Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

"LFF - Latvijas lepnums" - "Metta"/LU fanu klubs vēlreiz izaicina ar drosmīgu plakātu

Rolands Eliņš

"LFF - Latvijas lepnums" -  "Metta"/LU fanu klubs vēlreiz izaicina ar drosmīgu plakātu
"Metta"/LU līdzjutēju vēstījums Virslīgas atklāšanas spēlē
Foto: FS Metta/LU Fani Twiiter profils

Latvijas futbola Virslīgas kluba "Metta"/LU līdzjutēji atkal atraduši veidu un vajadzību paust savu viedokli par Latvijas Futbola federāciju. Sezonas atklāšanas spēlē Liepājā tribīnēs bija manāms plakāts ar vēstījumu "LFF - Latvijas lepnums".

"Metta"/LU jau pagājušajā sezonā saņēma sodu no LFF Disciplinārlietu komisijas par to, ka tribīnēs bija izkārts plakāts ar tekstu "Go home LFF - you`re drunk", kas tulkojumā no angļu valodas nozīmē "Ej mājās, LFF, tu esi piedzērusies". LFF DK nolēma sodīt "Metta"/LU klubu par “par fanu grupas neētiska rakstura izkārtnes izmantošanu” ar 300 latu lielu naudas sodu.

Šī pieredze gan nelika "Metta" līdzjutējiem apstāties sava viedokļa paušanā, un jau sezonas pirmajā spēlē viņi Liepājas tribīnēs izvietoja plakātu ar uzrakstu "LFF- Latvijas lepnums", kurš, visticamāk, domāts sarkastiski. Lai vēstījums nepaliktu nepamanīts, "Metta"/LU fanu klubs to publicēja arī savā "Twitter" profilā. Tiesa, šī plakāta vēstījumu tā autori nav vēlējušies konkrēti paskaidrot, jo pie "tvīta" norādīts vien "Šis tvīts diemžēl paliks bez komentāriem".

Jāatgādina, ka "Metta"/LU ģenerālsekretārs Ģirts Mihelsons aizvakar par "apkaunojošu" nosauca Latvijas Futbola federācijas Apelācijas komisijas lēmumu ļaut Virslīgā piedalīties "Skonto" un Daugavpils "Daugavai", kuras, kā vēlāk portālam Sportacentrs.com apstiprināja arī šīs komisijas priekšsēdētājs Kārlis Villerušs, nepieciešamās prasības pilnībā izpildījušas nebija.

Pagājušajā sezonā par klubam piespriesto sodu sašutis bija fanu grupas vadītājs Raivis Bēts, kurš atklātā vēstulē uzskaitīja argumentus, kādēļ šāda soda piešķiršana ir pretrunā ar LFF Ētikas kodeksa reglamentu. Viens no viņa argumentiem bija, ka abreviatūra LFF var nozīmēt daudz ko citu, nevis tieši Latvijas Futbola federāciju.

  -2 [+] [-]

, 2014-03-22 14:16, pirms 10 gadiem
Jautājums - cik fanu ir Latvijas futbola komandām kopā?

  +8 [+] [-]

, 2014-03-22 15:36, pirms 10 gadiem
skat, ka atkal nenākas maksāt sodu- "neesam nekāds lepnums, bet pazors, tāpēc plakāts nevietā, maksājat sodu!"

  -4 [+] [-]

, 2014-03-22 16:22, pirms 10 gadiem
RaitisJ rakstīja: Jautājums - cik fanu ir Latvijas futbola komandām kopā?
Kāds simtiņš entuziastu jau sanāk.

  +1 [+] [-]

, 2014-03-22 19:20, pirms 10 gadiem
RaitisJ rakstīja: Jautājums - cik fanu ir Latvijas futbola komandām kopā?
guņa spiež uz smadzenēm!Čalim riktīgi neiet,sanāk līgu izveidot par TOTO līgu un kaut kā sevi pabarot un ar parādiem tikt galā!
Tur ir visas problēmas!LV fūzi ciena,gan pilsētās gan laukos,laikam kādu mēslu dakšu jāņem no staļļa un jāiet cīnīties!

  +2 [+] [-]

, 2014-03-22 19:25, pirms 10 gadiem
Pattiesi cienu šādus fanus!
LM arī savulaik labus plakātus skontikā lika lietā!

  +1 [+] [-]

, 2014-03-22 22:04, pirms 10 gadiem
Forši izlikt plakātu pēc spēles un nofočēties. Respect.

  +1 [+] [-]

, 2014-03-23 08:01, pirms 10 gadiem
sarkangalvitis rakstīja: Forši izlikt plakātu pēc spēles un nofočēties. Respect.
Plakats staveja izlikts visu speli no brizha kad ieradas Mettas fani.

     [+] [-]

, 2014-03-23 09:19, pirms 10 gadiem
ironhead rakstīja: Plakats staveja izlikts visu speli no brizha kad ieradas Mettas fani.
Cikos tad Mettas fani ieradās? Kad es biju, tad viņi atnāca un secināja,ka nav kur sēdēt un aizgāja stāvēt lejā blakus tribinēm. Ja uzlika pirms spēles,tad atvainojos.

  +1 [+] [-]

, 2014-03-23 09:55, pirms 10 gadiem
sarkangalvitis rakstīja: Cikos tad Mettas fani ieradās? Kad es biju, tad viņi atnāca un secināja,ka nav kur sēdēt un aizgāja stāvēt lejā blakus tribinēm. Ja uzlika pirms spēles,tad atvainojos.
Tad ari kad redzeji ieradas,vispirms baneris bija uzlikts uz setas,bet uz otro puslaiku jau uzseja pie tribinem...staveja zalite jo Liepaja nebija nodroshinajusi tribines vietu pretinieku lidzjutejiem,kas tiek darits visas ligas un visur.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-03-23 23:08, pirms 10 gadiem
ironhead rakstīja: Tad ari kad redzeji ieradas,vispirms baneris bija uzlikts uz setas,bet uz otro puslaiku jau uzseja pie tribinem...staveja zalite jo Liepaja nebija nodroshinajusi tribines vietu pretinieku lidzjutejiem,kas tiek darits visas ligas un visur.
Nu uz otro puslaiku nepaliku. Tad nu viss skaidrs. Un par to vietu tribīnēs ar nobrīnījāmies,ka nav. Akmens FK Liepaja dārziņā.

  -1 [+] [-]

, 2014-03-24 14:54, pirms 10 gadiem
Pats lielākais joks ir apstāklī, ka abi studentu vadoši kuratori (Riherts-LV Nac.izlases palīgs un Mihelsons darbojas komitejā/s) darbojas LFF un paši šo biedrību lej ar samazgām!

  +1 [+] [-]

, 2014-03-24 16:25, pirms 10 gadiem
vantinieks rakstīja: Pats lielākais joks ir apstāklī, ka abi studentu vadoši kuratori (Riherts-LV Nac.izlases palīgs un Mihelsons darbojas komitejā/s) darbojas LFF un paši šo biedrību lej ar samazgām!
Viens pret parejiem neko nevar izdarit,turklat prieks ka vinji censhas un nepadodas.