Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Krejčīkova paklūp pie tilta Klīvlendā, gatavojoties "US Open"

Krejčīkova paklūp pie tilta Klīvlendā, gatavojoties "US Open"
Klīvlendas turnīra centrālais laukums Foto: Alex Gruskin / Tennis in the Land

Ohaio štata otrajā lielākajā pilsētā Klīvlendā šonedēļ notiek "WTA 250" turnīrs uz cietā seguma. Jau pirmajā kārtā zaudējumu piedzīvoja ar otro numuru izliktā čehiete Barbora Krejčīkova.

# Klīvlendas turnīrā centrālais laukums atrodas teju zem tilta.

# Klīvlendas pirmajā kārtā Čehijas ceturtā rakete Barbora Krejčīkova (WTA 12.) ar 4:6 un 1:6 piekāpās Dānijas pirmajam numuram Klārai Tausonei (WTA 90.). Šajā mačā čehiete bija pārāka tikai pirmās serves izdošanās procentos (56 pret 50).

Atgādinām, ka pasaules rangā četras čehietes iekārtojušās viena aiz otras 9.-12. vietā, izpelnoties apzīmējumu "Čehijas mūris".


# Ar pirmo numuru izliktā Francijas tenisa līdere Karolīna Garsija (WTA 7.) vispirms ar 6:3 un 6:2 apspēlēja Čehijas devīto numuru Lindu Fruhvirtovu (WTA 55.), savukārt astotdaļfinālā ar 7:4 un 6:3 uzvarēja Peitoni Stērnsu (WTA 58.), kurai bija 5:3 pirmajā setā.


Klīvlendā plānoja startēt arī kādreizējā ranga līdere, 43 gadīgā amerikāniete Venusa Viljamsa (WTA 407.), tomēr savainojuma dēļ pēdējā brīdī atteicās.

# 28. augustā Ņujorkā sāksies gada pēdējais "Grand Slam" jeb "US Open".

Kā jau ziņots, šovakar Ņujorkā risinās "US Open" kvalifikācijas pirmās kārtas mačs, kur spēkojas Latvijas otrā rakete Darja Semeņistaja un amerikāniete Līva Hovde.

Izmantotie resursi:
wtatennis.com


, 2023-08-22 23:14, pirms gada
Padomāju no tilta nokritusi ..
, 2023-08-23 10:15, pirms gada
Interesanti, vai no tilta ir iespējas vērot tenisa mačus? Visticamāk, ka nav lielāks attālums kā RG galvenās arēnas augstākajās sēdvietās
Aļona Ostapenko. Foto: Getty Images/AFP/Scanpix
16

Ostapenko saglabā 12. vietu WTA rangā

Sieviešu tenisa asociācija (WTA) publiskojusi jaunāko pasaules rangu. Latvijas tenisa līdere Aļona saglabājusi 12. pozīciju, bet valsts otrā rakete Darja Semeņistaja noslīdējusi no 125. uz 141. vietu.
Magdalena Freha. Foto: WTA

Freha triumfē Gvadalaharas "WTA 500", izcīnot pirmo nozīmīgo titulu

Sieviešu tenisā noslēgušies divi WTA turnīri uz cietā seguma. Meksikas finālā poliete Magdalena Freha šonakt pārspēja austrālieti Olīviju Gadecki - 7:6(5), 6:4.
Nīderlandes izlases tenisisti pēc Deivisa kausa ceturtdaļfināla sasniegšanas. Foto: Massimo Paolone/Zumapress.com/Scanpix
1

Nīderlandi Deivisa kausa ceturtdaļfinālā ievelk sniegums dubultspēlēs

Deivisa kausa izcīņas pasaules vadošajā grupā ceturtdaļfinālu klātienes un neklātienes cīņā sasniegusi Nīderlandes izlase, kura A grupā Boloņā zaudēja (1:2) titula sargātājai Itālijai, taču guva nepieciešamo uzvaru vienā no trim spēlēm.