Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Amur" treneris: "Mums nav sava laukuma priekšrocību"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Amur" treneris: "Mums nav sava laukuma priekšrocību"
Hannu Jortika.
Foto: www.jokerit.fi.

Šodien Kontinentālās hokeja līgas klubs Habarovskas "Amur" piedzīvoja otro zaudējumu savā laukumā, katrā trešdaļā ielaižot pa vieniem vārtiem un ar 1:3 piekāpjoties Čerepovecas "Severstal". "Amur" galvenais treneris Hannu Jortika pēc mača atklāja, ka viņš ir neapmierināts ar spēļu kalendāru – "Amur" nemaz neesot sava laukuma priekšrocību.

"Severstal" panākumu šodien nodrošināja divi uzbrucēja Vadima Šipačova rezultatīvie trāpījumi. "Amur" galvenajam trenerim Hannu Jortikam tā bija pirmā neveiksme pret Andreja Nazarova (iepriekš vadīja Čehovas "Vityaz") trenētu komandu.

"Šodien mums nepietika ātruma. Domāju, visi redzēja, ka komanda nespēja attapties pēc garās izbraukuma sērijas. Kalendārs mums ir vienkārši neticams. No Doņeckas atgriezāmies ceturtdien astoņos vakarā. Otrā nakts Habarovskā bija drausmīga," pēc spēles neapmierināts bija "Amur" galvenais treneris Jortika.

Habarovskas klubs aizvadīja četras spēles izbraukumā pret Rietumu konferences klubiem. Tika piedzīvoti trīs zaudējumi: 2:3 pret Mitišču "Atlant", 1:3 pret Maskavas "Spartak" un 1:2 pret Rīgas "Dinamo". Vienīgais panākums gūts cīņā pret konferences vājāko komandu Doņeckas "Donbass" – 3:2.

"Par sevi varu teikt, ka piecēlos jau četros naktī. Ko padarīsi? Kalendāru sastādīja līga. Un sastādīja tā, ka mēs praktiski neiegūstam sava laukuma priekšrocības. Uzskatu, ka tas ir negodīgi," atzina "Amur" galvenais treneris.

"Nākamā spēle mums ir pirmdien, un esmu pārliecināts, ka šoreiz puiši spēs kārtīgi sagatavoties," cerību pauda Jortika.

Habarovska atrodas vairāk nekā 8000 kilometru attālumā no Rīgas. Laika starpība ir +8 stundas.

Izmantotie resursi:
Хоккейный клуб «Амур»

Slēpts komentārs: AlanRich
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2012-09-22 15:07, pirms 12 gadiem
AlanRich rakstīja: Ir tāds teiciens. Excuses are for losers
šarlatāni turpina šarlatanizēt
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-09-22 15:18, pirms 12 gadiem
Lehtera nu gan plosās šodien pret Mn Dinamo 1+1 tātad 14 punkti jau viņa kontā O_o
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2012-09-22 17:06, pirms 12 gadiem
Ir tomēr starpība, ja mēs pie viņiem braucam, tad mums sanāk pusdienlaikā spēlēt, ja viņi pie mums, tad viņi spēlē jau pēc pusnakts. nav viegli, piekrītu. Bet jautājums, kāpēc mēs tādas priekšrocības neizmantojam?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-09-22 19:40, pirms 12 gadiem
Sarkanais Skorpions rakstīja: Ļoti lēti! Pokemonu pamatskolas līmenis...
Un kāds ir tavs līmenis? Dalība RD nīdēju klubiņā ar citiem tev līdzīgajiem pediņveidīgajiem tajā pašā pokemonu līgā vien atrodas.

  +2 [+] [-]

, 2012-09-22 23:30, pirms 12 gadiem
andromons2 rakstīja: (simeks) tu nēsi slims? Mazāk pakaļas lajzi!!
izlasot tavu komentāru, man rodas pāris jautājumu... cik neizglītotam jābūt, lai uzrakstītu tādus "vārdus" kā "nēsi" un "lajzi"?