Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

"Liepājas Metalurgs 2" uzvar HS "Rīga/Prizma"

"Liepājas Metalurgs 2" uzvar HS "Rīga/Prizma"
Nauris Grīnvalds
Foto: Liepājas metalurgs

Vienīgajā Latvijas hokeja čempionāta spēlē "Volvo" ledus hallē HS "Rīga/Prizma" ar rezultātu 2:3 piekāpās viesiem no Liepājas "Liepājas Metalurgs 2". Uzvarētāju labā divas rezultatīvas piespēles veica Juris Ziemiņš.

Spēles rezultāts tika atklāts tikai otrajā periodā, kad piecas ar pusi minūtes pēc trešdaļas sākuma vārtus guva Linards Mazurs-Mago. Piecas minūtes vēlāk Vladislavs Dobreņkijs realizēja skaitlisko vairākumu, dubultojot viesu pārsvaru, bet četras ar pusi minūtes līdz pārtraukumam Ivans Dmitrijevs rezultāta starpību samazināja.

Trešais periods iesākās ar rezultāta izlīdzinājumu – precīzs metiens padevās Aleksandram Šehvatovam. Liepājnieki pēc nepilnām piecām minūtēm vadību tomēr atguva un spēja nosargāt uzvaru, triumfējot ar 3:2. Juris Ziemiņš uzvarētāju labā atdeva divas rezultatīvas piespēles.

Liepājas komandai pēc 21 spēlēm ir 36 punkti un ceturtā vieta čempionātā, bet "Rīga/Prizma" ar 13 punktiem 18 spēlēs ieņem sesto vietu. Nākamo maču liepājnieki aizvadīs 26.janvārī, kad mājās uzņems vienus no turnīra līderiem "SMScredit.lv", bet "Rīga/Prizma" komandai nākamā spēle atkal būs ar Liepāju, šoreiz viesos 6.februārī.

Latvijas hokeja čempionāts, 22.janvāris

HS "Rīga/Prizma" – "Liepājas Metalurgs 2" 2:3 (0:0, 1:2, 1:1)

Vārti: 25:39 Mazurs-Mago (Ziemiņš, Ķepals) 0:1, 30:55 Dobreņkijs (Freimanis, Kaļinovskis, vair.) 0:2, 35:27 Dmitrijevs (Virkstenis) 1:2, 41:33 Šehvatovs (Baškatovs, Vasiļevs) 2:2. 46:09 Rimjāns (Ziemiņš, vair.) 2:3.
Soda minūtes: 10:16.
Vārtsargi: Bikars (58:40 – tukši vārti) – Grīnvalds.

Izmantotais avots:
Latvijas Hokeja federācija

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-01-22 21:01, pirms 11 gadiem
Volx rakstīja: Ar zābaku esi sists? Ta ir, ka raksta pēc protokola un nemaz neidziļinās. Dmitrijevs jau labu laiku spēlē Prizmā un visai švaki.

Tiešām nepiefiksēju. Pamanīju viņa vārdu un uzvārdu, un uzreiz šķita,ka šis LM paspārnē atkal.