Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Merzļikins šonakt būs Kolumbusas rezervē, Balcers atgriezīsies "Sharks" sastāvā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Merzļikins šonakt būs Kolumbusas rezervē, Balcers atgriezīsies "Sharks" sastāvā
Elvis Merzļikins un Jonass Korpisalo. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Šonakt Nacionālajā hokeja līgā (NHL) mačus aizvadīs latviešu spēlētāju pārstāvētās komandas, vārtsarga Elvja Merzļikina Kolumbusas "Blue Jackets" lūkojot turpināt divu uzvaru sēriju pret Karolīnas "Hurricanes", savukārt savainoto Rūdolfa Balcera un Zemgus Girgensona vienībām Sanhosē "Sharks" un Bufalo "Sabres" cenšoties pārtraukt ieilgušās zaudējumu virknes.

Pēdējās piecas "Blue Jackets" spēles noslēdzās pagarinājumā vai pēcspēles metienos. Iepriekšējos divos mačos Kolumbusa izbraukumā ar rezultātu 3:2 pagarinājumā un pēcspēles metienos apspēlēja nākamo sāncensi "Hurricanes", ar ko paredzētas nākamās divas spēles. Iepriekšējā mačā Merzļikins tika galā ar 35 no 37 sāncenšu metieniem, kā arī ar trīs no četriem bullīšiem.

"Blue Jackets" galvenais treneris Džons Tortorella izvēlējies konsekventi turpināt vārtsargu rokādi ik pēc vienas spēles, šonakt iespēju dodot Korpisalo, kurš šosezon atvairījis 90,03% metienu un pēdējos mačos izcēlies ar vairākiem efektīgiem seiviem. Merzļikins kopš traumas sadziedēšanas palīdzējis Kolumbusai izcīnīt divus panākumus un piedzīvojis vienu zaudējumu. Kopumā šosezon latviešu vārtsargam 12 spēlēs izdevies atvairīt 91,17% metienu.

Uzbrucējs Rūdolfs Balcers šovakar atgriezīsies laukumā Sanhosē "Sharks" sastāvā cīņā pret Losandželosas "Kings". Četrus zaudējumus pēc kārtas piedzīvojušo haizivju rindās liepājnieks laukumā devies tikai vienā no pēdējām sešām spēlēm. Nākamajās divās dienās paredzētās divas spēles pret "Kings" būs ļoti svarīgas no turnīra tabulas viedokļa - "Sharks" no Rietumu divīzijas ceturtajā vietā esošās Sentluisas "Blues" atpaliek jau par 11 punktiem, taču haizivīm ir divi mači rezervē.

Krietni bēdīgāka situācija ir 13 zaudējumus pēc kārtas piedzīvojušajai savainotā uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētajai Bufalo "Sabres", kas ar 29 mačos nopelnītiem 16 punktiem ieņem pārliecinoši pēdējo vietu visā līgā. Šonakt "Sabres" bez sava uzbrukuma līdera Džeka Aikela sastāvā izbraukumā spēkosies pret Ņujorkas "Rangers".

NHL regulārā sezona, 23. marts

LaiksSpēleLaiksSpēle
1:00Blue Jackets - Hurricanes1:00Canadiens - Oilers
1:00Rangers - Sabres1:00Senators - Flames
1:00Flyers - Islanders1:30Wild - Ducks
4:00Coyotes - Avalanche4:00Canucks - Jets
4:00Golden Knights - Blues4:30Sharks - Kings

Tikmēr Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) sešas uzvaras pēc kārtas izcīnījusī Milvoki "Bucks" bez savainotā Rodiona Kuruca savā laukumā uzņems Indiānas "Pacers". "Bucks" ar bilanci 27-14 Austrumu konferencē ierindojas trešajā pozīcijā.

