Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Hārtlijs pēc Holivudas piesaukšanas izpelnās nosūtījumu uz "Mosfilm"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Hārtlijs pēc Holivudas piesaukšanas izpelnās nosūtījumu uz "Mosfilm"
Bobs Hārtlijs. Foto: KHL / hawk.ru

Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) apgriezienus uzņem Gagarina kausa izcīņa. Pēc iepriekšējā mača Latvijas izlases un Omskas "Avangard" galvenais treneris Bobs Hārtlijs pažēlojās par tēlošanu Magņitogorskas "Metallurg" rindās un piesauca Holivudu. Šodien pretinieku vienības sporta direktors sniedza atbildi un Hārtlijam ieteica vērsties kinostudijā "Mosfilm".

Atgādinām, ka 20. martā Omskas "Avangard" triumfēja papildlaikā, un KHL austrumu pusfināla sērijā iestājās līdzsvars (1-1). Nākamā spēle jau šodien.

Sērijas otrajā spēles 34. minūtē Omskas "Avangard" baltkrievu aizsargs Kirils Gotovecs tiks sodīts ar noraidījumu uz 5+20 minūtēm par Magņitogorskas "Metallurg" krievu uzbrucēja Andreja Čibisova klupināšanu. Kā vērtējat epizodi ar Gotoveca noraidījumu? "Domāju, ka Čibisovam ir jāsaņem balva Holivudā," savu nostāju pauda Bobs Hārtlijs.

Norādot uz Hārlija izteikuma nepamatotību, "Metallurg" sporta direktors Sergejs Gomoļako šodien informē, ka attiecīgajā epizodē bija noteikumu pārkāpums, nevis tēlošana. "Kas attiecas uz Holivudu, tas nav par mūsu komandu. Jau pirmajā sērijā redzējām, ka mums neviens nekrīt un neizliekas. Mums komandā ir tikai īsti vīri. Simulēšana - tas nav par mūsu komandu, 100%. Ja par Hārtliju, tad droši vien viņam pašam vajag vērsties "Mosfilm", jo [viņa komandā] ir spēlētāji, kuri vienkārši krīt bez jebkādas pieskaršanās."

Kā zināms, ASV un pasaules filmu ražošanas centrs atrodas Holivudā, savukārt Krievijā vadošā kino studija ir "Mosfilm".

Izmantotie resursi:
championat.com
HC Metallurg / sports.ru

  -2 [+] [-]

, 2021-03-22 19:27, pirms 3 gadiem
šī, ir oficiāli riebīgākā bilde, ko var piemeklēt rakstā par Hartliju

  +4 [+] [-]

, 2021-03-23 21:10, pirms 3 gadiem
Super bilde!