Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

MXGP čempions Prado šķir sadarbību ar "Red Bull GasGas" komandu

Juris Grīns
Juris Grīns

MXGP čempions Prado šķir sadarbību ar "Red Bull GasGas" komandu
Horhe Prado. Foto: mxgp.com

Pēdējo divu sezonu pasaules motokrosa čempions MXGP klasē Horhe Prado nākamgad vairs nepārstāvēs "Red Bull GasGas Factory Racing" komandu, oficiāli paziņots šodien.

Kopā ar "GasGas" rūpnīcas komandu Prado kļuva par MXGP čempionu 2023. gadā un šogad. Trīs sezonu laikā tās sastāvā viņš šajā klasē uzvarējis 14 posmos, 33 braucienos un 42 reizes finišējis pirmajā trijniekā.

2018. un 2019. gadā Prado kļuva par pasaules motokrosa čempionu MX2 klasē, pārstāvot šajā pašā struktūrā esošo "Red Bull KTM Factory Racing" komandu. 2018. gadā viņa komandas biedrs bija Pauls Jonass, kurš kopvērtējumā izcīnīja otro vietu.

Lai gan oficiālais paziņojums vēl nav, visai droši var apgalvot, ka nākamgad spāņu motosportists karjeru turpinās Amerikā, startējot tur notiekošajos superkrosa un motokrosa čempionātos. Prado jau esot parakstījis līgumu ar "Monster Energy Kawasaki" rūpnīcas vienību. Paziņojums par to gan varētu sekot vien novembrī.

Izmantotie resursi:
Racer X - Motocross & Supercross News



  +1 [+] [-]

, 2024-10-21 21:38, aizvakar
Divi MXGP tituli pēc kārtas, jāiet tālāk.

  +1 [+] [-]

, 2024-10-21 22:11, aizvakar
Vai viņš nebija arī RedBull atlēts? Kā ar šo līgumu? Varēs salīdzināt, kurš enerģijas dzēriens garšīgāks. Monster energy kaut kā vairāk asociējas ar Yamaha, bet Amerika laikam ir cita pasaule.

     [+] [-]

, 2024-10-22 12:35, vakar
Ļoti žēl, ja pametīs čempionātu. Tas čempionātam kopumā būs liels zaudējums!