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Bartone pēc neizmantotām setbumbām zaudē ITF turnīra pirmajam numuram

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Bartone pēc neizmantotām setbumbām zaudē ITF turnīra pirmajam numuram
Kamilla Bartone. Foto: Detlef Gottwald

Kamilla Bartone (WTA 398.) Vīsbādenes ITF W80 turnīra pirmajā kārtā ar 6:7(3), 2:6 zaudēja ar pirmo numuru izsētajai Francijas tenisistei Klarai Bjurelai (WTA 91.). Bartone pirmajā setā bija vadībā ar 5:2 un nespēja izmantot divas setbumbas.

Abas tenisistes pirms taibreika nespēja izservēt setu, neizmantojot kopumā divas setbumbas. Pirmā tādā pozīcijā bija Kamilla Bartone, kura bija vadībā ar 5:2 un nākamajā geimā pie 5:3 neizservēja setu, kad viņai bija pirmā setbumba.

Kamilla no 40:30 trīs reizes pēc kārtas zaudēja otrās serves izspēlēs – Klaras Bjurelas uzbrukums, dubultkļūda un vēl viens pretinieces uzbrukums. Bartonei otrā setbumba bija pie 5:4 uzņemšanā ar iespēju uzbrukt otrajai servei. Viņa to arī darīja, taču neprecīzi, bumbiņu ietriecot tīklā.

Latvijas tenisiste nākamajā geimā ar servi dabūja tikai vienu punktu, bet 11. geimā setu neizservēja Bjurela, kurai bija divkāršā setbumba jeb 6:5 un 40:15. Viņai vispirms dubultkļūda, bet pēc tam neizdevās aizstāvēt otro servi pēc Bartones uzbrukuma.

Bartone ar otro mēģinājumu realizēja breikbumbu, bet taibreikā vadībā izdevās pabūt tikai pēc pirmās izspēles, kad viņa trāpīja eisu. Savukārt 2. setā abi geimi iegūti uzņemšanā – pie 0:2 un 1:3.

19 gadus vecajai Bartonei mačs pret 20 gadus veco Bjurelu bija pirmā tikšanās ar Top 100 spēlētāju. Bijusī junioru ranga līdere WTA pirmo simtnieku sasniedza 19. jūlijā, pēc tikšanas līdz Lozannas WTA 250 finālam.

Bartone māla seguma turnīru Vācijā pabeidza ar pieciem reitinga punktiem, kurus viņa ieguva ar divām uzvarām kvalifikācijā.

ATP ranga 466. vietā esošais Mārtiņš Podžus izsēts ar ceturto numuru māla seguma M25 turnīrā Pardubicē, kur ar 6:3, 6:2 apspēlēja rangā nebijušo "wild card" ieguvēju Vojteku Vlkovski. 22 gadus vecajam čeham tas bija tikai otrais mačs ITF pamatturnīros (0-2).

Kārlis Ozoliņš (ATP 956.) M15 turnīrā Fejetvilā (Arkanzasa) uz cietā seguma izstājās 1. kārtas cīņā pret laimīgo zaudētāju Aleksandru Mārtenu Jongu (ATP 1263.), Nīderlandes tenisistam piekāpjoties ar rezultātu 6:4, 0:6. Ozoliņam tas ir sestais zaudējums pēc kārtas, šogad bez uzvarām nospēlējot 13 no 17 turnīriem.

     [+] [-]

, 2021-09-23 01:24, pirms 3 gadiem
Bartone šo maču zaudēja, tāpēc ka tiesneši bija pārāk stulbi un gļēvulīgi, lai taisnīgi Bartonei ieskaitītu uzvarētu 1.setu. 😠😠😠😠😠😠 Pēc tam viņi otrajā setā turpināja apņirgt Kamillu Bartoni un netaisnīgi tiesāt maču. Šitos debīlos un negodīgos tiesnešus vajag atlaist un iemest cietumā uz mūžu. 😠😠😠😠😠😠

     [+] [-]

, 2021-09-23 09:10, pirms 3 gadiem
einars27 rakstīja: Bartone šo maču zaudēja, tāpēc ka tiesneši bija pārāk stulbi un gļēvulīgi, lai taisnīgi Bartonei ieskaitītu uzvarētu 1.setu. 😠😠😠😠😠😠 Pēc tam viņi otrajā setā turpināja apņirgt Kamillu Bartoni un netaisnīgi tiesāt maču. Šitos debīlos un negodīgos tiesnešus vajag atlaist un iemest cietumā uz mūžu. 😠😠😠😠😠😠
ja tā tad gan jau bartone tiks augstu. Potenciāls ir gana labs