Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

Stenlija kausa finālsērija sāksies 30. maijā

Stenlija kausa finālsērija sāksies 30. maijā
Džonatans Kviks
Foto: AFP/S

Nacionālā Hokeja līga paziņojusi, ka Stenlija kausa izcīņas finālsērija sāksies trešdien, 30. maijā. Vēlākais, kad var tikt noskaidroti jaunie čempioni, būs divas nedēļas vēlāk – 13. jūnijā.

Austrumu konferences finālā starp "Devils" un "Rangers" rezultāts neizšķirts 2-2, bet rietumos "Kings" ir vienas uzvaras attālumā no sava pirmā fināla kopš 1993. gada, sērijā pret "Coyotes" esot priekšā ar 3-1.

Neatkarīgi no tā, ar kuru komandu uzvarām noslēgsies abas sērijas, skaidrs, ka fināla pirmās divas spēles notiks Austrumu konferences čempiones laukumā 30. maijā un 2. jūnijā. Sērijas trešā un ceturtā spēle 4. un 6. jūnijā notiks Losandželosā/Fīniksā.

Ja nepieciešams, piektā un septītā spēle būs Austrumu konferences čempionu arēnā (9. un 13. jūnijs), bet sestais mačs rietumu labākās komandas hallē 11. datumā. Visas spēles pēc Latvijas laika 3:00 nākamajā dienā.

"Rangers" regulārajā sezonā savāca 109 punktus, "Devils" kontā bija 102, "Coyotes" sakrāja 97, bet "Kings" kontā tikai 95, kas deva astoto vietu konferencē. Neskatoties uz to, Losandželosas komanda ar teicamu vārtsarga Džonanata Kvika spēli jau nokļuvusi soļa attālumā no lielā fināla.

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-05-23 00:09, pirms 12 gadiem
Par skaistu hokeju un Devils-Kings finālu, par skaistu Devils uzvaru un kausa iegūšanu...............
, 2012-05-23 01:00, pirms 12 gadiem
Henrik_ Zetterberg rakstīja: Par skaistu hokeju un Devils-Kings finālu, par skaistu Devils uzvaru un kausa iegūšanu...............
Viedi vārdi!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-05-26 02:48, pirms 12 gadiem
"Rangers" hokejisti. Foto: AP/Scanpix

Kraideram hat-trick, četri vārti 3. periodā ieved ''Rangers'' konferences finālā

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) par pirmo Austrumu konferences finālisti Stenlija kausa izcīņā kļuvusi Ņujorkas ''Rangers'', kas trešajā periodā guva četrus vārtus un apspēlēja Karolīnas ''Hurricanes'' ar 5:3, triumfējot arī sērijā ar 4-2.
Artūrs Šilovs. Foto: AP/Scanpix
38

Šilovam 21 atvairījums, Millers pēdējā minūtē izrauj ''Canucks'' uzvaru

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas otrajā kārtā trešo uzvaru svinēja Artūra Šilova un Teodora Bļugera pārstāvētā Vankūveras ''Canucks'', kas ar 3:2 pārspēja Edmontonas ''Oilers'', sērijā izvirzoties priekšā ar 3-2.
Kolorādo "Avalanche" hokejistu prieks un Tailers Segīns (Nr. 91). Foto: Jerome Miron/USA Today Sports/Scanpix

Kolorādo uzbrukumam otrā elpa un izvairīšanās no izstāšanās

Stenlija kausa izcīņas Rietumu konferences pusfināla sērijā pēc divām tukšajām spēlēm atvēries Kolorādo "Avalanche" uzbrukums, 2022. gada turnīra uzvarētājai šorīt Dalasā izrādoties pārākai (5:3) pār "Stars".