Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Lapenkovs: "Dārziņam ir nākotne Kazaņā"

Jānis Pārums

Lapenkovs: "Dārziņam ir nākotne Kazaņā"
Lauris Dārziņš
Foto: ak-bars.ru

Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) kluba Jekaterinburgas "Avtomobilist" uzbrucējs Jevgeņijs Lapenkovs uzskata, ka Kazaņas "Ak Bars" uzbrucējam Laurim Dārziņam ir labas perspektīvas Kazaņas klubā.

"Domāju, ka viņam ir nākotne Kazaņā. Dārziņš vēl pagājušajā gadā guva smagu savainojumu. Tāpat, kā es, starp citu. Lieliski viņu saprotu – daudz var zaudēt pēc kaut kā tāda. Esmu daudz ar viņu trenējies, vērojis viņu. Varu pateikt, ka viņš ir tehniski labs, var tikt galā jebkurā epizodē," sacīja Lapenkovs.

"Cita lieta, cik ātri Dārziņš iegūs labāko sportisko formu," uzsvēra Lapenkovs, kurš 2011./2012.gada sezonā pārstāvēja arī Kazaņas komandu. "Iespējams, ka šī sezona viņam ļaus ar sevi tikt kārtībā."

Jāatgādina, ka pirmajā Gagarina kausa izcīņas 1.kārtas spēlē pret Ņižņekamskas "Neftekhimik" izcēlās ar diviem vārtu guvumiem, savukārt viņa pārstāvētā komanda izcīnīja pārliecinošu uzvaru ar 5:1.

Izmantotie resursi:
Официальный сайт хоккейного клуба "Ак Барс"...