Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Dynamo" fani sabojājuši Čeļabinskas labāko aeroekspresi

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

"Dynamo" fani sabojājuši Čeļabinskas labāko aeroekspresi
Čeļabinskas labākais aeroekspresis
Foto: Chelyabinsk31TV

Pēc uzvarās pār "Traktor" (KHL finālsērijā 4-2) "Dynamo" fani sabojāja Čeļabinskas labāko aeroekspresi. Ceļā uz lidostu viņi atstāja atkritumu kalnus un apzīmēja stiklus un sēdekļus balti zilās krāsās. Pieklājīgākais uzraksts bija: "Tu neesi Čempions". Transporta uzņēmums gatavo pretenziju Maskavas klubam.

Maskavas "Dynamo" bija lūdzis sarūpēt šo mūsdienīgo transporta līdzekli fanu ērtībām. Fani ielidoja Čeļabinskā vēlu un nebūtu paspējuši uz KHL finālsērijas sesto spēli "Traktor" arēnā. "Chelyabavtotrans" piešķīra labāko aerobusu, bet apgabala ceļu policija nodrošināja divu mašīnu eskortu ar sirēnām un bākugunīm. Tādā pašā veidā 150 maskaviešu fani pēc spēles atgriezās lidostā. Viņu pateicība bija autobusa sabojāšana.

"Fani uzvedās briesmīgi. Lēkāja tā, ka baidījos, ka neielūzt grīda. Pēc tam salonā mētājās pudeles un papīri, viss bija pieliets ar alu. Uz logiem bija sakrāsoti uzraksti "Dinamo - čempions", visur bija salīmētas uzlīmes," stāsta aeroekspreša šoferis Viktors Sergejevs.

Pēc tam šoferiem visu dienu nācās strādāt, lai savestu autobusu kārtībā. Vispirms bija jānotīra necenzētie uzraksti, jo transporta līdzeklim jāved pasažieri. Salonā bija sazīmēti "D" simboli un krāsojumi "Čempions". Atpakaļskata spoguli rotāja uzraksts "Tu neesi Čempions".

Uz sēdekļiem, turekļiem, stikliem bija salīmētas uzlīmes ar galvaskausiem, mērķa simboliem un vārdiem "viena dzīve - viena komanda". Uz vienas uzlīmes rakstīts "Crazy Garbages" - tā sevi sauc huligāni, kas fano par "Dynamo" futbola klubu.

"Čeļabinskas pilsētas transporta uzņēmums gatavo pretenziju hokeja klubam "Dynamo". Nodarīto zaudējumu summa pagaidām vēl nav aprēķināta. Čeļabinska nāca pretī faniem, lai viņi paspētu uz spēli, bet fani izturējās nesmuki," norāda "Chelyabavtotrans" preses sekretāre Valentīna Bogomazova.

Izmantotie resursi:
1obl.ru