Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Floridā priecājas, ka kapteiņa Barkova savainojums nav ilgtermiņa

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Floridā priecājas, ka kapteiņa Barkova savainojums nav ilgtermiņa
Aleksandrs Barkovs. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Floridas "Panthers", ko šajā sezonā pārstāv Latvijas izlases aizsargs Uvis Balinskis, kapteinim Aleksandram Barkovam konstatētais savainojums nav ilgtermiņa, pauda galvenais treneris Pols Morīss.

Piektdien Aleksandrs Barkovs savainojuma dēļ nespēja pabeigt Floridas "Panthers" 2:1 uzvaru pret Anaheimas "Ducks". Trešā perioda ievadā viņš sadūrās ar ceļgaliem ar pretinieku aizsargu Džeksonu Lakombu, kuram sākotnēji tika piespriestas piecas minūtes, tomēr pēc video atkārtojuma tiesneši samazināja sodu līdz divām minūtēm par klupināšanu.

Lai gan Barkovs izlaida šonakt notikušo "Panthers" spēli pret Edmontonas "Oilers", kurā tika izcīnīta uzvara ar 5:3, Floridas galvenais treneris Pols Morīss pauda, ka ar savainojuma nopietnību paveicies. Morīss raksturojis Barkova statusu kā no dienas uz dienu, tādējādi pavēstot, ka centra uzbrucējam nenāksies izlaist ilgāku periodu.

Morīss sacīja, ka Barkovu katru dienu pārbaudīs komandas mediķi, izvērtējot ceļgala kustību amplitūdu un pietūkumu, un tieši mediķu rokās ir lēmums par "Panthers" kapteiņa atgriešanos uz ledus.

Barkovs šosezon piedalījies 16 spēlēs, izceļoties ar sešiem vārtiem un 17 punktiem. Papildus rezultativitātei soms ir viens no NHL labākajiem uzbrucējiem aizsardzībā.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nhl/story/_/id...