Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Bogdaškins: "Šī ir lielākā uzvara "Jelgavas" vēsturē"

Agris Suveizda

Bogdaškins: "Šī ir lielākā uzvara "Jelgavas" vēsturē"
Boriss Bogdaškins (nr. 10) kopā ar komandas biedriem svin vārtu guvumu
Foto: Austris Auziņš, jelgavasvestnesis.lv

Latvijas kausa īpašniece "Jelgava" negaidīti savā laukumā ar rezultātu 3:0 sakāva 1969. gada Eiropas Kausa ieguvēja kausa īpašnieci Bratislavas "Slovan" un iekļuva Eiropas līgas 3. kvalifikācijas kārtā, kur tiksies ar Jeruzalemes "Beitar". Piedāvājam jelgavnieku spēlētāju komentārus pēc lielā panākuma.

Uzvaras vārtu autors Gļebs Kļuškins: "Pirms spēles mēs sitam pendeles – es, Borja [Bogdaškins], Kovaļovs. Brīdī, kad bija jāizvēlas, kurš sitīs, Borja pienāca un paprasīja, vai esmu gatavs sist. Pateicu, ka jā. Un viss. Pirms sitiena kājas netrīcēja – jau jutu, ka iesitīšu.

Uzvarējām ar 3:0 – var teikt, ka easy win [viegla uzvara] (smejas). Taču šīm divām spēlēm atdevām ļoti daudz spēka – tās nāca ļoti, ļoti grūti. Bratislavas "Slovan", protams, ir spēcīga komanda, taču, par spīti smagiem iepriekšējiem mačiem, visiem čaļiem iekšā bija ticība, ka uzvarēsim. Nebija tādu domu, ka netiksim tālāk, ka netiksim trešajā kārtā. Izraēla vai Kipra? Labāk gribu braukt uz Izraēlu. Skatījos pirmo spēli [kurā "Beitar" uzvarēja ar 1:0], un man liekas, ka Izraēlas komanda ir mazliet vājāka."

Otro vārtu autors Boriss Bogdaškins: "Pat pašam grūti noticēt tam, ko paveicām. Esmu pilns ar emocijām, un mēs rakstām vēsturi. Mēs visi – gan klubs, gan Jelgava – noticējām sev un panācām rezultātu. Protams, pirmās spēles iznākums nozīmēja, ka mums, visticamāk, būs jāgūst vārti, bet mēs visi ticējām un galvenais ir ticēt saviem spēkiem. Pildījām spēles plānu, gaidījām savas iespējas, un, kā izrādījās, izdevās izmantot pat trīs.

Mani vārti? Redzēju, ka Oļegs [Malašenoks] saņem bumbu, pateicu viņam, ka esmu brīvs. Paskatījos, ka aizsarga aizmugurē nav un ka viņš ir apstājies, nav aizgājis līdz galam. Oļegs iedeva man piespēli, saņēmu bumbu, un tad vairs citādi sist nebija iespējams – labi, ka trāpīju.

Uzvara pār "Slovan" vai Latvijas kauss? Uzskatu, ka šī uzvara ir lielākā mūsu kluba vēsturē. Esam ļoti priecīgi, ka spējām pārvarēt tik skaļu klubu. Zinām, ka viņi visi saņem desmit reizes vairāk nekā mēs, taču paši redzat, ka tas futbolā nav galvenais un ka rezultātu var sasniegt arī tad, ja nesaņem lielu naudu. Izraēla vai Kipra? Kiprā jau bijām [treniņnometnē pirms sezonas sākuma], tāpēc, protams, gribas uz Izraēlu."

Abdulajs Diallo, pret kuru tika nopelnīta pendele un kurš mača izskaņā tika noraidīts: "Pirmā spēle pret "Slovan" bija ļoti, ļoti smaga, jo šī komanda uzbrukumā spēlē ļoti labi. Mums vajadzēja koncentrēties aizsardzībā un neļāvām gūt vārtus – tas ir ļoti labi. Sarkanā kartīte? Ļoti smagi, jo man bija milzīgas emocijas. Domāju, ka saņemšu dzelteno kartīti, taču, ok, tas ir futbols – lēmums jāpieņem tiesnesim. Cik spēles izlaidīšu? Domāju, ka varbūt divas [garām ejošais "Jelgavas" galvenais treneris Sauļus Širmelis noteica - piecas spēles, piecas]."