NBA regulārā sezona, 23. marts

LaiksSpēleLaiksSpēle
1:30Cavaliers - Kings2:00Timberwolves - Thunder
2:30Spurs - Hornets3:00Grizzlies - Celtics
3:00Bulls - Jazz3:00Rockets - Raptors
3:00Bucks - Pelicans4:00Clippers - Hawks

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/
https://www.nba.com/

     [+] [-]

, 2021-03-22 19:46, pirms 3 gadiem
Mūsu slavenie basketbolisti Merzļikins un Balcers . Sportacentrs autoriem jau laikam pilnīgi vienalga kādā sadaļā likt rakstus. Brīnums ka pie mākslas vingrošanas šis nav ielikts. Viņi laikam aizmirsuši ka lietotājs var filtrēt rakstus pēc sporta veida, un var nezināt ka mums tāda jauno basketbolistu paaudze

     [+] [-]

, 2021-03-22 20:01, pirms 3 gadiem
Ļoti dīvaini tomēr, ka pēc lieliskas Korpisalo spēles viņu liek uz soliņa, un tagad pēc lieliskas Elvja spēles atkal rokāde

     [+] [-]

, 2021-03-22 20:20, pirms 3 gadiem
Balceram triple double, Merzļikinam no soliņa 6 trīspunktnieki!!!

     [+] [-]

, 2021-03-22 20:44, pirms 3 gadiem
l_b_c rakstīja: Ļoti dīvaini tomēr, ka pēc lieliskas Korpisalo spēles viņu liek uz soliņa, un tagad pēc lieliskas Elvja spēles atkal rokāde
Kas dīvains? Komandas ar divu augsta līmeņa voročikiem sezonas spēles dala uz pusēm..jau gadsimtu tā notiekas

     [+] [-]

, 2021-03-22 21:13, pirms 3 gadiem
l_b_c rakstīja: Ļoti dīvaini tomēr, ka pēc lieliskas Korpisalo spēles viņu liek uz soliņa, un tagad pēc lieliskas Elvja spēles atkal rokāde
Jau tā tas ir normāli, bet šogad - vēl vairāk. Stāsts nav par to, ka labi spēlējošais spēlē vairāk, bet par to, ka katram ir jāizdara maksimums savos startos. Vārtsargiem sistēma saprotama, tā viņi arī gatavojas.

Turklāt, marta beigas viņiem solās būt diezgan trakas - 4 spēles (3 pēc kārtas) sešās dienās un arī pēc tam lielu atpūtas brīžu nebūs. Uz tādiem sezonas momentiem vārtsargi jātur svaigi.

  -1 [+] [-]

, 2021-03-22 21:27, pirms 3 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Jau tā tas ir normāli, bet šogad - vēl vairāk. Stāsts nav par to, ka labi spēlējošais spēlē vairāk, bet par to, ka katram ir jāizdara maksimums savos startos. Vārtsargiem sistēma saprotama, tā viņi arī gatavojas.

Turklāt, marta beigas viņiem solās būt diezgan trakas - 4 spēles (3 pēc kārtas) sešās dienās un arī pēc tam lielu atpūtas brīžu nebūs. Uz tādiem sezonas momentiem vārtsargi jātur svaigi.
Juri! Pasaki kādam, lai sataisa komentārus,lai var kārtot tos no vecākiem uz jaunākajiem...Paldies par uzmanību!

  -1 [+] [-]

, 2021-03-22 21:35, pirms 3 gadiem
Jawell rakstīja: Juri! Pasaki kādam, lai sataisa komentārus,lai var kārtot tos no vecākiem uz jaunākajiem...Paldies par uzmanību!
Tāda iespēja ir un jau sen - atrodas zem sadaļas komentāru skaita, pie "atjaunot komentārus".

     [+] [-]

, 2021-03-22 22:20, pirms 3 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Tāda iespēja ir un jau sen - atrodas zem sadaļas komentāru skaita, pie "atjaunot komentārus".
Es zinu..bet viņa nedarbojas,tādēļ es to rakstu.

     [+] [-]

, 2021-03-23 07:36, pirms 3 gadiem
Nevar redzēt komentārus!