Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

papildināts Masaļskim 31 no 33, un "Yugra" pirmoreiz ielaužas play-off zonā

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Masaļskim 31 no 33, un "Yugra" pirmoreiz ielaužas play-off zonā
Edgars Masaļskis
Foto: ugra-hc.ru

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) mačā šodien Edgara Masaļska "Yugra" savās mājās pieveica Mārtiņa Cipuļa un Aleksandra Ņiživija pārstāvēto "Lev" (4:2).

Pirms mača situāciju raksturoja tas, ka abas komandas ir pie play-off zonas robežas. Austrumos "Yugra" atradās vienu punktu zem, bet Rietumos "Lev" - vienu punktu virs minētās robežas. Šo komandu spēles pirmajos divos periodos neliels teritoriālais pārsvars bija mājiniekiem, tomēr savus momentus nedaudz veiksmīgāk realizēja viesi no Prāgas, gūstot divus vārtus, tikmēr mājinieki savus pirmos vārtus guva tikai 37. minūtē (1:2). Trešā trešdaļa iesākās līdzvērtīgā cīņā, bet perioda vidū hantimansijskieši realizēja skaitlisko vairākumu un izlīdzināja rezultātu. Pamatlaika atlikušajās minūtēs komandas nopelnīja trīs noraidījumus, un, spēlējot četri pret četri, 58. minūtē mājinieki pirmoreiz izvirzījās vadībā. Mača izskaņā "Yugra" guva vēl vienus vārtus, raidot ripu viesu tukšajos vārtos (4:2).

Edgars Masaļskis atvairīja 31 no 33 metieniem. Pēc šīs uzvaras "Yugra" ar 46 spēlēs izcīnītiem 65 punktiem šajā sezonā pirmoreiz nokļuva KHL Austrumu konferences labāko astoņniekā. Aleksandrs Ņiživijs šajā izbraukuma tūrē nav kopā ar komandu, savukārt Mārtiņš Cipulis spēlēja tika 10 minūtes un 8 sekundes, kas bija trešais mazākais rādītājs savā komandā. Mūsu uzbrucējs pa vārtiem meta divas reizes. "Lev" ar 45 spēlēs izcīnītiem 60 punktiem saglabāja astoto vietu KHL Rietumu konferencē.

Citā spēlē Mitišču "Atlant" mājās ar 5:2 pieveica Maskavas "Spartak". Mājinieki pirmo trešdaļu noslēdza ar 3:0, bet pēc 40 spēlētām minūtēm rezultāts bija jau 5:1. Sandis Ozoliņš uz ledus pavadīja 15 minūtes un 58 sekundes un pa vārtiem nemeta. Tikmēr Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētais Maskavas "Dynamo" savā laukumā atzina Sanktpēterburgas SKA pārākumu (1:2).

Izmantotie resursi:
khl.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +11 [+] [-]

, 2013-01-22 17:33, pirms 11 gadiem
vienā no epizodēm trešajā periodā likās ka Masaļskis guva traumu, pirmā doma.....kas būs izlasei vārtos uz olimpisko kvalifikāciju
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2013-01-22 17:38, pirms 11 gadiem
murziks rakstīja: vienā no epizodēm trešajā periodā likās ka Masaļskis guva traumu, pirmā doma.....kas būs izlasei vārtos uz olimpisko kvalifikāciju
Muštukovs

  -2 [+] [-]

, 2013-01-22 17:42, pirms 11 gadiem
Ja Atlants šodien paņem Sprataku, tad paliek tikai 5p līdz PO zonai!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-01-22 18:29, pirms 11 gadiem
fetrda rakstīja: Muštukovs
driizaak jau Muštukovs , jo Jučers raada ljoooti blaavu speeli maigi sakot un vispaar Mārim labaak buutu mekleet kaadu citu klubu un tad sisties uz augshu kaa to dara Ervīns , kursh pa leenaam celjaas uz augshu pa liigaam un iespeejams naakasezon jau buus kaadaa Elitseerijas komandaa
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-01-22 18:45, pirms 11 gadiem
Saulietim 2 goli VHL pret Tjumeņu 4:5 pēcspēles metienos Junostj zaudēja.Izskatās ka Lukašenko bīdītais Junostj uz KHL netur pat VHL klasi,esot tur 20 tajās vietās.

     [+] [-]

, 2013-01-22 20:42, pirms 11 gadiem
Mežonīgie_Rietumi rakstīja: LEVs galiigi nepaarliecinoshi speelee, Edgars liimenii, otrajam nr. izlasee jaabuut MUSHTAKOVAM!
Muštukovam, Tu gribēji teikt