     [+] [-]

, 2016-07-22 00:35, pirms 8 gadiem
Cik kārtas jāpārvar, lai tiktu grupu turnīrā?

  +1 [+] [-]

, 2016-07-22 00:36, pirms 8 gadiem
idiotisma manifestācija rakstīja: Cik kārtas jāpārvar, lai tiktu grupu turnīrā?
Vēl divas.

  +3 [+] [-]

, 2016-07-22 01:13, pirms 8 gadiem
Jā, man arī liekas, ka Diallo dabūs piecu spēļu diskvalifikāciju: pārkāpums bija smags (ar dūri pa seju), turklāt vēl šī demonstratīvā krekla nomešana laukumā promejot.

  -1 [+] [-]

, 2016-07-22 01:49, pirms 8 gadiem
Šī noteikti ir svarīgākā Latvijas klubu uzvara, ko esmu vērojis klātienē! Well done, FK Jelgava! Ļoti patika Jelgavas komandas izvēlētā taktika! Širmelis - malacis - gudrs vīrs!!!

  -4 [+] [-]

, 2016-07-22 08:09, pirms 8 gadiem
Melnītim lai komanda ģērbtuvē uztaisa "tumšo".

     [+] [-]

, 2016-07-22 10:36, pirms 8 gadiem
olga rakstīja: Jā, man arī liekas, ka Diallo dabūs piecu spēļu diskvalifikāciju: pārkāpums bija smags (ar dūri pa seju), turklāt vēl šī demonstratīvā krekla nomešana laukumā promejot.
Kur tik stulbi var spēlētājs izrīkoties...

  -1 [+] [-]

, 2016-07-22 10:43, pirms 8 gadiem
olga rakstīja: Jā, man arī liekas, ka Diallo dabūs piecu spēļu diskvalifikāciju: pārkāpums bija smags (ar dūri pa seju), turklāt vēl šī demonstratīvā krekla nomešana laukumā promejot.
Nu, es skatos atkārtojumu un dūri sejā īsti neredzēju Diallo izpildījumā, no Priškina gan, domāju abi bija pelnījuši sarkano, tas, ka Priškinam dzelteno tikai iedeva ir dīvaini, jo viņš jau bija tas, kas visu izprovocēja.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-07-22 11:52, pirms 8 gadiem
Ļoti žēl Diallo, bet nākotnē iespējams padmoās pirms sitīs.
Viņa aguums notiekti noderētu pret Izraēlas komandu... :/

  -1 [+] [-]

, 2016-07-22 12:41, pirms 8 gadiem
KUR SPĒLE NOTIKS PRET "BEITAR"?

     [+] [-]

, 2016-07-22 12:45, pirms 8 gadiem
OK,noskaidroju Skonto stadionā Plkst. 20:00,tikai cerams ,ka nebūs ka pusstadions tikai darbosies,un tā puse kas ir uz Hanzas būs slēgta

     [+] [-]

, 2016-07-22 12:56, pirms 8 gadiem
Prussian2 rakstīja: Par tām algā Bogdaškins pārspīlē, Slovan spēlētāji saņem nevis 10 reizes lielāku algu, bet tikai 3x lielāku.
Tās ir emocijas..Spēlētājam jau nav jāzin,cik, kurš, kur precīzi saņem algās..

     [+] [-]

, 2016-07-22 17:15, pirms 8 gadiem
Par Diallo dūri sejā -- rakstu tā, kā man tas izskatījās no tribīnēm, video neesmu skatījusies (un gan jau, ka tiesnesim izskatījās līdzīgi). Un tas kurš nesavaldās un atbild uz provokāciju, bieži dabū lielāko sodu (atcerēsimies kaut vai Zidana karjeras beigas ar noraidījumu).

     [+] [-]

, 2016-07-22 18:29, pirms 8 gadiem
olga rakstīja: Par Diallo dūri sejā -- rakstu tā, kā man tas izskatījās no tribīnēm, video neesmu skatījusies (un gan jau, ka tiesnesim izskatījās līdzīgi). Un tas kurš nesavaldās un atbild uz provokāciju, bieži dabū lielāko sodu (atcerēsimies kaut vai Zidana karjeras beigas ar noraidījumu).
Skaidrs, īstenībā no video tur arī grūti ko saprast, Diallo sarkanā ir pelnīta gan jau, bet tas, ka Priškinam arī nav sarkanās ir ļoti dīvaini (sitiens Nakano, turklāt viņš pirmais arī izdarīja ko līdzīgu sitienam pret Diallo).