Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Unibet.com: "Dinamo" bez Ozoliņa un Hosas gatava uzvarai pār "Vitjaz"

Unibet.com
Unibet.com

Unibet.com: "Dinamo" bez Ozoliņa un Hosas gatava uzvarai pār "Vitjaz"
Marsels Hosa
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Savu pēdējo Kontinentālās hokeja līgas izbraukumu pirms olimpisko spēļu pārtraukuma uzsāks Rīgas „Dinamo”, kura 17:00 pēc Latvijas laika paredzēts mačs ar Podoļskas „Vitjaz”. Komandai gan palīdzēt nevarēs divi ierastie līderi – Marsels Hosa un Sandis Ozoliņš.

Par Ozoliņa nedošanos izbraukumā tika paziņots jau pēc iepriekšējā spēles beigām, savukārt tajā pašā spēlē Hosa guva savainojumu, kura nopietnība tika apstiprināta nākamajā dienā. Ozoliņš ir mūsu komandas otrs rezultatīvākais aizsargs (46 spēlēs 4+17), bet Hosa ar tādu pašu godu var lepoties uzbrucēju vidū (20+18).

Skaidrs, ka Artim Ābolam būs nedaudz jāpielāgo virknējumi šajā četru izbraukuma spēļu sērijā, taču labā ziņa ir tā, ka sākumā būs jācīnās ar Podoļskas „Vitjaz”, kura zaudējusi jau deviņās spēlēs pēc kārtas. Janvāra sākumā gan „Vitjaz” trīs reizes tika līdz bullīšiem, turklāt arī pret Austrumu trešo spēcīgāko vienību „Barys”, tāpēc par pašsaprotamu „Dinamo” uzvaru uzskatīt nevajadzētu.

Taču par ticamu gan, un bukmeikeri Rīgas panākumu novērtējuši ar koeficentu 1,92, kamēr „Vitjaz” saņēmuši vien 3,35. Ņemot vērā, ka šodienas mājinieki pēdējās piecās spēlēs guvuši vien sešus vārtus, bet pamanījušies ielaist septiņus pret vienu pašu „Severstaļ”, tad „Dinamo” uzvaras koeficents ir izmantojama vērtība.

Savā iepriekšējā spēlē Rīgas hokeja komanda ar 4:1 pieveica „Amur”, taču uzvara nemaz nenāca tik viegli, jo, neskatoties uz plašo teritoriālo pārsvaru, vēl pēdējās minūtes sākumā uz rezultāta tablo bija slidenais 2:1. Gūtie trīs punkti gan palīdzēja nedaudz uzlabot pozīcijas kopvērtējumā, taču tik un tā cīņa par ceturto līdz septīto vietu solās būt nopietna, jo komandas šķir vien četri punkti, bet maksa par septīto vietu būs tikšanās ar SKA vai Maskavas „Dynamo” pirmajā play-off kārtā.

Lai arī Hosas iztrūkums noteikti būs manāms, pēdējās „Dinamo” spēlēs rezultatīvi spēlējuši citi leģionāri, proti, Marsels Haščāks un Pols Šehura, tāpat slinkojis nav arī Miks Indrašis. Koeficents uz to, ka „Dinamo” gūs vairāk nekā divus vārtus, ir 1,83.

„Vitjaz” problēmas uzbrukumā nevienam nav jāreklamē, un komanda guvusi vien 1,9 vārtus vidēji spēlē. Iespēja, ka „Dinamo” uzvarēs neielaižot nevienus vārtus, novērtēta ar koeficentu 8,00, savukārt „Vitjaz Under 1,5” saņēmis pietiekami augsto 2,45. „Dinamo” aizsardzība pēc Ziemassvētkiem gan nav bijusi visspožākā, taču, ja „Vitjaz” spēlēs pret „Lokomotiv”, „Atlant” un „Avtomobolist” spēja kopā gūt tikai divus vārtus, tad arī Rīgas komandas izredzes šajā ziņā neliekas tik blāvas.

  +1 [+] [-]

, 2014-01-22 12:48, pirms 10 gadiem
ceru ka bez jokiem speles!!!!