Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Video: Latvijas hokeja čempionāta spēlētāju ikdiena - treniņš, darbs, spēle

Pilnā sparā risinās Latvijas hokeja čempionāta izslēgšanas spēles. "Sporta studija" lūkoja noskaidrot, kāda ir spēlētāju ikdiena izslēgšanas spēļu laikā, kā arī regulārā turnīra gaitā. Treniņš, darbs spēle... Apmēram tā tas ir Latvijas čempionvienībā "Mogo". Video: LTV, "Sporta studija".

, 2016-03-22 19:11, pirms 8 gadiem
ļoti daudzos sporta veidos pat Lv čempioni ikdienā strādā algotu darbu kas nav nekādā mērā saistīts ar sportu
, 2016-03-22 19:12, pirms 8 gadiem
Zinu pat vienu eiropas čempionu kurš ikdienā iztiku pelna strādājot
Hanness Bjerninens. Foto: IIHF

Somijai trešajā trešdaļā svarīga uzvara, ceļazīmes liktenis izšķirsies pēdējā dienā

Pasaules hokeja čempionātā divu zaudējumu sēriju pārtraukusi Somija, kas Prāgā ar rezultātu 3:1 pārspēja Dāniju, atņemot tai pēdējās matemātiskās cerības uz ceturtdaļfinālu un pašai pakāpjoties uz ceturto vietu grupā.
Ņikitas Mihaiļisa vārtu guvuma mirklis. Foto: Matt Zambonin/IIHF
5

Kazahstāna uzvar ar pieredzi, noslēdzot Polijas viesošanos augstākajā līgā

Ceturtajās pasaules hokeja meistarsacīkstēs pēc kārtas no palikšanas pēdējā vietā grupā izvairījās Kazahstānas valstsvienība, atspēlējoties un ar 3:1 pieveicot Poliju, kurai elite jāpamet.
Norvēģijas valstsvienības "vecā gvarde". No kreisās: Matss Dzukarello, Andreass Martinsens un Patriks Tūresens. Foto: IIHF
1

Norvēģi pārliecinoši apliecina piederību augstākajai divīzijai, briti atkal kāpj zemāk

Pasaules hokeja meistarsacīkšu elites divīzijas sacensībās nākamgad 19. reizi pēc kārtas piedalīsies Norvēģijas valstsvienība, kura šodien ar 5:2 pārspēja Lielbritānijas komandu, kurai otro reizi pēdējo triju gadu laikā nāksies šo komandu sabiedrību pamest.