Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Unibet: "Dinamo" Prāgā pēc ceturtās uzvaras pēc kārtas

Unibet.com
Unibet.com

Unibet: "Dinamo" Prāgā pēc ceturtās uzvaras pēc kārtas
Sandis Ozoliņš
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, F64

Rīgas hokeja komanda „Dinamo” šovakar noslēgs savu Centrāleiropas izbraukumu ar spēli Prāgā pret vietējo „Lev”, kurš šobrīd neko nekāro tik ļoti kā uzvaru. Pēdējās trīs spēlēs „Lev” zaudētājos palikuši visas trīs reizes, tiesa, joprojām saglabā vietu Rietumu konferences play-off zonā (astotā vieta).

„Dinamo” statistika ir tieši pretēja, proti, pēdējās trīs spēlēs izcīnītas uzvaras, tiesa, visas tikai ar vienu vārtu pārsvaru un nebūt ne tās pārliecinošākās. Kopvērtējumā tabulā gan ailītes par „pārliecinošumu” nav, tāpēc „Dinamo” joprojām atrodas augstajā trešajā vietā konferencē un septītajā visā līgā, turklāt tai vēl ir pāris spēles rezervē, salīdzinot ar vadošajām komandām.

Bukmeikeri visai droši pareģo, ka „Lev” kāre pārtraukt zaudējumu sēriju izrādīsies spēcīgāka par „Dinamo”, un uz Prāgas komandas uzvaru pieejams koeficents 1,90. Tiesa, tas paver visas iespējas dinamiešu labvēļiem, jo mūsu sīkstās un (šosezon) nepiekāpīgās komandas uzvara tiks mērīta ar koeficentu 3,35. „Dinamo” joprojām ir viena no līgas labākajām komandām izbraukumā, turklāt pēdējās spēlēs par sevi runāt licis aizsargs Mets Robinsons, kurš pāris spēļu laikā sametis četrus vārtus un kļuvis par KHL labāko vārtu guvēju-aizsargu.

Pēc 11.oktobra iespaidīgās Čeļabinkskas „Traktor” sasišanas ar 7:1 iesprūdis arī „Lev” uzbrukums, kurš pēdējās trīs spēlēs guvis tikai piecus vārtus. Tas ir gandrīz identisks skaitlis tam, cik „Dinamo” šajā laika periodā ielaidusi (sešus), līdz ar to vērts pievērst uzmanību likmei „Lev Under 2,5”, kuras koeficents 1,96. Turklāt „Dinamo” visā sezonā pamanījusies vidēji mačā ielaist mazāk par divām ripām, un ko līdzīgu par sevi var teikt tikai Austrumu konferences līdere Kazaņas „Ak Bars”.

Tiesa, iepriekšējā gadā „Dinamo” iegāza nevis aizsardzība, bet uzbrukums, proti, divās spēlēs tikai divi gūti vārti, turklāt abi šobrīd Maskavas „Dynamo” spēlējošā Mārtiņa Karsuma kontā. „Lev” arī samērā sekmīgi aizstāvējis savus vārtus mājās laukumā. Deviņās mājas spēlēs ielaisti 18 vārti, tikpat izbraukuma mačos – 27. „Dinamo” gan uzņēmusi ļoti labu tempu, iepriekšējā spēlē pret „Slovan” gūstot četrus vārtus, tādēļ likme par kopējo vārtu guvumu „Over 5,5” ar koeficentu 2.50 nav tā pati muļķīgākā lieta, uz kuru likt cerības.

Čehu „Lev” arī izcēlusies ar to, ka ļoti sekmīgi aizvada maču vidusdaļu. No 18 spēlēm komanda ir zaudējusi tikai piecos otrajos periodos, kamēr „Dinamo” no 17 iespējām uzvarējusi tikai septiņreiz. Koeficents uz to, ka „Lev” uzvarēs otrajā periodā, ir samērā pieklājīgais 2,33.

„Lev” komandas kodolu veido vietējie čehu spēlētāji, taču vārtu drošību viņi tāpat kā „Dinamo” uzticējuši ziemeļvalsts pārstāvim, proti, somam Petri Vehanenam. Vehanens 15 šīs sezonas spēlēs atvairījis 92,6% pretinieku metienu, kas gan ir nedaudz sliktāks rādītājs nekā Mikaela Telkvista 93,1%, bet identisks Jākuba Sedlāčeka uzrādītajam. Rīgas „Dinamo” līdzjutēji gan cer, ka pēc šī vakara spēles Vehanena procenti būs nedaudz nokritušies un varbūt nemaz ne tik nedaudz.

  +1 [+] [-]

, 2013-10-21 14:22, pirms 11 gadiem
forshi

  +3 [+] [-]

, 2013-10-21 14:41, pirms 11 gadiem
Normāls aicinājums likt likmes