Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Grizzlies" aizmaina trīs spēlētājus uz Klīvlendu

"Grizzlies" aizmaina trīs spēlētājus uz Klīvlendu
Morīss Speits
Foto: AP/Scanpix

Divas Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) komandas šodien veica maiņas darījumu. Memfisas "Grizzlies" aizmainīja trīs spēlētājus uz Klīvlendas "Cavaliers", bet pretī saņēma tikai vienu, tādējādi klubs neatradīsies virs luksusa nodokļa. Paredzams, ka Memfisai pievienosies vēl trīs spēlētāji.

Turpmāk "Cavaliers" krāsas pārstāvēs Morīss Speits, Veins Elingtons un Džošs Selbijs, savukārt Jons Leiers būs "Grizzlies" īpašums. Tāpat Klīvlenda no Memfisas iegūs nākotnes drafta izvēli.

Iepriekš izskanēja baumas, ka "Grizzlies" varētu aizmainīt Rudiju Geju vai Zeku Rendolfu, jo klubs atradās virs luksusa nodokļa, taču tagad var apgalvot, ka abi basketbolisti paliks Memfisā.

Speits šosezon vidēji mačā gūst 6,5 punktus un izcīna 4,7 atlēkušās bumbas. Viņš ir bijis viens no galvenajiem "Grizzlies" spēlētājiem, kurš spēlē iesaistās no rezervistu soliņa, bet divu sezonu laikā (šosezon un nākamsezon) kopā nopelnīs 8,7 miljonus ASV dolāru. Interesanti, ka Gejs, Rendolfs un Marks Gasols nākamajā sezonā kopā nopelnīs vien 50 miljonus.

Elingtons vidēji katrā spēlē izcēlies ar 5,5 punktiem. Džošs Selbijs vidēji mačā gūst divus punktus, bet Jons Leiers - 2,4.

Tāpat tiek ziņots, ka "Grizzlies" pievienosies trīs spēlētāji - Delonte Vests, Bils Volkers un Saša Vujačics. Pagaidām darījumi nav oficiāli, taču nebūtu brīnums, ja Memfisai pievienotos šie spēlētāji, jo uz Klīvendu tika aizmainīti divi aizsargi, bet pretī tika saņemts centrs. Vests un Volkers pašlaik ir brīvie aģenti, bet Vujačics pārstāv Turcijas komandu "Anadolu Efes".

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader In Sports

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2013-01-22 18:17, pirms 11 gadiem
Tāpat tiek ziņots, ka "Grizzlies" pievienosies trīs spēlētāji - Delonte Vests, Bils Volkers un Saša Vujačics

intersanti buuspaveerot kaa shijaam vecajiem kadriem ies

 +11 [+] [-]

, 2013-01-22 18:22, pirms 11 gadiem
Rendolfs un Vests vienā ģērbtuvē ... Ja ne bračkas, tad kāds kādu sadurs gan!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2013-01-22 18:34, pirms 11 gadiem
Mežonīgie_Rietumi rakstīja: kas ir ar shiem ? neko gandriiz par vinjiem nezinu
Nu abi baigie gangsteri. Ja nebūs draugi, tad visādi var sanākt! Vests slimo ar slimību, kur viņš reizēm nespēj nokontrolēt savas emocijas, bet Zaks ar savu raksturu ir baigais nazis!

     [+] [-]

, 2013-01-22 19:12, pirms 11 gadiem
Mežonīgie_Rietumi rakstīja: Kad Lakers riikosies ?
Nu ir baumas, ka LAL grib iegūt Lovu 3 komandu darījumā (Nets, LAL, Wolves)
Lovs uz LAL
Dvaits uz Nets
Lopezs uz Wolves

  +8 [+] [-]

, 2013-01-22 19:22, pirms 11 gadiem
Lukstins88 rakstīja: Nu ir baumas, ka LAL grib iegūt Lovu 3 komandu darījumā (Nets, LAL, Wolves)
Lovs uz LAL
Dvaits uz Nets
Lopezs uz Wolves
Minesota nepiekritīs, Lopezs nedaudz neiziet toņa testu, bik pa tumsnēju!

  +2 [+] [-]

, 2013-01-22 20:11, pirms 11 gadiem
Lukstins88 rakstīja: Nu ir baumas, ka LAL grib iegūt Lovu 3 komandu darījumā (Nets, LAL, Wolves)
Lovs uz LAL
Dvaits uz Nets
Lopezs uz Wolves
Neticu, ka tāda maiņa notiks. Lavs ir labākais PF līgā un Minesota būtu reāli stulbi, ja atdotu viņu pret Lopezu.

     [+] [-]

, 2013-01-22 20:13, pirms 11 gadiem
"Tāpat tiek ziņots, ka "Grizzlies" pievienosies trīs spēlētāji - Delonte Vests, Bils Volkers un Saša Vujačics. Pagaidām darījumi nav oficiāli, taču nebūtu brīnums, ja Memfisai pievienotos šie spēlētāji, jo uz Klīvendu tika aizmainīti divi aizsargi, bet pretī tika saņemts centrs."

Kopš kura laika tie trīs nosauktie spēlē cavalieros? Būšu ko palaidis garām?

  +2 [+] [-]

, 2013-01-22 20:16, pirms 11 gadiem
Apsveicu cavalierus ar Selbija ieguusanu.Mozka tur vinam tiks dota iespeeja un speele aizies.Nba vasaras liigaa jau paugunoja un dabuuja daliija co MVP ar Lilardu!Ar to noraadot,ka rukija sezonaa ir aiz muguras un dodiet man grizlies laa4i ceriibu...,bet grizlijiem bija citi plaani..varbuut peec vina summer liigas snieguma grizlijiem bija tomeer kaut kaadas domas kaa pameiginaat vinu iespeeleet sastaavaa,bet aciimredzot komandas satriecosais sniegums tam bija skeerslis.Summer liigaa vins taa pat kaa Lilards abi speeleeja loti labi speelee bliezot pa 30 punktiem.Kaa speelee Lilards tagad Portlendaa domaaju zin visi..uz ko speejiigs Selbijs un kaadas ir vina potenciaala robezas nezin neviens

  +3 [+] [-]

, 2013-01-22 20:40, pirms 11 gadiem
One Man Show! rakstīja: Rendolfs un Vests vienā ģērbtuvē ... Ja ne bračkas, tad kāds kādu sadurs gan!
Ja vēl Arenas spēlētu Memfisā....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-01-23 02:59, pirms 11 gadiem
Daumants666 rakstīja: Apsveicu cavalierus ar Selbija ieguusanu.Mozka tur vinam tiks dota iespeeja un speele aizies.Nba vasaras liigaa jau paugunoja un dabuuja daliija co MVP ar Lilardu!Ar to noraadot,ka rukija sezonaa ir aiz muguras un dodiet man grizlies laa4i ceriibu...,bet grizlijiem bija citi plaani..varbuut peec vina summer liigas snieguma grizlijiem bija tomeer kaut kaadas domas kaa pameiginaat vinu iespeeleet sastaavaa,bet aciimredzot komandas satriecosais sniegums tam bija skeerslis.Summer liigaa vins taa pat kaa Lilards abi speeleeja loti labi speelee bliezot pa 30 punktiem.Kaa speelee Lilards tagad Portlendaa domaaju zin visi..uz ko speejiigs Selbijs un kaadas ir vina potenciaala robezas nezin neviens
domaju, ka Selbijam nav defence, tapec ari nedabon minutes. pie Hollinsa bez aizsardzibas pie minutem netikt